H πιο ενεργή εφαρμογή του ETHEREUM, είναι το Unstoppable DOMAINS

Μετά τα επιτυχημένα CryptoKitties, η Ethereum blockchain έχει πάλι μία εφαρμογή, που είναι η πιο πολυάσχολη στο δίκτυό της πρόσφατα. Αμέσως μετά την παρουσίαση της στο κοινό, η εφαρμογή που προσφέρει εγγραφή σε blockchain domain names, η, με το όνομα, Unstoppable Domains, εκτοξεύτηκε στην κορυφή των πιο ενεργών dApps (decentralized applications: αποκεντρωμένες εφαρμογές) του Ethereum. Περισσότερες από 30,000 crypto συναλλαγές χρηστών, επεξεργάστηκαν μέσα στις πρώτες 24 ώρες λειτουργίας της εφαρμογής.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ CRYPTO DOMAIN?

Η, με έδρα το San Francisco, Unstoppable Domains κατασκευάζει και προσφέρει εγγραφές domain σε blockchains. Ποιος ο λόγος όμως να θέλει κανείς κάτι τέτοιο?

Για αρχή, έχοντας εγγραφή ονόματος domain σε ένα αρχείο που τηρείται σε blockchain, σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν αυτό το domain δεν μπορούν να αποκλειστούν ή να λογοκριθούν. Αλλά για πολλούς χρήστες, ίσως ο βασικός λόγος για να έχει κάποιος ένα τέτοιο domain είναι η δυνατότητα να επισυνάψει σε αυτό ψηφιακές διευθύνσεις πορτοφολιων.
Αυτό επιτρέπει απλοποιημένες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, χωρίς την ανάγκη για τις δυσκίνητες συμβολοσειρές κειμένου. Ο συνιδρυτής της εταιρείας Unstoppable Domains, Brad Kam, εξήγησε: Αυτό το νέο πρότυπο για τις πληρωμές κρυπτονομισμάτων, βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, με την αντικατάσταση των μακρόσυρτων περίπλοκων διευθύνσεων των πορτοφολιών, με ένα και μόνο, εύκολο στην ανάγνωση, ανθρώπινο όνομα.

Οι χρήστες όχι μόνο μπορούν να επισυνάψουν περισσότερες από 50 διαφορετικές διευθύνσεις κρυπτονομισμάτων στον crypto τομέα τους για να λαμβάνουν πληρωμές, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο τομέα για να κατασκευάσουν και να στεγάσουν ιστοσελίδες μη ευάλωτες σε λογοκρισία (απ’ όπου κι αν προέρχεται…).
Η εταιρεία έχει μέχρι στιγμής καταχωρήσει πάνω από 180.000 blockchain domain names, συμπεριλαμβανομένων των 100.000 +.zil domains, την πρώτη επέκταση που κυκλοφόρησε.

Το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται κυρίως από τον διάσημο «ταύρο» του Bitcoin, τον Tim Draper, ο οποίος πρόσφατα προσδιόρισε την τιμή – στόχο για το Bitcoin, στις 250.000 δολ. για τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ DAPP ΤΟΥ ETHEREUM
Η Unstoppable Domains αναδείχθηκε ως το πιο ενεργό dApp στο blockchain του Ethereum, όπως αναλύθηκε λεπτομερώς στην υπηρεσία παρακολούθησης των εφαρμογών σε blockchain, την Dapp.com. Η μέτρηση των συναλλαγών των 30.000 στις πρώτες 24 ώρες ζωής της εφαρμογής, ήταν ασύγκριτα μπροστά από τους ανταγωνιστές της, οι οποίοι με κόπο έφτασαν κατά ανώτατο όριο τις 5.000 συναλλαγές σε 24ωρη βάση.

Όπως ανέφερε χθες το Bitcoinist, πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η πλατφόρμα Ethereum απέχει παρασάγγες από τους ανταγωνιστές της, όπως το EOS και το Tron, όταν πρόκειται για dApps. Το πλήθος των χρηστών, η αξία του δικτύου και η δραστηριότητα κινούνται όλα ανοδικά στο δεύτερο εξάμηνο του 2019, παρά το γεγονός ότι η τιμή του ETH είναι σχετικά χαμηλά.

Πηγή: EMILIO JANUS|21/12/2019 https://bitcoinist.com/ethereum-most-active-decentralized-application-unstoppable-domains/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.