Ο Δ/νων Σύμβουλος της Block.One, πιστεύει ότι η Blockchain θα εξαλείψει τις ανησυχίες για τα ιδιωτικά δεδομένα.

Ο Brendan Blumer, Διευθύνων Σύμβουλος της Block.One, πιστεύει ότι η τεχνολογία Blockchain έχει τη δυνατότητα να επιλύσει τα προβλήματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και να κάνει τα πράγματα περισσότερο διαφανή.

Σε συνέντευξη του στον Brian Sullivan του CNBC, είπε ότι με τη ζήτηση που βασίζεται στον πελάτη τα πράγματα θα αλλάξουν, καθώς οι άνθρωποι επιθυμούν περισσότερη διαφάνεια από τις εταιρείες που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους.

Η υιοθέτηση του Blockchain έχει σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά εξακολουθεί να έχει μεγάλη απόσταση να καλύψει. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα. Πρόσφατα, ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping, υποστήριξε με δηλώσεις του την τεχνολογία Blockchain.

Οι ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Facebook, μπορούν να λυθούν με τη χρήση τεχνολογίας Blockchain. Το Facebook κινείται  σε θερμά νερά από τότε που ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει το «κρυπτονόμισμα»  Libra. Οι ρυθμιστικές Αρχές σε όλο τον κόσμο, στάθηκαν τουλάχιστον επιφυλακτικές, λαμβάνοντας υπ’ όψη την ιστορία του Facebook στην αντιμετώπιση των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής των πελατών του.

Στη συνέχεια της συνέντευξης με τον Brian Sullivan του CNBC, ο Brendan Blumer είπε ότι ζούμε σε έναν κόσμο,  όπου πλέον μπορούμε να γνωρίζουμε τι μας δείχνει το Facebook. Το Facebook παίρνει τα δεδομένα μας και τα χρησιμοποιεί για να μας σερβίρει διαφημίσεις, πρόσθεσε. Ο Blumer πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν μόνο κάποιες ενδείξεις για το τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, αλλά αυτό είναι μακριά από τη διαφάνεια που επιθυμούμε…

Αισιοδοξία  για το μέλλον.             

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Block.one είναι πιστεύει ακράδαντα ότι η αποκεντρωμένη τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, κάτι που σήμερα αποτελεί μείζον ζήτημα στον τομέα της τεχνολογίας. Πιστεύει ότι με την πάροδο του χρόνου, η Blockchain πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα μέσω της ζήτησης που βασίζεται στον πελάτη. Πρόσθεσε ότι τώρα οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν τι είναι κάτω από την επιφάνεια και τι κάνουν οι εταιρείες με τα δεδομένα τους.

 Πηγή:  Jai Pratap, 18/11/2019 – https://coinnounce.com/block-one-ceo-believes-blockchain-will-eliminate-privacy-concerns/?fbclid=IwAR3Vl2WqyNwQzJGQL216AyMQjMopBvXG1q3dz0JLGEZ3bOKz8iDYuS1F_qQ


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.