TREZOR

Το Trezor One ήταν το πρώτο και πρωτότυπο hardware πορτοφόλι στον κόσμο, που αναπτύχθηκε από το ίδιο άτομο που ίδρυσε την πρώτη ομάδα εξόρυξης (mining pool) Bitcoin, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για μια μικρή χώρα όπως η Τσεχία. Το περιβάλλον διεπαφής του χρήστη στη διαδικτυακή εφαρμογή του Trezor Wallet, είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες και εμφανίζει τα υπόλοιπα του χρήστη σε πολλά εθνικά νομίσματα. Αυτό είναι βολικό όταν κάνετε υπολογισμούς στο νόμισμα της χώρας σας.
Τα hardware wallets (πορτοφόλια υλικού) της Trezor προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε ένα Trezor One ή ένα Trezor Model T. Αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση: είτε τα συνδέσετε στον προσωπικό σας υπερ-ασφαλή φορητό υπολογιστή είτε σε έναν κοινόχρηστο υπολογιστή σε μια δημόσια βιβλιοθήκη.

Το βασικό και δημοφιλές μοντέλο Trezor one είναι δοκιμασμένο στο χρόνο αφού κυκλοφόρησε το 2014 και έχει εξαιρετικές αξιολογήσεις πελατών! Το πιο νέο και εξελιγμένο μοντέλο T, δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μια πλατφόρμα με ευρύτερες περιπτώσεις χρήσης και δυνατότητες, μερικές από τις οποίες θα αξιοποιηθούν στο μέλλον.
Η αρχική ρύθμιση του πορτοφολιού (και στα δύο μοντέλα) είναι απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Για οποιαδήποτε όμως απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης, αντιδρούν πολύ γρήγορα! Σε περίπτωση που καταφέρετε να χάσετε ή να καταστρέψετε τη συσκευή σας, μπορείτε να την ανακτήσετε χρησιμοποιώντας τη recovery seed (φράση ανάκτησης). Σε περίπτωση που κάποιος κλέψει το hardware πορτοφόλι σας, δεν θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει, καθώς προστατεύεται από ένα PIN, το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραβιαστεί χάρη σε πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας. Μπορείτε να δείτε ή να αγοράστε τα προιόντα της Trezor στον παρακάτω σύνδεσμο.


LUSH

Η Lush είναι μια εταιρεία παραγωγής «φρέσκων» χειροποίητων καλλυντικών, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Από το ξεκίνημά της, έθεσε ως στόχο, τα καλλυντικά της να φτιάχνονται από τα καλύτερα, ασφαλέστερα και πιο όμορφα συστατικά, από όλα τα μέρη του κόσμου: άνθη πορτοκαλιάς και neroli από την Τυνησία, ρητίνη Benzoin από το Βόρειο Λάος, μπλε χαμομήλι από την Ουγγαρία, βούτυρο κακάο από την Κόστα Ρίκα και την Δομινικανή Δημοκρατία.

Όλα τα καλλυντικά της Lush φτιάχνονται με το χέρι, κάθε μέρα, με φρέσκες, βιολογικές και vegan πρώτες ύλες. Γι’ αυτό, κάθε προϊόν έχει ετικέτα με την ημερομηνία παραγωγής του. Η εταιρεία δηλώνει πως επιλέγει να έχει περισσότερους εργαζόμενους στα εργοστάσιά της παρά μηχανήματα, με τις εγκαταστάσεις παραγωγής της να μοιάζουν περισσότερο με μεγάλες κουζίνες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ ή να αγοράστε τα προϊόντα της Lush στο παρακάτω σύνδεσμο.


BIT DIALS

Η BITDIALS είναι η πρώτη μπουτίκ ειδών πολυτέλειας στον κόσμο, η οποία, από το 2016,  παρέχει γνήσια ρολόγια υψηλής ποιότητας, κοσμήματα, διαμάντια και άλλα προϊόντα πολυτελείας, χρησιμοποιώντας ως αποκλειστική μέθοδο πληρωμής το BITCOIN. Η BITDIALS ανήκει στην BD LTD (Rue du Cendrier 15, 1201, Γενεύη, Ελβετία) που δραστηριοποιείται στην εμπορία ρολογιών και κοσμημάτων από το 1999.  Διατηρεί υποκατάστημα για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών (αποστολή σε όλο τον κόσμο ή  αυτοπροσώπως παραλαβή, αν το επιθυμεί ο πελάτης), στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας (BD LTD Germany, Toengesgasse 42, 60547,  Frankfurt am Main, Germany). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να δείτε ή να αγοράσετε τα προϊόντα της στο παρακάτω σύνδεσμο.


