Η επιχείρηση «Σπιτικό», Ιωαννίνων 13 στη Θεσσαλονίκη,  δέχεται πληρωμές με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα.

Πριν λίγους μήνες, η τηλεόραση ανακάλυψε το «Σπιτικό», για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Από τις λίγες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που δέχεται πληρωμές με Bitcoin, και μάλιστα, στο φυσικό του κατάστημα, και όχι απλά ως επιλογή μεθόδου πληρωμής σε ένα eshop. Ωστόσο, η «τολμηρή» αυτή επιλογή δεν είναι η πρώτη που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης, Στράτος Ιγγλεζάκης, για να πλάσει την επιχείρησή του όπως την φαντάστηκε.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα το «Σπιτικό».

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το «Σπιτικό»,  είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1997,  στη Θεσσαλονίκη, όπου εδρεύει μέχρι σήμερα, στην οδό Ιωαννίνων 13. Ο ιδιοκτήτης της, με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της εστίασης, προχώρησε στη δημιουργία της με το όραμα να προσφέρει προϊόντα ποιότητας, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές, με επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Το «Σπιτικό»,  έγινε γνωστό για τις χωριάτικες, παραδοσιακές, χειροποίητες πίτες του.  Με την πάροδο των χρόνων όμως,  η παράδοση «πειράχτηκε» από το ανήσυχο πνεύμα του ιδιοκτήτη, αρχής γενομένης με το γεμιστό (με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς) κουλούρι, με αποτέλεσμα σήμερα, να προσφέρεται μία τεράστια ποικιλία από προϊόντα ζύμης, που ανταποκρίνονται στις γευστικές και ποιοτικές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Η επιχείρηση παράγει και προσφέρει καθημερινά, παραδοσιακά και χειροποίητα προϊόντα ζύμης και αρτοσκευάσματα, αλμυρά και γλυκά. Συνοπτικά, από τον μακρύ κατάλογο, που εμπλουτίζεται τακτικά με νέες συνταγές, μπορούμε να αναφέρουμε:

  • πίτες σε μεγάλη ποικιλία, πίτσες, κουλούρια απλά ή γεμιστά, κουλούρια Θεσσαλονίκης, κρουασάν, κρύα σάντουιτς, κέικ  και πολλά άλλα
  • φρέσκο σπιτικό φύλλο,
  • υγιεινά ροφήματα, χυμούς και καφέ,
  • ενώ επίσης, εξυπηρετεί παραγγελίες μπουφέ για γιορτές, εκδηλώσεις κλπ

Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΠΡΏΤΩΝ ΥΛΏΝ

Το «Σπιτικό» έχει επιλέξει να προμηθεύεται και να χρησιμοποιεί ποιοτικές και πιστοποιημένες, όπου είναι δυνατό, πρώτες ύλες και αναλώσιμα υλικά, με σκοπό την προστασία της υγείας των πελατών του αλλά και του περιβάλλοντος.

Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε : τον καφέ 100% arabica, τη βιολογική ζάχαρη demerara, το βιολογικό γάλα καρύδας, τη βιολογική κανέλα Κεϋλάνης, τα βιολογικά μπαχαρικά, τους σπόρους chia αλλά και άλλες αποκαλούμενες υπερτροφές, τα ροφήματα ξηρών καρπών, τη φρέσκια mozzarella κ.α.

Τα ροφήματα σερβίρονται σε χάρτινο ποτήρι τριπλής επίστρωσης, με βιοδιασπώμενο καλαμάκι,  για να μην ξεχνάμε ότι οφείλουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ

Δ/νση: Ιωαννίνων 13, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54639

τηλ. 2310 850003

Ωράριο λειτουργίας: 6:00 π.μ. – 3:00 μ.μ Δευτέρα – Παρασκευή.

https://www.facebook.com/pg/pita.thessaloniki/about/?ref=page_internal


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.