Το Binance, εκτός των 10 πρώτων ανταλλακτηρίων, σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση του Cryptocompare.

Το  Binance πέφτει από τα κορυφαία 10 ανταλλακτήρια. σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση του Cryptocompare.

Το ανταλλακτήριο Gemini των αδελφών Winklevoss,  κατέλαβε την κορυφή στη νέα λίστα των 160 ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων, που κυκλοφόρησε χθες το Cryptocompare. Το Binance, με έδρα τη Μάλτα, έπεσε από την 8η θέση στην 12η, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες βαθμολογίες.

Το κορυφαίο στον κόσμο, σε όγκο συναλλαγών, ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, το Binance,  έμεινα έξω από την πρώτη δεκάδα των 160 ανταλλακτηρίων.  Το ανταλλακτήριο Gemini έφτασε στην κορυφή της λίστας, ενώ τα ItBit και Coinbase της Paxos,  ήταν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα. Τα άλλα ανταλλακτήρια που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα είναι τα:  Kraken, Bitstamp, Liquid, OKEx, Poloniex, bitFlyer και Bitfinex.

Το Binance έχασε βαθμολογία  στην κατηγορία «ασφάλεια».

Το Binance,  υπέστη ένα hack (ηλεκτρονική κλοπή) το Μάιο του 2019, κατά το οποίο οι χάκερ κατάφεραν να κλέψουν περισσότερα από 7.000 Βitcoins,  αξίας 41 εκατομμυρίων δολαρίων σε τιμές εκείνης της περιόδου.

Ο Charles Hayter, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CryptoCompare, δήλωσε ότι το νέο τους σημείο αναφοράς στην αξιολόγηση των φορέων,  περιλαμβάνει μια κατηγορία για πρόσφατα hacks,  για τα οποία μειώνεται η βαθμολογία των ανταλλακτηρίων.

Το Cryptocompare, είναι ένας κορυφαίος πάροχος δεδομένων για το χώρο των κρυπτονομισμάτων,  που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πρώτη λίστα αξιολόγησης, η εταιρεία κατέγραψε 100 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Στον επικαιροποιημένο  κατάλογο, η εταιρεία έχει βαθμολογήσει 160 ανταλλακτήρια χρησιμοποιώντας  ένα σύστημα βαθμολόγησης πολλαπλών κριτηρίων αναφοράς.

Το Cryptocompare αποκάλυψε επίσης ότι μόνο το 8% των ανταλλακτηρίων που έχουν αναλυθεί χρησιμοποιούν πάροχο θεματοφυλακής για την αποθήκευση των στοιχείων ενεργητικού των χρηστών, ενώ μόνο το 4% των ανταλλακτηρίων προσφέρουν ασφάλιση τρίτων σε περίπτωση κλοπής ή άλλου ηλεκτρονικού εγκλήματος.

πηγή: Jai Pratap -20/11/2019 – https://coinnounce.com/binance-drops-out-of-top-10-in-the-latest-rankings-by-cryptocompare/?fbclid=IwAR2kEx_IX38M9Yz9_xjYnEG3lV3CpK72snFCGUPhw1sztBDTFRV0nI1S9ew


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.