OVERSTOCK

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1997 στη Γιούτα των ΗΠΑ ως Direct Discounts και 2 χρόνια αργότερα πήρε τη μορφή και το όνομα που τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Είναι ο πρώτος παγκοσμίως μεγάλος λιανοπωλητής που δέχτηκε το Bitcoin σαν μέσο πληρωμής για τα προϊόντα της. Στις 9 Ιανουαρίου 2014 που συνέβη αυτό, μόνο τις πρώτες 24 ώρες, δέχθηκε παραγγελίες αξίας 126.000 Δολαρίων. Όπως ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, οι πωλήσεις με Bitcoin, ήταν κατά μέσο όρο, 300.000 Δολάρια το μήνα. Μπορείτε να επισκεφτείτε ή να αγοράσετε από το Overstock στον παρακάτω σύνδεσμο.


CHATEAU MARLOW CHAMPAGNE

Το Château Marlow πουλάει σπάνιες και περιορισμένης ποσότητας γαλλικές σαμπάνιες, προς το παρόν στη Γαλλία και στην ΕΕ και σύντομα σε άλλες χώρες. Πληρώνεται αποκλειστικά με κρυπτονομίσματα (BTC, BCH, ETH, LTC και USDC) Ο στόχος του Château Marlow είναι να αποδείξει ότι τα κρυπτονομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αγαθών, χωρίς τη μεσολάβηση τραπεζών, όπως ακριβώς ήταν ο αρχικός σκοπός της δημιουργίας του Bitcoin. Το εταιρικό όραμα του Château Marlow είναι να καταστεί ηγετικό c-commerce (crypto-commerce), με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και την πώληση γαλλικών προϊόντων πολυτέλειας, περιορισμένης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Επισκεφτείτε το Chateau Marlow ή παραγγείλετε τη σαμπάνια σας στο παρακάτω σύνδεσμο.


LOLLI

Το Lolli είναι η πρώτη εφαρμογή που επιστρέφει σε Bitcoin, ένα ποσοστό της αγοράς του πελάτη, όταν ψωνίζει online από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της πλατφόρμας του. Συνεργάζεται με περισσότερες από 500 κορυφαίες μάρκες και προς το παρόν, η επιστροφή της έκπτωσης σε Bitcoin, ισχύει μόνο για τους πελάτες από τις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ην. Βασίλειο. Σε επικοινωνία μας μαζί τους, μας πληροφόρησαν ότι εργάζονται για να συμπεριληφθούν άμεσα και οι χώρες της ΕΕ στο σύστημα επιστροφών. Όταν ο πελάτης αγοράζει αγαθά από μία συνεργαζόμενη επιχείρηση, το Lolli λαμβάνει ως αμοιβή ένα ποσοστό της πώλησης. Ένα μέρος της αμοιβής του, το επιστρέφει στον πελάτη, ο οποίος με την εγγραφή του έχει αυτόματα αποκτήσει ένα πορτοφόλι Bitcoin. Εκεί λαμβάνει το ποσοστό επιστροφής, σε Bitcoin φυσικά! Μπορείτε να επισκεφτείτε το Lolli στον παρακάτω σύνδεσμο.


EYEBOOT

H Eyeboot Limited ιδρύθηκε το 2013 ως κατασκευαστής και σχεδιαστής ηλεκτρονικού υλικού και εξοπλισμού πληροφορικής. Σήμερα, η Eyeboot παρέχει μια ποικιλία προϊόντων όπως τροφοδοτικά, μετασχηματιστές DC, προσαρμογείς AC, καλώδια υπολογιστών, μηχανές επεξεργασίας δεδομένων (μηχανές εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, αποκεντρωμένους κόμβους κ.λπ.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Eyeboot πωλεί επίσης προϊόντα από τις ακόλουθες μάρκες υψηλής τεχνολογίας: Gekkoscience, Futurebit, Sipolar, AKAGO, Bitmain, Mean Well, Antrouter, Dell, HP, Huawei, Block Erupter, Asicminer & Rockminer. Συνεργαζόμενοι στενά με τους συνεργάτες παραγωγής τους, στις Η.Π.Α. και την Κίνα, συνεχίζουν να επιδιώκουν την άριστη κατασκευή και την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ηλεκτρικής ασφάλειας, όπως Ce, FCC & RoHS. Μπορείτε να επισκεφτείτε ή να αγοράσετε από την Eyeboot στο παρακάτω σύνδεσμο.


