Περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες αναμένονται στο Chain 2020 Blockchain Event στο Χονγκ Κονγκ

Περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες αναμένεται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση Chain2020, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Χονγκ Κονγκ, στις 15 Ιανουαρίου 2020.

Η εκδήλωση διοργανώνεται ως σειρά εκπαιδευτικών συνεδρίων που επικεντρώνονται στις τεχνολογίες Blockchain και FinTech και σε συναφή θέματα, για επιχειρηματίες και άτομα που επιδιώκουν να ενσωματώσουν και να προωθήσουν τη χρήση εναλλακτικών χρηματοπιστωτικών τεχνολογιών στην παγκόσμια οικονομία.

Η εκδήλωση Chain2020 θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συνεδρίων που θα φιλοξενούνται και θα παρουσιάζονται από περισσότερους των  35 διεθνώς αναγνωρισμένων εμπειρογνωμόνων και ομιλητών. Μερικοί από τους εξέχοντες εισηγητές  που έχει προγραμματιστεί να μιλήσουν στο συνέδριο, είναι:

• Zoran Djikanovic, PhD, Καθηγητής Οικονομικών στο UDG, συγγραφέας αρκετών άρθρων για τη ρύθμιση και την ανάπτυξη των υποδομών της αγοράς
• Η Susan Oh, κάτοχος του βραβείου Quantum Impact Award της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ως μια από τις κορυφαίες γυναίκες στην ψηφιακή τεχνολογία
• Richard Chen, τεχνολόγος με τεράστια εμπειρία στην επιτυχή δημιουργία εφαρμογών στο διαδίκτυο, τα μεγάλα δεδομένα και τεχνολογίες AI και Blockchain
• Dinis Guarda, συγγραφέας, ακαδημαϊκός, διαμορφωτής κοινής γνώμης, επιχειρηματίας και ηγετικό πρόσωπο στην 4IR, AI, Fintech, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την Blockchain
• Susanne Tarkowski Tempelhof, βραβευμένη επιχειρηματίας, ακτιβίστρια των κρύπτο και συγγραφέας, που εργάζεται σε πρωτοποριακά περιβάλλοντα

Η εκδήλωση Chain2020, οργανώνεται στο Hong Kong με στόχο να προσελκύσει την προσοχή του πληθυσμού της περιοχής, στη χρήση της τεχνολογίας Blockchain και στα κρυπτονομίσματα και να αυξήσει το επίπεδο εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την εφαρμογή τους. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είναι πεπεισμένοι ότι η σειρά των συνεδρίων θα συμβάλει στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις τεχνολογίες και στην προώθηση της διείσδυσής τους σε διάφορους τομείς των κοινωνικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Η αποστολή της εκδήλωσης είναι να γίνει μια περιεκτική πηγή γνώσεων σχετικά με την blockchain, να ενισχύσει τη μαζική υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας στην περιοχή, να γίνει η πλατφόρμα με τη μεγαλύτερη επιρροή με στόχο τη δημιουργία δικτύων και εταιρικών σχέσεων, που θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις στον κλάδο.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επιδιώκουν να υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες Blockchain στην Ασία και να υποστηρίξουν τη μαζική υιοθέτηση της τεχνολογίας, για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, της επιστήμης και της κοινωνίας.

Αν και την ώρα που γραφόταν αυτό το άρθρο, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι είναι sold out στα 12.000 άτομα, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.