Λογαριθμική ανάλυση προβλέπει ανάπτυξη της κρυπτο-αγοράς, σε 11 ΤΡΙσ. Δολάρια το 2023

Ο Benjamin Cowen, ο οποίος έχει αφιερώσει προηγούμενη ανάλυση του στη δυνητική μελλοντική τιμή του Bitcoin (BTC), εξετάζει τώρα τα μεγαλύτερα ανώτατα όρια της αγοράς όλων των κρυπτονομισμάτων.

Αυτή τη φορά, τα δεδομένα για όλα τα altcoins και τα tokens, συμπεριλαμβανομένου όμως του BTC, βασίζονται σε εβδομαδιαία δεδομένα και είναι λιγότερο ολοκληρωμένα.

Ο Cowen προσπάθησε μέσα από ένα σύνολο συσχετισμών να σκιαγραφήσει μια τάση, που βασίζεται στην κίνηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων μέχρι σήμερα. Η πλευρά των altcoin έχει επιδείξει μερικές αναπάντεχες αναλογίες τιμών αιχμής και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η επόμενη κορύφωση της.
Κατ’ αναλογία των προηγούμενων κορυφαίων τιμών των κρυπτονομισμάτων, τα altcoins ενδεχομένως να αναπτυχθούν έως και 39 φορές πάνω, με βάση προηγούμενες επιδόσεις, αν και αυτό είναι το πιο ακραία αισιόδοξο σενάριο. Σε αυτό το σενάριο, η συνολική αξία της αγοράς κρυπτονομισμάτων, μπορεί να φθάσει τα 32 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2023, με την επισήμανση του Cowen ότι αυτή είναι μια υπερβολική εκτίμηση.

Οι δείκτες  υποδηλώνουν πιθανώς μικρότερη κορυφαία τιμή.

Με βάση τους δείκτες που χρησιμοποιεί η ανάλυση, το επόμενο ράλι της αγοράς κρυπτονομισμάτων μπορεί να επιτύχει κέρδη 313 φορές πάνω. Αλλά αυτό δεν εγγυάται την ανάπτυξη όλων των κρυπτονομισμάτων και οι ξεχωριστές αγορές μπορούν να αποδώσουν με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Ακόμη και στο ράλι του παρελθόντος (2017), μερικά tokens εκτιμήθηκαν με έναν συντελεστή 100, με τις ακραίες τιμές που σημείωσαν όμως, θα έπρεπε να έχουν εκτιμηθεί με συντελεστή 10.000. Οι περίοδοι από κορύφωση σε κορύφωση, επίσης μεγαλώνουν πλέον, καθώς ωριμάζει η αγορά των κρυπτονομισμάτων.  

Βάσει της πιο συντηρητικής ανάλυσης, η επόμενη κορύφωση μπορεί να ανέρχεται σε 11 τρις. Δολάρια το 2023, χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει κανείς με βεβαιότητα για το έτος που θα συμβεί αυτό. Επί του παρόντος, η αγορά συρρικνώνεται  και το επόμενο ράλι  μπορεί να διαρκέσει λίγο.

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ BTC ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ- ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ BTC ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ALTCOIN.

Με βάση τη συνολική προβολή της αγοράς, το Bitcoin ενδέχεται να έχει ανώτατο όριο αγοράς 2,7 τρισ. Ωστόσο, αυτό βασίζεται σε μια ανάλυση της τιμής του BTC στα  141.000 δολ. και του δίνει μια πολύ μικρή κυριαρχία στην αγορά, της τάξης του 23%.

Η κυριαρχία των Altcoin είναι μια άλλη κυκλική ιστορία που μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορα χρονικά πλαίσια. Το πιθανό σενάριο περιλαμβάνει επίσης μια φούσκα στην αγορά Altcoin, όπου η κυριαρχία του Bitcoin πέφτει σε νέα χαμηλά επίπεδα. Αλλά η αγορά Altcoin μπορεί επίσης να αντιστραφεί, ενώ το BTC πιθανώς να επιστρέψει στη θέση του, ως κυρίαρχος της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Είμαστε ακόμα μακριά από μια μεγάλη φούσκα των altcoin, δήλωσε ο Cowen, έχοντας κατά νου ότι το Bitcoin θα συνεχίσει να ηγείται της αγοράς. Προειδοποίησε ότι αυτό δεν είναι μια συμβουλή άμεσων επενδύσεων, αλλά μόνο μια πρόταση για τις πιθανές εξελίξεις στην αλληλεπίδραση μεταξύ του BTC και των altcoin.

Το να προβλέψεις πότε θα συμβεί το χαμηλό της αγοράς είναι αδύνατο, αλλά αν τοποθετηθεί κανείς με βάση τα μέχρι σήμερα ιστορικά στοιχεία της συμπεριφοράς των κρυπτονομισμάτων, μπορεί να αποκομίσει σημαντικά κέρδη, ειδικά από το Bitcoin. Ωστόσο, διάφορα altcoin μπορεί να εμπεριέχουν πολύ μεγαλύτερο ρίσκο σε σύγκριση με το BTC, καταλήγει ο Cowen .

Ακολουθεί το βίντεο της λογαριθμικής ανάλυσης για τις τάσεις της αγοράς κρυπτονομισμάτων του Benjamin Cowen.

Πηγή: CHRISTINE VASILEVA | 22/12/2019 | https://bitcoinist.com/total-crypto-market-cap-to-grow-to-usd-11-trillion-in-2023/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.