ΤΑ CRYPTO ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ

Το Kraken εξαγόρασε την αυστραλιανή Bit Trade

Το αμερικανικό ανταλλακτήριο Kraken, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ανακοίνωσε ότι απόκτησε την Bit Trade, η οποία θεωρείται ως η πιο μακροχρόνια υπηρεσία κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία. Οι δύο πλευρές δεν έχουν αποκαλύψει δημοσίως την οικονομική διάσταση της συμφωνίας μέχρι στιγμής.
Στο πλαίσιο της εξαγοράς, ολόκληρη η αυστραλιανή ομάδα, με επικεφαλής τον Jonathon Miller, θα ενταχθεί στην αμερικανική εταιρεία, με τον Miller να γίνεται ο Διευθύνων Σύμβουλος του Kraken στην Αυστραλία. «Με την εξαγορά αυτή, η Kraken θα επικεντρωθεί στην ανάδειξή της ως η κορυφαία υπηρεσία κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία, με την καλύτερη ρευστότητα του AUD, την εμπειρία στις συναλλαγές και την υποστήριξη τόσο σε θεσμικούς όσο και σε ιδιώτες πελάτες», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας και συνεχίζει: «Εντείνει επίσης τη συνολική μας παρουσία στην περιοχή της APAC και ενισχύει περαιτέρω την κορυφαία OTC εμπορική μας δραστηριότητα στον κλάδο
πηγή: https://news.bitcoin.com/kraken-acquires-australian-crypto-platform-bit-trade/?

Νέο κόμμα στη Ρωσία, από τα σπλάχνα του τομέα ψηφιακής οικονομίας.

Μια νέα πολιτική δύναμη γεννιέται στη Ρωσία, από τους επιχειρηματικούς κύκλους της χώρας. Η ιδέα έχει σχεδιαστεί από εκπροσώπους του αναπτυσσόμενου τομέα της ψηφιακής οικονομίας της χώρας, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν την εξεύρεση λύσεων σε πολλά θέματα που αφορούν τον χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Ο δημιουργός- προγραμματιστής του World of Tanks ηγείται του νέου ρωσικού κόμματος IT.
Το πολιτικό σχέδιο ανακοινώθηκε από μέλη της βιομηχανίας πληροφορικής, με επικεφαλής τον Vyacheslav Makarov, πρώην διευθυντή προϊόντων της Wargaming, ο οποίος συμμετείχε στην ανάπτυξη του δημοφιλούς online παιχνιδιού World of Tanks, ανέφερε η ρωσική εφημερίδα Business Kommersant.
Ο Markov είναι ο επικεφαλής- ιδεολόγος της ομάδας που εργάζεται για την ίδρυση του κόμματος της άμεσης δημοκρατίας (συντομογραφία PPD). Η ομάδα έχει ήδη καταθέσει αίτηση εγγραφής στο ρωσικό Υπουργείο Δικαιοσύνης το Νοέμβριο. Η διαδικασία σύστασης του κόμματος, θα κορυφωθεί σε συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου. Το PPD σχεδιάζει να συμμετάσχει στις περιφερειακές εκλογές της Ρωσίας το 2020, εστιάζοντας σε εκλογικές περιφέρειες όπου λειτουργούν μεγάλες εταιρείες πληροφορικής.
πηγή: https://news.bitcoin.com

Το 36% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, δέχεται πληρωμές με κρύπτο

Περίπου το ένα τρίτο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) που εδρεύουν στις ΗΠΑ, δέχονται πληρωμή με κρυπτονομίσματα για τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Αμερικανική ασφαλιστική εταιρεία Hartford Steam Boiler (HSB), θυγατρική της γερμανικής Munich Munich Re, με τη συνεργασία της Zogby Analytics.
ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΤΑ ΚΡΥΠΤΟ
Η έρευνα της HSB διαπίστωσε ότι οι νεώτερες επιχειρήσεις έχουν διπλάσιες πιθανότητες να δεχτούν πληρωμές με κρυπτονομίσματα και ψηφιακές πιστώσεις. Συγκεκριμένα, το 47% των επιχειρήσεων που δέχονται κρυπτονομίσματα, ήταν ηλικίας έως πέντε ετών, σε σύγκριση με το 21% των εταιρειών που δέχονται κρυπτονομίσματα, και έχουν ιστορία άνω των είκοσι ετών. Γενικά, η μελέτη που υλοποίησε η Zogby Analytics, έδειξε ότι το 36% των ΜΜΕ είναι φιλικές προς τα κρυπτονομίσματα και το 59% εξ αυτών είχε προηγουμένως αγοράσει κρυπτονομίσματα για δική τους χρήση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
Η έρευνα ανατέθηκε από την HSB και πραγματοποιήθηκε από την Zogby Analytics τον περασμένο Οκτώβριο. Περιλάμβανε 509 ΜΜΕ σε όλες τις ΗΠΑ.
Το 75% των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα είχε ετήσια έσοδα κάτω από 5 εκατομμύρια δολάρια και λιγότερους από 100 εργαζόμενους.
Το τελικό δείγμα, περιελάμβανε σε ποσοστό 41% ​​επιχειρήσεις με λιγότερους από 25 εργαζομένους.
Η Zogby υποστηρίζει ένα επίπεδο αξιοπιστίας της έρευνας, της τάξης του 95% και ένα περιθώριο σφάλματος, συν/πλην 4,4%. Είναι ενδιαφέρον ότι μια έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία αναλύσεων Harris Insights και την κρύπτο startup Gem, διαπίστωσε ότι οι μισοί Αμερικανοί πολίτες τείνουν να αγοράσουν το Bitcoin, αποδεικνύοντας πόσο δημοφιλές είναι το πρώτο κρυπτονόμισμα στη χώρα.
ΠΗΓΉ: πηγή: https://news.bitcoin.com

