Οι ιδρυτές του Crypto AM και της World Mobile Chain, σχεδιάζουν να ξεκλειδώσουν την παγκόσμια ψηφιακή οικονομία στην Αφρική.

Σε συνέντευξή τους  στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της AIBC στη Μάλτα, ο ιδρυτής της Crypto AM, James Bowater και ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της World Mobile Chain, Micky Watkins, μοιράστηκαν την πρόθεσή τους να προωθήσουν την τεχνολογία της επικοινωνίας στην Αφρική.

Μίλησαν εκτενώς για την επιθυμία τους ή καλύτερα για το πάθος με το οποίο σχεδιάζουν το έργο  που θα ξεκλειδώσει  τη γνώση και τις δεξιότητες  και θα οδηγήσει στην παγκόσμια ψηφιακή οικονομία την Αφρική. Οι δύο ομιλητές αναφέρθηκαν στην ομάδα που σχεδιάζει το μεγαλεπήβολο έργο και φέρει τον τίτλο «Ένας κοιμισμένος γίγαντας: Οδηγώντας την Αφρική στην μαζική υιοθέτηση».

Η Ομάδα που δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Electroneum, Richard Ells, τον Micky, τον Akon, τον Rod Alexander από τον IOHK, τον Charles Hoskinson, που είναι όλοι παθιασμένοι με την τεχνολογική πρόοδο της Αφρικής, ενώ συμμετέχει επίσης και η «αδερφική φίλη» εταιρεία Cannabiz World.

Ενσωμάτωση αντί για υιοθέτηση.

Αναφερόμενος στα βασικά στοιχεία που θα επεξεργαστούν από την  ομάδα, ο Micky, ωστόσο, πρόβαλε  στο πάνελ  μια συναρπαστική άποψη στο θέμα της «μαζικής υιοθέτησης», χαρακτηρίζοντας το σχέδιο ως «μαζική ενσωμάτωση». Τόνισε το δεδομένο ότι, πάνω  από το 53% των ανθρώπων παγκοσμίως υπολείπεται στις τεχνολογίες επικοινωνίας  και ότι από το 1 δισεκατομμύριο πληθυσμού της υποσαχάριας Αφρικής, περισσότεροι από 850 εκατομμύρια άνθρωποι, δεν έχουν συνδεσιμότητα. Το να προσφέρει κανείς σ’ αυτό τον πληθυσμό,  τεχνολογίες επικοινωνίας με εξαιρετικά χαμηλό κόστος,  θα ήταν μάλλον σημάδι «μαζικής ενσωμάτωσης».

Τονίστηκε επίσης στη συνέντευξη ότι  η  μαζική υιοθέτηση που είναι όνειρο και σκοπός για τον κόσμο του blockchain είναι αναπόσπαστη από την εκπαίδευση και μιλώντας  για εκπαίδευση … προέκυψε ότι ο  Akon, έχει υλοποιήσει ήδη μερικά θαυμάσια εκπαιδευτικά προγράμματα  για τις γυναίκες της Αιθιοπίας και της Ουγκάντας.

Το σχέδιο είναι να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια «οικόσφαιρα» που να ευνοεί τη μαζική ενσωμάτωση,  υιοθετώντας πλατφόρμες απαλλαγμένες από άδειες εκμετάλλευσης, όπως η τηλεόραση, οι λευκοί χώροι, το CBS, το οποίο με τη σειρά του θα μειώσει το κόστος κατασκευής υποδομών τηλεφωνίας.  Ο αντίκτυπος θα είναι θετικός όχι  μόνο για  τον δυτικό κόσμο και  την αφρικανική ήπειρο, αλλά και για κάθε άλλο αναπτυσσόμενο  κράτος.

Για να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο, όπως δηλώνει ο ίδιος ο  Bowater, θα καταβληθεί προσπάθεια να  συνθέσουν τη χρηστικότητα, την επεκτασιμότητα, τη διαλειτουργικότητα, την εκπαίδευση και το πάθος όλων των συμμετεχόντων στην ομάδα να φέρουν σε πέρας το όνειρο – έργο.

Ο σκοπός είναι μακρόπνοος και ευγενής και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε που μπορεί να καταλήξει η συνέργεια τόσων διακεκριμένων προσωπικοτήτων σε μία ομάδα.

πηγή: 01/12/2019- https://www.cryptonewsz.com/founders-of-crypto-am-and-world-mobile-chain-plans-to-unlock-global-digital-economy-in-africa/53707/?fbclid=IwAR1-5AoLosWhj0GoJ-Q76dm11MdLq7SKzIybZ9aexCxoRN_-NoVecOdyjiI


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.