Το PayPal, το bitcoin και το Libra

Ο διευθύνων σύμβουλος του PayPal, ο Dan Schulman, αποκάλυψε ότι κατέχει μόνο το κορυφαίο  κρυπτονόμισμα, το bitcoin. Ο ίδιος ρίχνει επίσης φως στους λόγους για τους οποίους η PayPal αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με το Libra του Facebook.

Σε μια συνέντευξη του στο Fortune, ο διευθύνων σύμβουλος του PayPal, Dan Schulman, αποκάλυψε ότι, προσωπικά,  κατέχει μόνο bitcoin.  Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε επίσης ότι η το PayPal  εργάζεται πάνω στην blockchain και τα κρυπτονομίσματα και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την τεχνολογία,  σε οποιαδήποτε μορφή πρόκειται να πάρει  στο μέλλον. Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος δεν αποκάλυψε σε τι ακριβώς εργάζεται η εταιρεία.

Μιλώντας για την αποχώρηση του PayPal από το  Libra του Facebook, είπε ότι δεν ήταν ένα « άγριο διαζύγιο»  ή κάτι παρόμοιο και ευχήθηκε για το Libra να έχει καλύτερη τύχη στο μέλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της PayPal εξήγησε γιατί η εταιρεία τους αποφάσισε να μην συμμετέχει στο κρυπτονόμισμα Libra του Facebook. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ήταν ζήτημα προτεραιοτήτων για την εταιρεία του.  Είπε ότι αν επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους στον δικό τους οδικό χάρτη, θα είναι σε θέση να προωθήσουν την οικονομική ενσωμάτωση (ενν.  της τεχνολογίας blockchain και τα κρυπτονομίσματα) πιο γρήγορα από ότι εάν προσφέρουν τους πόρους που διαθέτουν σε ένα άλλο σχέδιο, όπως αυτό του Libra.

Ο Dan Schulman είπε επίσης ότι όταν το Libra πάρει το δρόμο του και υλοποιεί αυτά που σχεδιάζει, η εταιρεία του που εξακολουθεί να το παρακολουθεί με ενδιαφέρον, θα επανεξετάσει τη στάση της σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

πηγή: Jai Pratap/ 21/11/2019 – https://coinnounce.com/paypal-ceo-only-holds-one-cryptocurrency-bitcoin/?fbclid=IwAR1QSOC7pxigvQFfjc3HOJJWLLPOtgPF6BPnGN3mFJHk_Tk5m9Kd591mKCU


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.