Ο προμηθευτής τεχνολογίας Blockchain STACS, συνδράμει το έργο Ubin της Σιγκαπούρης

Ο  προμηθευτής τεχνολογίας Blockchain, STACS,  που αναπτύχθηκε από τη Hashstacs Pte Ltd της Σιγκαπούρης, έχει γίνει ο νέος συνεργάτης του έργου Ubin, όπως ανακοινώθηκε στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Fintech 2019 της Σιγκαπούρης και στην Εβδομάδα Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Σιγκαπούρης (SFF x SWITCH) 2019.

Σήμερα, η MAS (Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης) διευθύνει ένα έργο για την ανάπτυξη πρωτοτύπου, βασισμένου σε τεχνολογία Blockchain, για πληρωμές διαφορετικών νομισμάτων, που εποπτεύονται από αυτήν. Ο νέος εταίρος STACS, θα προσφέρει μια πλατφόρμα για την ασφαλή πραγματοποίηση της συναλλαγής από το ολοκληρωμένο δίκτυο πληρωμών του Project Ubin.

Η STACS (Securities Trading Asset Clearing and Settlement: Σύστημα εκκαθάρισης και διακανονισμού τίτλων συναλλαγών) είναι ένας πάροχος τεχνολογίας  Blockchain στη Σιγκαπούρη,  για την πλήρη μετάβαση στην ψηφιακή φάση του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Επί του παρόντος, η Φάση 5 του έργου Ubin, αφορά στην ανάπτυξη δικτύων που βασίζονται σε Blockchain, για την υποστήριξη πληρωμών πολλαπλών νομισμάτων, συνδυάζοντας όλες τις διαφορετικές εμπορικές πλατφόρμες της αγοράς.

Πολλοί οργανισμοί, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και άλλες εταιρείες τεχνολογίας, εργάζονται πάνω σε διαφορετικές πλατφόρμες. Η Ubin Phase 5. αναζητά έναν αποτελεσματικό τρόπο για να συνδυάσει αυτές τις πλατφόρμες. Τώρα, η STACS ενσωματώνεται στο Project Ubin και θα παρέχει υπηρεσίες τεχνολογίας Blockchain και υπηρεσίες επεξεργασίας άμεσων πληρωμών για τη σύνδεση των διαφορετικών πλατφορμών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της STACS, Jay Ng, δήλωσε ότι είναι περήφανοι για την ανάπτυξη εκ μέρους τους διεθνών προτύπων Blockchain. Δεδομένου ότι έχουν συμβληθεί με το Project Ubin, αισθάνονται μεγάλη ευθύνη για να παρέχουν υπηρεσίες αποτελεσματικές και αξιόπιστες. Στην παρούσα φάση, το Project Ubin ασχολείται άμεσα με την ψηφιοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών που βασίζονται σε Blockchain. Σύμφωνα με τον Jay Ng, η Blockchain μπορεί να είναι μια εκκολαπτόμενη τεχνολογία, αλλά οι χρηματοπιστωτικές αγορές έχουν επιλέξει αυτήν την τεχνολογία και οι εταιρείες προωθούν  τις λύσεις που χρειάζονται.

Πρόσφατα, η STACS παρείχε λύσεις και υπηρεσίες Blockchain τεχνολογίας σε διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης, όπως εμπορικές τράπεζες και πολλά χρηματιστήρια, τόσο στην ΕΕ όσο και στην Ασία.

Η STACS είναι μια διεθνώς γνωστή εταιρεία της Σιγκαπούρης, που παρέχει πόρους, υπηρεσίες και λύσεις για την ψηφιοποίηση της πλήρους υποδομής των τίτλων στις κεφαλαιαγορές.

Πηγή:  ScottCook – 12/11/2019 – https://www.cryptonewsz.com/blockchain-technology-provider-stacs-joins-singapores-project-ubin/51713/?fbclid=IwAR1zF5rl4d-SBPw1TYnBTSKGTN-JeiUWfeROtJMDoRjz-78eAVotLYG7U4c


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.