BIT DIALS

Η BITDIALS είναι η πρώτη μπουτίκ ειδών πολυτέλειας στον κόσμο, η οποία, από το 2016,  παρέχει γνήσια ρολόγια υψηλής ποιότητας, κοσμήματα, διαμάντια και άλλα προϊόντα πολυτελείας, χρησιμοποιώντας ως αποκλειστική μέθοδο πληρωμής το BITCOIN. Η BITDIALS ανήκει στην BD LTD (Rue du Cendrier 15, 1201, Γενεύη, Ελβετία) που δραστηριοποιείται στην εμπορία ρολογιών και κοσμημάτων από το 1999.  Διατηρεί υποκατάστημα για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών (αποστολή σε όλο τον κόσμο ή  αυτοπροσώπως παραλαβή, αν το επιθυμεί ο πελάτης), στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας (BD LTD Germany, Toengesgasse 42, 60547,  Frankfurt am Main, Germany). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να δείτε ή να αγοράσετε τα προϊόντα της στο παρακάτω σύνδεσμο.


OVERSTOCK

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1997 στη Γιούτα των ΗΠΑ ως Direct Discounts και 2 χρόνια αργότερα πήρε τη μορφή και το όνομα που τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Είναι ο πρώτος παγκοσμίως μεγάλος λιανοπωλητής που δέχτηκε το Bitcoin σαν μέσο πληρωμής για τα προϊόντα της. Στις 9 Ιανουαρίου 2014 που συνέβη αυτό, μόνο τις πρώτες 24 ώρες, δέχθηκε παραγγελίες αξίας 126.000 Δολαρίων. Όπως ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, οι πωλήσεις με Bitcoin, ήταν κατά μέσο όρο, 300.000 Δολάρια το μήνα. Μπορείτε να επισκεφτείτε ή να αγοράσετε από το Overstock στον παρακάτω σύνδεσμο.


CHATEAU MARLOW CHAMPAGNE

Το Château Marlow πουλάει σπάνιες και περιορισμένης ποσότητας γαλλικές σαμπάνιες, προς το παρόν στη Γαλλία και στην ΕΕ και σύντομα σε άλλες χώρες. Πληρώνεται αποκλειστικά με κρυπτονομίσματα (BTC, BCH, ETH, LTC και USDC) Ο στόχος του Château Marlow είναι να αποδείξει ότι τα κρυπτονομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αγαθών, χωρίς τη μεσολάβηση τραπεζών, όπως ακριβώς ήταν ο αρχικός σκοπός της δημιουργίας του Bitcoin. Το εταιρικό όραμα του Château Marlow είναι να καταστεί ηγετικό c-commerce (crypto-commerce), με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και την πώληση γαλλικών προϊόντων πολυτέλειας, περιορισμένης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Επισκεφτείτε το Chateau Marlow ή παραγγείλετε τη σαμπάνια σας στο παρακάτω σύνδεσμο.


LOLLI

Το Lolli είναι η πρώτη εφαρμογή που επιστρέφει σε Bitcoin, ένα ποσοστό της αγοράς του πελάτη, όταν ψωνίζει online από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της πλατφόρμας του. Συνεργάζεται με περισσότερες από 500 κορυφαίες μάρκες και προς το παρόν, η επιστροφή της έκπτωσης σε Bitcoin, ισχύει μόνο για τους πελάτες από τις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ην. Βασίλειο. Σε επικοινωνία μας μαζί τους, μας πληροφόρησαν ότι εργάζονται για να συμπεριληφθούν άμεσα και οι χώρες της ΕΕ στο σύστημα επιστροφών. Όταν ο πελάτης αγοράζει αγαθά από μία συνεργαζόμενη επιχείρηση, το Lolli λαμβάνει ως αμοιβή ένα ποσοστό της πώλησης. Ένα μέρος της αμοιβής του, το επιστρέφει στον πελάτη, ο οποίος με την εγγραφή του έχει αυτόματα αποκτήσει ένα πορτοφόλι Bitcoin. Εκεί λαμβάνει το ποσοστό επιστροφής, σε Bitcoin φυσικά! Μπορείτε να επισκεφτείτε το Lolli στον παρακάτω σύνδεσμο.


EYEBOOT

H Eyeboot Limited ιδρύθηκε το 2013 ως κατασκευαστής και σχεδιαστής ηλεκτρονικού υλικού και εξοπλισμού πληροφορικής. Σήμερα, η Eyeboot παρέχει μια ποικιλία προϊόντων όπως τροφοδοτικά, μετασχηματιστές DC, προσαρμογείς AC, καλώδια υπολογιστών, μηχανές επεξεργασίας δεδομένων (μηχανές εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, αποκεντρωμένους κόμβους κ.λπ.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Eyeboot πωλεί επίσης προϊόντα από τις ακόλουθες μάρκες υψηλής τεχνολογίας: Gekkoscience, Futurebit, Sipolar, AKAGO, Bitmain, Mean Well, Antrouter, Dell, HP, Huawei, Block Erupter, Asicminer & Rockminer. Συνεργαζόμενοι στενά με τους συνεργάτες παραγωγής τους, στις Η.Π.Α. και την Κίνα, συνεχίζουν να επιδιώκουν την άριστη κατασκευή και την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ηλεκτρικής ασφάλειας, όπως Ce, FCC & RoHS. Μπορείτε να επισκεφτείτε ή να αγοράσετε από την Eyeboot στο παρακάτω σύνδεσμο.