Το Ripple είναι ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας σύμφωνα με την κατάταξη του Fortune

Παρά τις ορισμένες νομικές διαδικασίες στις οποίες εμπλέκεται η εταιρεία, η Ripple έχει ένα λόγο να πανηγυρίζει, καθώς η Fortune την έχει συμπεριλάβει στη λίστα των καλύτερων χώρων εργασίας στην Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.
Η Fortune έχει συνεργαστεί με το Great Place to Work για αυτή την έρευνα, όπου μετρήθηκε η γνώμη των εργαζομένων για την εταιρεία, ποιες είναι οι ηλικιακές τους διαφορές, από ποια γενιά προέρχονται, το πλήθος των υπάλληλων της κάθε εταιρείας, το πλήθος των εγκαταστάσεων ή παραρτημάτων που διαθέτει η εταιρεία και άλλες συναφείς πληροφορίες.

Στην έδρα της, στο Σαν Φρανσίσκο, η Ripple έχει 235 υπαλλήλους. Το 91% από αυτούς δήλωσαν ότι το Ripple είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κανείς. Μερικές λέξεις-κλειδιά, που φανερώνουν για τους ποιους λόγους οι εργαζόμενοι της Ripple είναι ευχαριστημένοι που εργάζονται εκεί, είναι οι: «νέα βιομηχανία», «blockchain», «ευκαιρία» και κάποιες παρεμφερείς.
«Η διοίκηση είναι διαφανής με τους εργαζόμενους και στα καλά και στα άσχημα. Δίνεται έμφαση στο να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, πράγμα που είναι αναζωογονητικό και υγιές, καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και από startup να γινόμαστε μία νέα εταιρεία «, δηλώνουν οι υπάλληλοί της Ripple.
Happy Hours με κρασί κατά τις εργάσιμες ημέρες;
Το Great Place to Work, έχει κάνει το προφίλ της νέας ανταγωνιστικής εταιρίας και σε μερικές από τις φωτογραφίες του φακέλου δείχνουν οτι η Ripple διοργανώνει εβδομαδιαία μαθήματα γιόγκα για τους υπαλλήλους της καθώς και έχει «Happy Hours» όπου καταναλώνεται και κρασί! (ίσως…). Ωστόσο, τα γραφεία τους φαίνονται εκπληκτικά. Γεμάτα με μοντέρνες φόρμες στο εσωτερικό, στα χρώματα του μπλε και γκρι της Ripple. Σε άλλες φωτογραφίες, φαίνονται οι υπάλληλοι της εταιρείας μαζί, σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως το «The 2018 JP Morgan Corporate Challenge», που διεξάγεται στο Σαν Φρανσίσκο κ.λ.π.
ΠΗΓΉ: https://www.coinspeaker.com/ripple-best-workplaces-fortune/

Η Huobi συνεργάζεται με την πλατφόρμα Blockchain της Τουρκίας για την ενίσχυση του τοπικού οικοσυστήματος

Το σημαντικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Huobi, γίνεται μέλος της Blockchain πλατφόρμας της Τουρκίας, για να συνεργαστεί με τους τοπικούς παράγοντες στις προσπάθειες ανάπτυξης έργων blockchain.
Πέντε μήνες μετά την επίσημη είσοδό του στην τουρκική αγορά, το Huobi προσχώρησε στην πλατφόρμα Blockchain Turkey ως Platinum μέλος της, ανακοίνωσε το διεθνούς εμβέλειας ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, στις 15 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που μοιράστηκε με την Cointelegraph της Τουρκίας.
Η πλατφόρμα Blockchain Turkey Platform (BCTR), που ιδρύθηκε από το Τουρκικό Ίδρυμα Πληροφορικής το 2018, είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που στοχεύει στη δημιουργία ενός υγιούς οικοσυστήματος Blockchain στην Τουρκία.
Η πλατφόρμα έχει μέλη από την τραπεζική και τη χρηματοοικονομική αγορά, τον ιδιωτικό τομέα της επιχειρηματικότητας, τον τεχνολογικό τομέα και την κρυπτο-βιομηχανία. Το Huobi είναι το πρώτο παγκόσμιο ανταλλακτήριο που γίνεται μέλος της BCTR, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.
Ο γενικός διευθυντής της Huobi Τουρκίας, Alphan Gogus, επισήμανε ότι πιστεύει στη σημασία της διατήρησης της δέσμευσης για ανάπτυξη της blockchain. «Στηρίζουμε το όραμα της BCTR για να εξασφαλίσουμε την περιφερειακή ηγεσία της Τουρκίας σε ένα αποκεντρωμένο σύστημα», πρόσθεσε.
Πηγή: https://cointelegraph.com/news/huobi-joins-blockchain-turkey-platform-to-boost-local-ecosystem


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.