ΣΥΣΚΕΥΗ PoS ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ Crypto ΑΠΟ ΤΗΝ Eletropay

Στις 5 Ιανουαρίου, ο εκτελεστικός πρόεδρος του Bitcoin.com, Roger Ver, παρουσίασε μια συσκευή τερματικού πληρωμών, το γνωστό μας PoS, που επιτρέπει τις εύκολες συναλλαγές σε bitcoin cash (BCH), από εμπορικές επιχειρήσεις. Η συσκευή δημιουργήθηκε από την εταιρία Eletropay, η οποία είναι κατασκευαστής συσκευών crypto -PoS και στοχεύει να κάνει τις πληρωμές με κρυπτονομίσματα, απλές, ασφαλείς και «χωρίς την ανάγκη χρήσης κινητών τηλεφώνων ή υπολογιστών».

Μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Roger Ver, σύστησε τη συσκευή στο κοινό. Το φιλμ που διαρκεί ένα λεπτό, δείχνει το ξετύλιγμα από τη συσκευασία της συσκευής της Eletropay και πόσο γρήγορα αυτή εκτελεί μία συναλλαγή και τυπώνει και την απόδειξη/ τιμολόγιο, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το video αναρτήθηκε επίσης στο φόρουμ του Reddit forum και αρκετοί φίλοι του BCH αναφέρθηκαν κολακευτικά για τη λειτουργία της συσκευής, την ταχύτητα και την ευκολία της συναλλαγής καθώς και για τη δέσμευση του BCH  να υποστηρίζει σταθερά τις λύσεις που προωθούν τις συναλλαγές peer-to-peer.

το PoS και η κάρτα που αντικαθιστά τη χρήση του πορτοφολιού σε κινητό

Οι συσκευές PoS της Eletropay μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα της εταιρίας, στο eletropay.com και υποστηρίζουν, εκτός της αρχικής έκδοσης με το BHC, συναλλαγές με  DASHBTCLTC και με Wechat Pay και Alipay επίσης.
Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της συσκευής, σύμφωνα με τους κατασκευαστές είναι:
– συνοδεύεται από ένα software που επιτρέπει τόσο στον έμπορο όσο και στον πελάτη να έχουν πλήρη έλεγχο της συναλλαγής
– οι συναλλασσόμενοι παρακολουθούν την πράξη να εξελίσσεται, σε πραγματικό χρόνο και μπορούν να εξειδικεύσουν κάποιες λειτουργίες της ανάλογα με τη συμφωνία της συναλλαγής π..χ. πληρωμή σε άτοκες δόσεις
– υπάρχει η δυνατότητα του εξ αποστάσεως χειρισμού της συσκευής
– είναι εξαιρετικά γρήγορη και τυπώνει άμεσα την απόδειξη ή το τιμολόγιο, για τον πελάτη
Μέχρι σήμερα, η εταιρία έχει διαθέσει 2.600 συσκευές, σε έξι χώρες. Η τιμή της, διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών που θα παραγγείλει ο πελάτης. Η μία συσκευή κοστίζει σχεδόν 220 δολάρια, αλλά μειώνεται εφ’ όσον η ποσότητα της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη.
Η Eletropay επίσης πουλάει και το  100-packs of cards , μία κάρτα που δίνει τη δυνατότητα για εκτέλεση αγοραπωλησιών σε κρύπτο χωρίς τη χρήση του πορτοφολιού που έχει κάποιος σε ένα κινητό τηλέφωνο.

Είναι φανερό ότι οι επιλογές του τεχνολογικού κλάδου, να παράγει προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινή χρήση των κρύπτο, ανταποκρίνονται στο αίτημα και την επιδίωξη της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων, για την μαζική υιοθέτηση τους ως μέσο καθημερινών συναλλαγών.

Πηγή: Jamie Redman- 06/01/2020 – https://news.bitcoin.com/meet-the-multi-cryptocurrency-pos-device-eletropay/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.