THE REAL RUG COMPANY

Η Real Rug δέχεται πληρωμές με Bitcoin και μάλιστα κάνει έκπτωση 25% γι αυτό τον τρόπο πληρωμής. Όπως δηλώνουν:  «Μας αρέσει το Bitcoin. Πιστεύουμε ότι είναι τα χρήματα του μέλλοντος. Πιστεύουμε ότι έχουν πολλά οφέλη για τον κάθε χρήστη και για τον κόσμο, επομένως θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν το Bitcoin. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία σας βοηθάμε να την ολοκληρώσετε!» Η Εταιρεία Real Rug ξεκίνησε τη λειτουργία της online, την 1η Νοεμβρίου 2005. Από τότε, η αποθήκη με ένα μικρό στοκ από ελληνικές χειροποίητες φλοκάτες, εξελίχθηκε σε εγκαταστάσεις γεμάτες με χαλιά από όλο τον κόσμο, από όλα τα στυλ και μεγέθη. 

Οι ίδιοι δηλώνουν: «Για εμάς, η ποιότητα είναι το παν». Οι αρχές μας και η λειτουργία μας βασίζονται στα ακόλουθα: 1. Να είμαστε απλοί και όχι πολύ επίσημοι, όταν τηλεφωνείτε, μπορείτε πάντα να μιλήσετε με το αφεντικό, αν το θελήσετε. 2. Να είμαστε φιλικοί στο περιβάλλον: διαλογή απορριμμάτων, μόνο φιλικές προς το περιβάλλον ή φυσικές βαφές και ελάχιστα υλικά συσκευασίας. 3. Σχεδιάζουμε και εισάγουμε τα χαλιά μας εμείς οι ίδιοι, χωρίς μεσάζοντες, επομένως μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές και μια περίοδο 7 ημερών, με δωρεάν επιστροφές από τους πελάτες. Συγκεντρώνουμε επίσης χρήματα για την αγαπημένη μας οργάνωση (www.namastebanepa.com), που υποστηρίζει παιδιά στο Νεπάλ να αποκτούν πρόσβαση στην εκπαίδευση. Αν δωρίσετε κάτι στο ταμείο, εμείς δωρίζουμε επίσης το ίδιο ποσό.


LEDGER

Τα πορτοφόλια – συσκευές ή πορτοφόλια υλικού, αποθηκεύουν τα ιδιωτικά κλειδιά του χρήστη εκτός σύνδεσης ιντερνέτ. Θεωρούνται ως η ασφαλέστερη μέθοδος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων, δεδομένου ότι δεν μπορούν να παραβιαστούν. Η Ledger αναπτύσσει  τεχνολογία για πορτοφόλια – συσκευές, που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα.

Η Ledger προσφέρει:

– Τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας: όλα τα προϊόντα ενσωματώνουν ένα πιστοποιημένο ασφαλές τσιπ (Secure Element) και ένα ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα, σχεδιασμένο ειδικά για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων του κατόχου, στον οποίο παραχωρούν την κυριότητα και τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών του.

– Υποστήριξη για 25 νομίσματα και περισσότερα από 1250 ERC20 tokens, ενώ είναι συμβατά με περισσότερα από 50 πορτοφόλια άλλων κατασκευαστών.

– Διαχείριση με ασφάλεια των στοιχείων: ο χρήστης χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη εφαρμογή Ledger Live ή ένα εξωτερικό πορτοφόλι, για να ελέγχει το υπόλοιπό του ή να στείλει και να λάβει κρυπτονομίσματα, από την ασφάλεια του πορτοφολιού του.Τα Ledger είναι τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού, με περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο πορτοφόλια να έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα. Ολα τα μοντέλα Ledger, όπως και ορισμένα βοηθητικά αξεσουάρ, μπορείτε να τα δείτε ή να τα αγοράσετε στο παρακάτω σύνδεσμο. 


