Το TRON συναντά το Bitcoin και το Ethereum στον browser Opera

Σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για το TRON (TRX), το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο ιντερνέτ, το Opera, επεκτείνει την υποστήριξη του πορτοφολιού και του DApp του δικτύου TRON.

Με την ενσωμάτωσή του στο πρόγραμμα περιήγησης Opera, το TRON προστίθεται στα υποστηριζόμενα από τον Opera κρυπτονομίσματα, τα οποία μέχρι τώρα ήταν μόνο το Bitcoin και το Ethereum.

Οι χρήστες του προγράμματος περιήγησης Opera – και τα 350 εκατομμύρια από αυτούς – μπορούν ήδη να στείλουν και να λάβουν BTC και ETH, αλλά τώρα θα μπορούν επίσης να πραγματοποιούν συναλλαγές στο TRX, απευθείας στο Opera, χρησιμοποιώντας είτε τα κινητά τους τηλέφωνα είτε/και επιτραπέζιους υπολογιστές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να χρησιμοποιούν το TRON DApps στα smartphones τους, και να εγγράφονται στους καταλόγους του, ενσωματωμένου στο Opera, καταστήματος DApps

Η υποστήριξη του Opera για το δίκτυο TRON επιτρέπει μια τεράστια αύξηση της παγκόσμιας πρόσβασης στις αποκεντρωμένες εφαρμογές του δικτύου, με μια νέα βιβλιοθήκη εφαρμογών που περιμένει τους χρήστες εκτός του καταστήματος DApps, μέσω του iOS και του Google Play Store.

Όπως σημειώνεται σε πρόσφατη έκθεση του DApp, η TRON απολαμβάνει τη θέση της ως η μεγαλύτερη πλατφόρμα DApp που ξεκίνησε μετά το 2017, προσθέτοντας 500.000 νέους χρήστες τους τελευταίους μήνες του 2019. Το οικοσύστημα DApp της TRON τείνει να επικεντρώνεται στα παιχνίδια – κυρίως τα τυχερά παιχνίδια – με μερικά DApps που επικεντρώνονται σε άλλες δραστηριότητες όπως το εμπόριο… που μοιάζει πολύ με παιχνίδι στις σημερινές απρόβλεπτες συνθήκες της αγοράς…

Οπωσδήποτε αυτή είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη για την TRON. Ο ίδιος ο ιδρυτής της TRON και CEO της BitTorrent, ο Justin Sun, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αναφέροντας ότι αυτή «θα δώσει στους καθημερινούς χρήστες, από 120 χώρες, πρόσβαση στο δίκτυο υψηλής απόδοσης, χαμηλού κόστους, μίας από τις
σημαντικότερες εταιρείες λογισμικού στον κόσμο, ενώ παράλληλα θα παρέχει αυξημένα επίπεδα ασφαλείας, ιδιωτικότητας και δυναμικής κρυπτογράφησης σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες»

Ο Justin Sun εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα συνεργασία μεταξύ της TRON και του Opera, δηλώνοντας:
«Είμαστε περήφανοι που συνδέουμε το μεγαλύτερο, ενεργό
οικοσύστημα blockchain με τον καλύτερο web browser που κατασκευάστηκε ποτέ».

Ως κορυφαίος υποστηρικτής προστασίας της ιδιωτικής ζωής, το Opera προσφέρει μια σειρά από ελκυστικά χαρακτηριστικά στους χρήστες του διαδικτύου, όπως δωρεάν ενσωματωμένο VPN, αποκλεισμό διαφημίσεων, ολοκληρωμένο messenger και ιδιωτική λειτουργία. Η προσθήκη της εφαρμογής για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων προωθεί αυτόν τον στόχο, με το Opera να είναι ο πρώτος μεγάλος browser που ενσωματώνει ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για την ασφαλή εξυπηρέτηση των συναλλαγών, απευθείας από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.(πηγή: CoinMarketCap)

Στην αγορά κρυπτονομισμάτων, η TRX έχει σταθεροποιηθεί έναντι του BTC και του USD τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρέχονται στο CoinMarketCap. Η τιμή της υποχώρησε το καλοκαίρι, από τα σχεδόν 0,04 δολάρια στη σημερινή σταθερή τιμή, που κυμαίνεται γύρω στα 0,015 δολάρια από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στην βασική πλευρά της εξίσωσης, η TRON έχει σημειώσει σταθερή αύξηση των χρηστών DApps, με λιγότερες διακυμάνσεις του μέσου αριθμού ενεργών χρηστών. Ο συνολικός αριθμός των DApps ξεπέρασε τις 600 την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο αριθμός και ο όγκος των συναλλαγών αυξάνονται σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη εβδομαδιαία έκθεση της TRON DApp.

https://cryptobriefing.com/tron-joins-bitcoin-ethereum-ope…/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.