Η Cashaa ανακοινώνει τραπεζικούς λογαριασμούς σε δολάρια ΗΠΑ, για εταιρίες του χώρου των κρυπτονομισμάτων.

Η Cashaa, τραπεζική πλατφόρμα για Bitcoin, θα προσφέρει σύντομα τη δυνατότητα να ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς σε δολάρια ΗΠΑ, οι επιχειρήσεις του χώρου των κρυπτονομισμάτων, εκτός από εκείνες που λειτουργούν σε κράτη που έχουν υποστεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

Η Cashaa προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες όπως, λογαριασμούς IBAN (International Bank Account Number), διεθνείς μεταφορές SWIFT για fiat χρήμα και  επεξεργασία κινήσεων πιστωτικών καρτών για επιχειρήσεις του χώρου των κρυπτονομισμάτων, οι οποίες συχνά δίνουν αγώνα για να ολοκληρώσουν αυτή τη διαδικασία μέσω των παραδοσιακών τραπεζών. Επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις, να δέχονται κρυπτονομίσματα και να εκταμιεύουν χρηματικά ποσά σε fiat χρήμα, συμπεριλαμβανομένων των βρετανικών λιρών, του ευρώ και των ινδικών ρουπιών. Από τις 25 Νοεμβρίου 2019, οι πελάτες που είναι εγκατεστημένοι στις Η.Π.Α. θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για λογαριασμούς σε USD.

Αυτοί οι λογαριασμοί θα περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένο σύστημα εκκαθάρισης και πρόσβαση σε SWIFT χωρίς περιορισμούς και θα επιβαρυνθούν με μια μοναδική προκαταβολή ύψους 250.000 CAS (το εγγενές token της Cashaa), σημερινής αξίας περίπου 1.500 δολαρίων.

Η Cashaa έχει συμβληθεί με την Metropolitan Commercial Bank της Νέας Υόρκης, για την παροχή αυτής της υπηρεσίας. Όπως συμβαίνει με τους λογαριασμούς της Cashaa στη Μ. Βρετανία, οι κάτοχοι λογαριασμού σε δολάρια ΗΠΑ, θα έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες πορτοφολιού για ανταλλαγή νομισμάτων και πολλών επισκεπτών για τις αγορές Bitcoin.

Τραπεζική για τους «αποκλεισμένους»

Η νέα υπηρεσία της Cashaa απευθύνεται σε επιχειρήσεις του χώρου των κρυπτονομισμάτων, που συναντούν δυσκολίες στο άνοιγμα εταιρικού λογαριασμού στις Η.Π.Α. Όπως προαναφέρθηκε, οι παραδοσιακές τράπεζες έχουν συχνά αποφύγει τον χώρο των κρυπτονομισμάτων,  για λόγους που κυμαίνονται από την κανονιστική αβεβαιότητα έως την ασταθή φύση των κρυπτονομισμάτων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα κρυπτονομίσματα, έχουν κλείσει τους λογαριασμούς τους. Σε ένα δελτίο τύπου σχετικά με την νέα αυτή δραστηριότητα, η Cashaa σημείωσε ότι σχημάτισε «ομάδα προ-συμμόρφωσης» τον Σεπτέμβριο του 2019, μετά από την απόφαση της Barclays να σταματήσει να εξυπηρετεί το Coinbase.

Μιλώντας για τη συλλογιστική τους, η Janina Lowisz, συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του τομέα μάρκετινγκ της Cashaa, πιστεύει ότι η εταιρεία της θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξυπηρέτηση των «υποβαθμισμένων» επιχειρήσεων, που οικοδομούν νέες τεχνολογίες.

«Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια υπηρεσία χωρίς προβλήματα, για όλες τις επιχειρήσεις που οικοδομούν νέες τεχνολογίες και επιχειρηματικά μοντέλα», δήλωσε η Lowisz και συνέχισε:  «Η προσθήκη της υπηρεσίας για άνοιγμα λογαριασμών σε δολάρια ΗΠΑ, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την κοινότητα των κρύπτο και για εμάς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κοινότητα μας και όλες τις επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα έχουν εμπιστοσύνη στην Cashaa, για την επίλυση των τραπεζικών προβλημάτων τους».

Τον Απρίλιο του 2019, η Cashaa άρχισε να υποστηρίζει αγορές κρυπτονομισμάτων, με τις σημαντικότερες  χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Τον Οκτώβριο του 2019, η εταιρεία ενεργοποίησε επιλογές αγοράς Bitcoin για πελάτες στην Ινδία, χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat.

πηγή: Jimmy Aki- 15/11/2019 https://bitcoinmagazine.com/articles/cashaa-announces-u-s-dollar-bank-accounts-for-cryptocurrency-firms?fbclid=IwAR3G1xN1Y0GaO9sqBdYkkbf0r-de4ZK6XES4vUQ-e2rqv_LxEuTlkJQtuTc


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.