Το Bitcoin μεταβίβασε το γιγαντιαίο ποσό των 11 τρις δολαρίων από το 2009 μέχρι σήμερα.

Το Bitcoin »είναι ισχυρό» στα 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο twitter του αναλυτή PlanB, στις 24 Οκτωβρίου, τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για το Bitcoin δείχνουν ότι το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα εξακολουθεί να «χτυπάει στα ίσα» τους ανταγωνιστές του στην αγορά μεταφοράς χρημάτων που διαχειρίζονται μεταφορές μεταβιβάσεις χρημάτων fiat.

Επί του παρόντος, το δίκτυο του Bitcoin επεξεργάζεται περίπου 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα. Με αυτόν τον ρυθμό, το Bitcoin περνά τον ετήσιο όγκο συναλλαγών της PayPal, που είναι 578 δισ. δολάρια για το 2018, σε μόλις δύο μήνες!.

Ο PlanB χρησιμοποίησε τον πλήρη κόμβο του Bitcoin για να επαληθεύσει τα δεδομένα της συναλλαγής. Οι αριθμοί υπογραμμίζουν το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον για το Bitcoin, που εξακολουθεί να εκδηλώνεται παρά το μέτριο ύψος των τιμών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Μπορεί το BTC να ξεπεράσει τη Visa και τη Mastercard σε δέκα χρόνια;

Η ικανότητά του να κερδίσει τους μεγάλους ανταγωνιστές, όπως η Visa και η Mastercard, δεν είναι κάτι καινούργιο. Όπως δημοσίευσε η Cointelegraph, τον Απρίλιο, μία πρόσφατη έρευνα της εταιρείας DataLight διατύπωσε το συμπέρασμα ότι το Bitcoin θα μπορούσε να ξεπεράσει τους μεγάλους ανταγωνιστές του μέχρι το 2029.

«Σε μόλις 10 χρόνια, το Bitcoin κατάφερε να ανταγωνιστεί τους ηγέτες της συστημάτων πληρωμών. Η ανάπτυξη του Bitcoin συμβαίνει εκθετικά», κατέληξε η εταιρεία DataLight στην ανάλυσή της.

Στο μέλλον, καθώς η ανάπτυξη των εκτός αλυσίδας κλιμακούμενων λύσεων, όπως το δίκτυο Lightning Network, θα φέρει νέες εξελίξεις, όλο και λιγότερη δραστηριότητα σε Bitcoin θα εμφανίζεται στο blockchain. Γι αυτό, σημειώνουν οι διάφοροι αναλυτές και σχολιαστές, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι τα σημερινά μεγέθη μπλοκ θα ανταπεξέρχονται στη ζήτηση, όπως πρόκειται να διαμορφωθεί στο μέλλον..

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Samson Mow, CSO της εταιρείας τεχνολογίας BitToin Blockstream, υπαινίχθηκε ότι: Το μέγεθος Block του Bitcoin μπορεί να είναι ήδη «πολύ μεγάλο»

Πηγή: William Suberg, 25/10/2019, https://cointelegraph.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.