SexWeLove

Το SexWeLove είναι ένα μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα ερωτικών ειδών με έδρα την Ιρλανδία που δέχεται κρυπτονομίσματα σαν μέθοδο πληρωμής για τα προϊόντα του. Η επιχείρηση είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της, που τηρούν πιστά όλες τις διεθνείς προδιαγραφές. Ταυτόχρονα, προσφέρει στους πελάτες της πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αφού ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της, έρχεται σε επαφή κατευθείαν με τους κατασκευαστές  αποκλείοντας μεσάζοντες και χονδρεμπόρους.. Διαθέτει εμπειρία 50 χρόνων και περισσότερα από 10.000 προϊόντα, που αυξάνονται και ανανεώνονται συνεχώς.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται κατά 99% την επόμενη μέρα της αγοράς για πολύ γρήγορη παράδοση της παραγγελίας σας, σε απολύτως διακριτική συσκευασία, ώστε ούτε οι ταχυδρομικές  υπηρεσίες να γνωρίζουν το περιεχόμενο του πακέτου. Ακόμα κι αν πληρώσετε με τραπεζική κάρτα, στην τράπεζα σας θα εμφανιστεί το όνομα της Εταιρίας   Goodbyte LTD και όχι ο διακριτικός τίτλος SexWeLove, έτσι διασφαλίζεται η απόλυτη διακριτικότητα. Για αγορές προϊόντων άνω των 20 Ευρώ προσφέρεται δωρεάν αποστολή σε όλο το κόσμο και για αγορές άνω των 40 Ευρώ, επιπλέον ένα δώρο έκπληξη. Τα ποσά αυτά μπορεί να αλλάξουν κατά καιρούς και μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα τους. Μπορείτε να δείτε ή να αγοράσετε τα προϊόντα της SexWeLove, στον παρακάτω σύνδεσμο.

Για τους αναγνώστες της σελίδας προσφέρεται κουπόνι έκπτωσης 10% https://sexwelove.com/discount/CRYPTOHELLENICB


NUCIYA

Η Nuciya είναι ένα online κατάστημα προϊόντων ομορφιάς με έδρα τον Καναδά, που εστιάζει κυρίως στα φυσικά και βιολογικά καλλυντικά, καθώς και σε προϊόντα που παράγονται χωρίς πειράματα σε ζώα ενώ χρησιμοποιούν φυσικές πρώτες ύλες χαμηλής τοξικότητας.
Λειτουργεί από το 2014 και αναπτύσσεται διαρκώς, φιλοξενεί πάνω από 35 κατασκευαστές με όλων των ειδών τα καλλυντικά, όπως περιποίησης δέρματος και μαλλιών, μακιγιάζ, προϊόντα μπάνιου και σώματος, αρώματα ακόμα και μίγματα από τσάι Macha κατάλληλα για keto διατροφή.

Χαρακτηριστικά είναι τα κορεατικά καλλυντικά Pyunkang Yul που είναι τόσο μοναδικά σε σύγκριση με αυτά της δυτικής αγοράς και αναπτύχθηκαν από τη διάσημη κλινική Pyunkang Oriental Medicine στη Νότια Κορέα, ένα γνωστό ίδρυμα για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων. Επίσης άλλο ένα παράδειγμα είναι η σειρά της Blissoma, με μια μοναδική συλλογή βοτανικών προϊόντων που θεραπεύουν και ενισχύουν το δέρμα. Τα προϊόντα Blissoma είναι πάντα χειροποίητα, παράγονται σε μικρές παρτίδες, είναι 100% φυσικά και πιστοποιημένα Vegan.

Η Nuciya, προσφέρει δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100$ σε ΗΠΑ / Καναδά, και 200$ για διεθνείς αποστολές. Αν κάποιος κάνει εγγραφή στο site, για κάθε αγορά που πραγματοποιεί επιβραβεύεται με πόντους λαμβάνοντας είτε δωροκάρτα για να αγοράσει ότι θέλει, είτε ειδική έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα. Η Nuciya έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ασφάλεια.
Όπως λένε οι ίδιοι: Έχουμε κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Δοκιμάσαμε τα προϊόντα για να σας προσφέρουμε ένα περιβάλλον αγορών χωρίς άγχος. Μπορείτε να αγοράσετε μαζί μας με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι έχετε τα καλύτερα προϊόντα για το δέρμα σας.

Η Nuciya δέχεται για πληρωμή τραπεζικές κάρτες, PayPal και Bitcoin! Μπορείτε να δείτε ή να αγοράσετε τα προϊόντα της στον παρακάτω σύνδεσμο: