Η Karic Automobili της Κροατίας, δέχεται τώρα πληρωμές με κρυπτονομίσματα για αγορά αυτοκινήτου

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Κροατίας, η Karic Automobili, ανακοίνωσε ότι από τώρα και στο εξής θα δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα από τους πελάτες της, για την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου αυτοκινήτου.

Έγινε έτσι ο πρώτος αντιπρόσωπος αυτοκινήτων ο οποίος δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κροατίας. Η Karic Automobili είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και πάροχος υπηρεσιών για αυτοκίνητα, όπως Ford, Alfa Romeo και Fiat. Χρησιμοποιώντας την άμεση υπηρεσία πληρωμής με κρυπτονομίσματα, την GoCrypto, θα δέχεται τώρα πληρωμές μέσω σημαντικών κρυπτονομισμάτων όπως το Ethereum (ETH), το Bitcoin Cash (BCH), το Bitcoin (BTC) και το GoCrypto token (GoC).

Ο Tomislav Karic, Διευθυντής του Karic Automobili, σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, για πρώτη φορά στην κροατική αγορά, μια διαφορετική και απλή μέθοδο πληρωμής που ανταποκρίνεται στον αυξανόμενο αριθμό αιτήσεων από τους ίδιους τους πελάτες, για πληρωμή με κρυπτονομίσματα «.

Εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία του, ότι περισσότεροι έμποροι θα εμπνευστούν και θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, λέγοντας «Πιστεύω ότι το παράδειγμα μας θα ακολουθήσουν και άλλοι έμποροι στον κλάδο που θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο πληρωμής, η οποία ωφελεί τόσο τους πωλητές όσο και τους αγοραστές». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρεώσεις σε τέλη και λοιπές επιβαρύνσεις μέσω κρυπτονομισμάτων,  είναι πολύ χαμηλότερες από τις πληρωμές χρεωστικών/ πιστωτικών καρτών για τους εμπόρους και είναι επίσης βολικό για τους πελάτες. Οι πελάτες θα επωφεληθούν περισσότερο μέσω του προγράμματος πληρωμής GoCrypto, το οποίο προσφέρει και μία μικρή επιστροφή επί του ποσού της συναλλαγής πίσω στο «Elly Wallet» του

.David Cox – 05/12/2019 – https://www.cryptonewsz.com/croatias-karic-automobili-now-allows-crypto-payments-for-car-purchases/54054/?fbclid=IwAR14MvFjau5VLG8iikEhFHAHEhhOw8UOq8Jvma1YEOrw5LEeaWECGjWHknw


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.