Η Ελβετική «Crypto Bank» SEBA, εγκαινιάζει τον νέο Δείκτη Crypto

Η τράπεζα της Ελβετίας, που είναι επικεντρωμένη στα  κρυπτονομίσματα, ανακοίνωσε σήμερα ότι  θα ξεκινήσει άμεσα να παρέχει  επενδυτικά προϊόντα καθώς και ένα νέο κατάλογο κατάταξης  για κρυπτονομίσματα.

Η εταιρεία απέκτησε άδεια ίδρυσης τραπεζικού ιδρύματος από τη FINMA, τον Αύγουστο. Ο δείκτης κατάταξης των κρυπτονομισμάτων της SEBA (SEBAX), θα είναι δυναμικός, βελτιστοποιημένος για την εκτίμηση κινδύνου και με ευρεία κάλυψη της αγοράς κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με την εταιρεία. Για την συγκρότηση του Δείκτη, η Seba συνεργάστηκε με την διακεκριμένη ευρωπαϊκή εταιρία  διαχειριστών αξιολογικών καταλόγων, την MV Index Solutions.

Η SEBA υπόσχεται την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια στους επενδυτές.

Ο Daniel Kuehne, επικεφαλής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της SEBA AG, δήλωσε ότι με τις επενδυτικές λύσεις τους, θέλουν να προσφέρουν στους επενδυτές την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τους στο νέο, πολύπλοκο περιβάλλον αγοράς των κρυπτονομισμάτων.  Πρόσθεσε ότι, με την εμπειρία τους στα επενδυτικά προϊόντα, θα επιτρέπουν στους πελάτες τους να αξιοποιήσουν τις μοναδικές δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων, με απλούς κανόνες που θα είναι εύκολο να γίνουν αντιληπτοί εφ’ όσον χρησιμοποιούνται ήδη στον χρηματοπιστωτικό κόσμο.

Η SEBA έλαβε την τραπεζική άδεια από την Εποπτική Αρχή της Ελβετικής Χρηματοπιστωτικής Αγοράς, στα τέλη Αυγούστου και τέθηκε σε λειτουργία στις 12 Νοεμβρίου 2019. Η SEBA και η Sygnum είναι οι μόνες δύο τράπεζες, με αντικείμενο τα κρυπτονομίσματα, που έχουν λάβει τραπεζική άδεια από τις Ελβετικές Αρχές. Επί του παρόντος, η τράπεζα υποστηρίζει πέντε κρυπτονομίσματα: BTC, ETH, XLM, LTC, ETC.

Η τράπεζα κρυπτονομισμάτων προσφέρει επίσης στους πελάτες της εφαρμογές SEBAwallet, e-banking και κάρτα SEBA.

Πηγή: Jai Pratap – 27/11/2019 – https://coinnounce.com/swiss-crypto-bank-seba-launches-crypto-index/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.