Το ανταλλακτήριο DX.Exchange κλείνει προσωρινά

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων DX.Exchange, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από την αρμόδια Υπηρεσία χρηματοοικονομικών της Εσθονίας, ανακοίνωσε ότι η διεύθυνση του αποφάσισε να «κλείσει προσωρινά το ανταλλακτήριο», καθώς φαίνεται ότι αποτελεί στόχο συγχώνευσης ή εξαγοράς.

Το DX.Exchange, το οποίο είναι «Κατασκευασμένο από την αντίστοιχη τεχνολογία της Nasdaq για την εποπτεία της αγοράς», ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου 2019.

Χθες (3 Νοεμβρίου), το ανταλλακτήριο εξέδωσε μια σημαντική ανακοίνωση στο blog του. Φαίνεται ότι η Dx.Exchange αναζητά αγοραστή. Σύμφωνα με τους Andy Shawber και Laura Harper, δύο νομικούς εταιρικού δικαίου του Summit Law Group του Seattle, υπάρχουν τρεις τρόποι για να αποκτηθεί μια επιχείρηση: 1) αγορά ενεργητικού, 2) αγορά μετοχών (ή αγορά μονάδας μέλους στην περίπτωση εταιρείας περιορισμένης ευθύνης), ή 3) συγχώνευση. Και οι τρεις αυτές επιλογές, αποτελούν διαφορετικούς τύπους εξαγορών.

Στη δημοσίευσή του στο blog του, το DX.Exchange αναφέρει ότι το «κόστος παροχής του απαιτούμενου επιπέδου ασφάλειας, υποστήριξης και τεχνολογίας» είναι μεγαλύτερο από τις δυνάμεις τους.. Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί ότι η εύρεση ενός αγοραστή, είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχουν, για να είναι σε θέση να παραμείνουν «ανταγωνιστικοί σε αυτή την δύσκολη αγορά».

Έτσι, αν και το DX.Exchange λέει ότι αυτό είναι ένα προσωρινό κλείσιμο, δυστυχώς, μπορεί να γίνει μόνιμο, εάν η συγχώνευση ή η πώληση δεν ολοκληρωθεί στο εγγύς μέλλον.

Ως εκ τούτου, η DX.Exchange σταμάτησε να δέχεται άλλες καταθέσεις και διακόπτει την διαπραγμάτευση, στις 3 Νοεμβρίου. Το ανταλλακτήριο πληροφόρησε επίσης τους χρήστες του ότι όλα τα κεφάλαια των πελατών είναι ασφαλή και θα επιστραφούν, προτού το Δ.Σ.  της εταιρείας προχωρήσει σε ενδεχόμενη συγχώνευση / πώληση.

Τα αιτήματα απόσυρσης των κεφαλαίων από κάθε πελάτη θα «προωθηθούν προς επεξεργασία το συντομότερο δυνατόν» και όλες οι αιτήσεις απόσυρσης των κεφαλαίων των πελατών του, θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 15 Νοεμβρίου 2019 αλλιώς θα διακοπεί η διαδικασία απόσυρσης.

πηγή: Siamak Masnavi – 04/11/2019 https://www.cryptoglobe.com/latest/2019/11/eu-based-dx-exchange-temporarily-closing-down-as-it-looks-for-a-buyer/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.