Η Karic Automobili της Κροατίας, δέχεται τώρα πληρωμές με κρυπτονομίσματα για αγορά αυτοκινήτου

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Κροατίας, η Karic Automobili, ανακοίνωσε ότι από τώρα και στο εξής θα δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα από τους πελάτες της, για την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου αυτοκινήτου.

Έγινε έτσι ο πρώτος αντιπρόσωπος αυτοκινήτων ο οποίος δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κροατίας. Η Karic Automobili είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και πάροχος υπηρεσιών για αυτοκίνητα, όπως Ford, Alfa Romeo και Fiat. Χρησιμοποιώντας την άμεση υπηρεσία πληρωμής με κρυπτονομίσματα, την GoCrypto, θα δέχεται τώρα πληρωμές μέσω σημαντικών κρυπτονομισμάτων όπως το Ethereum (ETH), το Bitcoin Cash (BCH), το Bitcoin (BTC) και το GoCrypto token (GoC).

Ο Tomislav Karic, Διευθυντής του Karic Automobili, σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, για πρώτη φορά στην κροατική αγορά, μια διαφορετική και απλή μέθοδο πληρωμής που ανταποκρίνεται στον αυξανόμενο αριθμό αιτήσεων από τους ίδιους τους πελάτες, για πληρωμή με κρυπτονομίσματα «.

Εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία του, ότι περισσότεροι έμποροι θα εμπνευστούν και θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, λέγοντας «Πιστεύω ότι το παράδειγμα μας θα ακολουθήσουν και άλλοι έμποροι στον κλάδο που θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο πληρωμής, η οποία ωφελεί τόσο τους πωλητές όσο και τους αγοραστές». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρεώσεις σε τέλη και λοιπές επιβαρύνσεις μέσω κρυπτονομισμάτων,  είναι πολύ χαμηλότερες από τις πληρωμές χρεωστικών/ πιστωτικών καρτών για τους εμπόρους και είναι επίσης βολικό για τους πελάτες. Οι πελάτες θα επωφεληθούν περισσότερο μέσω του προγράμματος πληρωμής GoCrypto, το οποίο προσφέρει και μία μικρή επιστροφή επί του ποσού της συναλλαγής πίσω στο «Elly Wallet» του

.David Cox – 05/12/2019 – https://www.cryptonewsz.com/croatias-karic-automobili-now-allows-crypto-payments-for-car-purchases/54054/?fbclid=IwAR14MvFjau5VLG8iikEhFHAHEhhOw8UOq8Jvma1YEOrw5LEeaWECGjWHknw

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.