Η Binance δίνει 1 εκ. δολάρια σε Crypto, για την ανακούφιση των πληγέντων στις πυρκαγιές της Αυστραλίας

Η κοινότητα των κρυπτονομισμάτων, δείχνει και πάλι τη δέσμευσή της να υποστηρίξει φιλανθρωπικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Η Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, ανακοίνωσε τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για να βοηθήσει τις προσπάθειες ανακούφισης των πληγών που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Αυστραλία και καλεί την κοινότητα να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία.

Η πρόσφατη πυρκαγιά θεωρείται ότι είναι η χειρότερη, από όσες μπορούν να θυμηθούν οι ζωντανές γενεές των ανθρώπων στην Αυστραλία, προκαλώντας ζημιές δισεκατομμυρίων. Στις 5 Ιανουαρίου, ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ίδρυση του Εθνικού Οργανισμού Ανάκτησης Πυρκαγιών, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε αρχικά με 2 δισεκατομμύρια αυστραλιανά δολάρια.

Η Binance έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.

Ο φιλανθρωπικός βραχίονας του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance, ανακοίνωσε την έναρξη μίας φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας που στοχεύει να συνδράμει τις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων ή/ και αποκατάστασης των ζημιών, των πυρκαγιών της Αυστραλίας.
Η εταιρεία δεσμεύτηκε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε κρύπτο, στο δικό της νόμισμα ΒΝΒ, για το πρόγραμμα Donations Bushfire Australia ως αρχική προσφορά. Όλα τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην άμβλυνση των επιπτώσεων αυτής της καταστροφής και στη συνέχεια να διευκολύνουν την αποκατάσταση ζημιών.

Κρυπτονομίσματα και Φιλανθρωπία

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Binance, εγκαινιάστηκε από τον CEO της εταιρείας Changpeng Zhao, τον Οκτώβριο του 2018. Η blockchain πλατφόρμα βασίζεται σε δωρεές και εξασφαλίζει ότι όλα τα κεφάλια που συγκεντρώνονται και οι χρηματοδοτήσεις για κάθε έργο, καταγράφονται και είναι ανοιχτές στο κοινό.
Σύμφωνα με αυτό το καταγεγραμμένο αρχείο, μέχρι σήμερα έχουν υποστηριχτεί πάνω από 100.000 άτομα, με τη χρηματοδότηση έργων όπως, η παροχή γευμάτων σε περισσότερους από 5.000 μαθητές σε 11 σχολεία, η προμήθεια χαρτικών και ηλιακών συλλεκτών σε 51 σχολεία καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής σε περισσότερα από 10.000 νεαρά κορίτσια σε 55 σχολεία.
«Είναι οδυνηρό να βλέπουμε τις πυρκαγιές να καίνε όλη την Αυστραλία καθώς και τις καταστροφικές επιπτώσεις στο οικοσύστημα και την τοπική κοινότητα. Θέλουμε να βοηθήσουμε σε αυτή την επείγουσα κρίση«, δήλωσε ο Changpeng Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της Binance και πρόσθεσε «Το φιλανθρωπικό πρόγραμμα Donation for Australia Bushfires, είναι η πιο άμεση και αποτελεσματική προσέγγιση για να υπάρξει αντίκτυπος και ζητάμε επίσης από ολόκληρη την κοινότητα κρυπτονομισμάτων να ενωθεί μαζί μας στην υποστήριξη της Αυστραλίας».

πηγή: https://news.bitcoin.com/binance-donates-1-million-in-crypto-for-australian-bushfire-relief/?utm_source=OneSignal%20Push&utm_medium=notification&utm_campaign=Push%20Notifications


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.