Έξι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας λένε οτι το Bitcoin και τα Crypto είναι το μέλλον.

Μια ομάδα ειδικών και εμπειρογνωμόνων στα κρυπτονομίσματα και την blockchain, από την ομάδα The Oracles, μοιράστηκε πρόσφατα, σε μία δημόσια συζήτηση, τις απόψεις της σχετικά με την κατεύθυνση της αγοράς ψηφιακών νομισμάτων στα επόμενα χρόνια.

Οι προβλέψεις τους, που δημοσιεύονται στο Entrepreneur, συγκλίνουν σε ένα θετικό κλίμα για την μακροπρόθεσμη επιτυχία των κρυπτονομισμάτων τόσο στην προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού όσο και στους όρους νομιμότητας και χρήσης.
Σύμφωνα με τον Judd Rosenblatt, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της AE Studio, μιας εταιρείας ανάπτυξης ιστοσελίδων και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιστήμη της πληροφορικής, τα κρυπτονομίσματα έχουν εξαιρετικές μακροπρόθεσμες προοπτικές: Είμαστε συνεχώς εντυπωσιασμένοι από την πρόοδο και την καινοτομία που συμβαίνει στο χώρο. Η τεχνολογία Blockchain εξελίσσεται γρήγορα και γίνεται όλο και πιο σημαντική. έτσι σκέφτομαι τα κρυπτονομίσματα ως μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη, αν και υψηλού κινδύνου, επένδυση.

Ο Lorenzo Pellegrino, διευθύνων σύμβουλος της Skrill, NETELLER και εισοδηματικής πρόσβασης στην Paysafe, λέει ότι ενώ ακόμα και όταν οι αγορές κρυπτονομισμάτων έδειχναν να έχουν καταρρεύσει, η ανάπτυξη των υποδομών (πλατφόρμες συναλλαγών ψηφιακών νομισμάτων) παρέμεινε σταθερή, με το Bitcoin να εμπλέκεται σε ένα σχετικά μεγάλο οικοσύστημα αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Dan Schatt, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cred, επισημαίνει ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση το 2008 κατέστρεψε τις οικονομίες ζωής των ανθρώπων. Το Bitcoin εμφανίστηκε ως εναλλακτικό σύστημα: Αυτό [το Bitcoin] έχει κηρυχθεί νεκρό από τους δημοσιογράφους 378 φορές, εκ των οποίων οι 40 φορές μέσα στη φετινή χρονιά. Αλλά το Bitcoin δεν θα πεθάνει, επειδή μπορεί να είναι περισσότερο αξιόπιστο από τα περισσότερα νομίσματα που εκδίδουν οι κυβερνήσεις. Δεν υπάρχει ενδιάμεσος φορέας ανάμεσα σ’ αυτό και τον κάτοχό του. Και σε έναν κόσμο γεμάτο από αποτυχημένους χρηματοπιστωτικούς μεσάζοντες, αυτό είναι μεγάλο θέμα.

Σύμφωνα με τον Johann Polecsak, συνιδρυτή και CTO στην πλατφόρμα QAN blockchain, η μαζική υιοθέτηση αρχίζει, καθώς η νέα τεχνολογία ενισχύει τις ροές εργασίας, εξορθολογίζοντας τις διαδικασίες ρουτίνας για τις επιχειρήσεις: Όταν ξεκίνησε το Διαδίκτυο, οι εταιρείες έπρεπε να ενσωματώσουν την νέα τεχνολογία για να παράγουν και να προσφέρουν προϊόν που θα έφτανε στους καταναλωτές. Εκεί βρισκόμαστε τώρα με τα κρυπτονομίσματα.. αλλά μας λείπουν πλατφόρμες, ικανές να λειτουργούν σε παγκόσμια κλίμακα, τις οποίες οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν.

Ο Alex Althausen, Διευθύνων Σύμβουλος της StormGain, μια πλατφόρμα εμπορίας κρυπτονομισμάτων, θυμάται το έτος 1997, όταν οι μετοχές της Amazon σημείωσαν άνοδο γύρω στα 300 δολ., αλλά στη συνέχεια κατέρρευσαν κάτω από τα 6 δολ., μετά την έκρηξη της φούσκας dot-com στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η μετοχή διαπραγματεύεται σήμερα στα 1.789 δολάρια…
Μετά την ταραχώδη άνοδο και πτώση του Bitcoin, αφού έπιασε το υψηλό όλων των εποχών στο ποσό των 19.000 δολαρίων το 2017, ο Althausen βλέπει να επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο τύπου Amazon, και στα ψηφιακά νομίσματα: Η συμβουλή μου είναι να έχετε το νου σας στο halving  του Bitcoin 2020, το οποίο μπορεί να αλλάξει δραματικά την εξίσωση προσφοράς και ζήτησης στα κρυπτονομίσματα.

Εκτός από τα έξι παραπάνω στελέχη της αγοράς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, ο Tim Draper, ένας παλιός «ταύρος του Bitcoin», δισεκατομμυριούχος και σχεδόν θρυλικός επενδυτής στα κρυπτονομίσματα, επιμένει στην πρόβλεψή του ότι το BTC θα διαπραγματεύεται στα 250.000 δολάρια μέχρι το 2022 ή στις αρχές του 2023. Το χρονοδιάγραμμά του διαφέρει δραματικά από τον παλαίμαχο έμπορο της Wall Street, τον Tone Vays, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις του Draper είναι στην πραγματικότητα πολύ… μακρινές.

Αλλά ο Draper επιμένει ότι σε ένα χρόνο, δεν θα υπάρχει πλέον κανένας λόγος να πληρώνει κανείς τις τράπεζες από 2,5% έως 4% τέλος κάθε φορά που χρησιμοποιεί την κάρτα του, αφού υπάρχει το Bitcoin, που προσφέρει συναλλαγές χωρίς τέτοιες απώλειες!

πηγή: https://dailyhodl.com/2019/12/25/6-industry-experts-from-mastermind-group-say-bitcoin-and-crypto-are-the-future/?fbclid=IwAR05ymoOq-iTDjKfRguC1wf5RciQyDxr5Oot-Y73q7rGxktQSBGHTTNHI0A


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.