ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ BLOCKCHAINARMY ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο Erol User, ο αξιότιμος πρόεδρος και συνιδρυτής της BlockchainArmy, τιμήθηκε με την απονομή του Μεταλλίου του Διαστήματος, από τον Πρόεδρο της Αυστρίας, Van der Bellen.
Το, υψηλού κύρους μετάλλιο, απονέμεται για πρώτη φορά ως φόρος τιμής της 50ης επετείου από την κατάκτηση της σελήνης, Ο επικεφαλής της ομάδας blockchain, είναι ενεργό μέλος του χώρου των κρυπτονομισμάτων και γνωστός για την υποδειγματική δουλειά του, με σκοπό τη διάδοση των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας blockchain.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με την τεχνολογία της νέας εποχής, ο Erol τίμησε με την παρουσία του μια σειρά από συναρπαστικές συγκεντρώσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου. Πρόσφατα μάλιστα, η ηγετική μορφή της blockchain, μίλησε στο Αυστριακό Κοινοβούλιο στη Βιέννη. Μοιράστηκε τις επαναστατικές του απόψεις σχετικά με το θέμα «Πλατφόρμα διαχείρισης συντριμμιών που βασίζεται σε Blockchain» και αιχμαλώτισε την προσοχή όλων των ακροατών του.
Στο τέλος μάλιστα δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια, για τις θέσεις του σχετικά με την υπεροχή της λύσης που παρουσίασε για τη διαχείριση των διαστημικών συντριμμιών, μέσω μίας Blockchain πλατφόρμας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Erol υπογράμμισε τις σημαντικές αλλαγές που μπορεί να επιφέρει η λύση που βασίζεται στη Blockchain πλατφόρμα, στο πεδίο της διαχείρισης των διαστημικών απορριμμάτων.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η απομάκρυνση των διαστημικών συντριμμιών έχει ανοίξει τις πόρτες για μια αγορά που αξίζει περίπου 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.
Το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό, καθώς ένας σημαντικός όγκος περίπου 100.000 τόνων συντριμμιών, έχει συσσωρευτεί έξω από την ατμόσφαιρα της γης, με την εκτόξευση και κυκλοφορία 9000 δορυφόρων. Τα σωματίδια των συντριμμιών είναι τόσο μικρά ώστε η παρακολούθηση τους καθίσταται αδύνατη από τις τεχνολογικές λύσεις που διαθέτουμε σήμερα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της BlockchainArmy, η λύση που υποστηρίζεται από την Blockchain πλατφόρμα, ακολουθεί μια επαναστατική τεχνική, που απαριθμεί όλα τα σωματίδια των συντριμμιών σε ένα και μόνο πίνακα, επιτρέποντάς της να εντοπίζει ακόμη και το μικρότερο από τα σωματίδια, που κυμαίνονται σε μεγέθη από 10cm έως και 1mm.
Όλοι οι διαστημικοί οργανισμοί θα είναι σε θέση να παράσχουν πληροφορίες παρακολούθησης των αντικειμένων, στην ενιαία αυτή πλατφόρμα τύπου blockchain, που επιτρέπει την υποβολή πληροφοριών από τους οργανισμούς. Αυτό θα βοηθήσει τους διάφορους διαστημικούς οργανισμούς να εξακριβώσουν και να μοιραστούν βασικά δεδομένα και στοιχεία σχετικά με κάθε ένα συγκεκριμένο σωματίδιο μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα θα κρατούν τις κρίσιμες πληροφορίες ασφαλείς.
Ο Erol ανέφερε ότι με την εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain, το όλο σύστημα θα είναι διαφανές και ασφαλισμένο με τα υψηλότερα πρότυπα. Ολοκληρώνοντας είπε ότι πρέπει πάντα να δίνουμε προσοχή στα ζητήματα που δημιουργούν τα διαστημικά απορρίμματα στην εξέλιξη της επιστημονικής έρευνας.

Πηγή: Trushti Patel/ 24.01.2020 – https://www.cryptonewsz.com/austrian-parliament-bestows-blockchainarmy-head-erol-user-with-the-space-medal/56419/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ BLOCKCHAINARMY ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

  1. Άγνωστο στους πολλούς αλλά δυστυχώς πολυ μεγάλης σημασίας το πρόβλημα των διαστημικών σκουπιδιών.. με πολλούς κινδύνους.. αφού δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε τα γήινα σκουπίδια μας, ας ελπίσουμε να βρεθούν λύσεις για τα διαστημικά. Μπράβο σε αυττούς που εργάζονται γι’αυτό!

    Αρέσει σε 2 άτομα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.