Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ BISON ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ BOERSE ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ BCH ΕΝΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

Η Bison, η κρυπτο- εφαρμογή συναλλαγών που προσφέρεται από το Boerse της Στουτγκάρδης, έχει δει μια αξιοσημείωτη αύξηση των χρηστών της κατά τους τελευταίους 12 μήνες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία αυτή την εβδομάδα.
Το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματιστήριο της Γερμανίας, σχεδιάζει τώρα να επεκτείνει τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής και να προσφέρει στους συναλλασσόμενους στην Ευρώπη μια ακόμα επιλογή κρυπτονομίσματος, το BCH.

Πάνω από 80,000 χρήστες προστέθηκαν από την έναρξη της εφαρμογής.

Ένα χρόνο μετά την έναρξή της, η Bison έχει τώρα περίπου 81.000 ενεργούς χρήστες, όπως αποκάλυψε το χρηματιστήριο σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη. Σύμφωνα με τον όμιλο Boerse Stuttgart, η επιτυχία της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, μέχρι στιγμής οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο «απλό και ασφαλές» εργαλείο αγοραπωλησίας κρυπτονομισμάτων, που διευκολύνει κάθε χρήστη smartphone .

Boerse Stuttgart’s Bison Trading App to Add Bitcoin Cash and Launch Desktop Version

Το λογισμικό αναπτύχθηκε από τη Sowa Labs, θυγατρική της Boerse Stuttgart Digital Ventures GmbH. Παρουσιάστηκε στο κοινό πέρυσι και είναι προς το παρόν διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ως μέσο για να αποκτήσουν οι επενδυτές πρόσβαση στις αγορές κρυπτονομισμάτων.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sowa Labs, Ulli Spankowski, σχολίασε: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το επίπεδο απορρόφησης του Bison. Η προσέγγισή μας ήταν να κάνουμε το εμπόριο κρυπτονομισμάτων όσο το δυνατόν απλούστερο και η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, έχουμε λάβει πολλά χρήσιμα σχόλια από τους χρήστες που ενσωματώνουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του Bison.

Οι προγραμματιστές της Sowa Labs τονίζουν ότι προσθέτουν σταδιακά νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Bison από την έναρξή της και σχεδιάζουν να συνεχίσουν να βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών. Το επόμενο βήμα θα είναι να οριστικοποιηθεί η ανάπτυξη μιας έκδοσης για υπολογιστές (desktop)

Boerse Stuttgart’s Bison Trading App to Add Bitcoin Cash and Launch Desktop Version

Μια άλλη πρεμιέρα που σχεδιάζει η ομάδα, είναι η εισαγωγή του BCH στην πλατφόρμα συναλλαγών. Το Bison υποστηρίζει το bitcoin (BTC), το ETH, το litecoin (LTC) και το XRP.
Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν BTC από τα ιδιωτικά τους πορτοφόλια στη Bison από την αρχή του έτους και στο μέλλον θα μπορούν να το κάνουν με τα άλλα εμπορεύσιμα νομίσματα.

Η Bison τώρα διαθέσιμη στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο*

Μέχρι στιγμής, η Γερμανία έχει μάλλον θετική νομοθετική στάση απέναντι σε επιχειρήσεις που χειρίζονται ψηφιακά στοιχεία. Τον Νοέμβριο του 2019, η νέα νομοθεσία επέτρεψε στις γερμανικές τράπεζες να αποθηκεύουν και να εμπορεύονται κρυπτονομίσματα από το 2020, με αποτέλεσμα οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες, όπως η Solarisbank, να αναπτύσσουν και να προσφέρουν νέες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των θεματοφυλακών και των συναλλακτικών λύσεων για ψηφιακά στοιχεία.

Οι χρήστες της εφαρμογής Bison, εμπορεύονται τα κρυπτονομίσματα μέσω της Euwax AG, η οποία είναι επίσης θυγατρική της Boerse Stuttgartart. Η Euwax είναι πάροχος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που λειτουργεί σύμφωνα με τους γερμανικούς Νόμους. Από τον Οκτώβριο του 2019, η Bison υποστήριξε την 24ωρη λειτουργία συναλλαγών. Αποκομίζει το κέρδος της από τη διαφορά μεταξύ της τιμής αγοράς και πώλησης και δεν χρεώνονται άλλα τέλη.

Boerse Stuttgart’s Bison Trading App to Add Bitcoin Cash and Launch Desktop Version

Το Boerse Stuttgart είναι ένας από τους παραδοσιακούς θεσμούς που έχουν στρέψει την προσοχή τους στον χώρο των κρυπτονομισμάτων πολύ νωρίς, σε σχέση με άλλους σημαντικούς παίκτες. Τον Δεκέμβριο του 2019, το χρηματιστήριο άνοιξε την πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακών στοιχείων, το Boerse Stuttgart Digital Exchange, σε όλους τους ενδιαφερόμενους στη Γερμανία, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του Bitcoin.com. Το BSDEX είναι ο πρώτος χώρος διαπραγμάτευσης για ψηφιακά στοιχεία της χώρας.

Η εφαρμογή Bison, είναι τώρα διαθέσιμη πέρα από τα σύνορα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Σχετικά πρόσφατα, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Ελβετίας, κατάφεραν να το χρησιμοποιήσουν για να εμπορευθούν τα σημαντικά κρυπτονομίσματα.
Πέρυσι, η εφαρμογή αναβαθμίστηκε με εξατομικευμένες ειδοποιήσεις τιμών. Επιπλέον, παρέχει τώρα στους χρήστες μια έκθεση, που αναφέρει τα ποσά που υποτίθεται ότι πρέπει να δηλώνουν για φορολογικούς σκοπούς.

*(σ. τ. μ.) Ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ) συγκεντρώνει τα κράτη μέλη της ΕΕ και τα τρία κράτη ΕΟΧ / ΕΖΕΣ (Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία) σε μια εσωτερική αγορά που διέπεται από τους ίδιους βασικούς κανόνες. Αυτοί οι κανόνες αποσκοπούν στην ελεύθερη κυκλοφορία αγαθών, υπηρεσιών, κεφαλαίου και προσώπων στον ΕΟΧ σε ένα περιβάλλον ανοιχτό και ανταγωνιστικό. Η συμφωνία για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 1994.

πηγή: Lubomir Tassev – 01/02/2020 – https://news.bitcoin.com/trading-app-bison-to-add-bitcoin-cash/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.