Πέντε λόγοι που η τιμή του BITCOIN θα γίνει, πάλι & σύντομα, πενταψηφια

Η τιμή toy Bitcoin, εδραιώνεται για πάνω από μία εβδομάδα, στην κερδοφόρα περιοχή άνω των 9.000 δολ, ενώ οι χρηματιστηριακές αγορές όλου του κόσμου παίρνουν την κατιούσα, μετά την επιδημία του Coronavirus. Το πενταψήφιας αξίας BTC, θα μπορούσε να είναι προ των πυλών, για πέντε καλούς λόγους.

Η τιμή του Bitcoin παρέμεινε σταθερή για μια άλλη μέρα, διευρύνοντας την περίοδο ενσωμάτωσης σε μια εβδομάδα. Από τις 28 Ιανουαρίου, το BTC κυμάνθηκε μεταξύ 9.200 και 9.600 δολαρίων. Κατά το χρόνο της συγγραφής αυτού του άρθρου, διαπραγματευόταν στο χαμηλότερο όριο αυτής της ακολουθίας, ακριβώς κάτω από 9.300 δολ., όπου παρέμεινε σχετικά σταθερή για μια εβδομάδα.

Στοιχεία από την τεχνική ανάλυση, για την τιμή των 10.000 δολ. του BITCOIN

Πρώτον: Όσο περισσότερο το νόμισμα παραμένει σε αυτό το επίπεδο τιμής, τόσο πιο δυναμικό γίνεται, αυξάνοντας την πιθανότητα περαιτέρω ανοδικής ορμής προς την κατεύθυνση της ελάχιστης αντίστασης.
Μέχρι στιγμής το bitcoin έχει κάνει ένα 30% ανόδου και είμαστε μόνο πέντε εβδομάδες σε αυτό. Πολλοί παράγοντες φαίνεται ότι οδηγούν αυτή τη στιγμή σε κερδοφόρα πορεία και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα άλλο ράλι, που θα ισοδυναμεί ή/και θα υπερβαίνει ότι ζήσαμε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους κρυπτο-αναλυτές, η μηνιαία υποστήριξη σε αυτό το πεδίο τιμής ενισχύεται και το φαινόμενο του Ιανουαρίου ήταν το μεγαλύτερο που παρατηρήθηκε, από τον Μάιο και τον Ιούνιο του περασμένου έτους.

Δεύτερον, είναι η επαναφορά της τιμής, πάνω από το EMA 21 εβδομάδων, η οποία αποτελεί ιστορικά καλό δείκτη μιας ανοδικής αγοράς.


Ένα τρίτο σημάδι, σύμφωνα με τον εν λόγω αναλυτή, είναι το εβδομαδιαίο RSI του Bitcoin, το οποίο κινείται πίσω πάνω από το 55, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως ένας δείκτης επερχόμενου ανοδικού ράλι.

Η τιμή του Bitcoin είναι επίσης πάνω από τον μέσο όρο των 200 ημερών, γεγονός που προσθέτει περαιτέρω τεχνική επιβεβαίωση στο αίσθημα ανόδου που διαπνέει την αγορά. Ο χρυσός σταυρός στο ημερήσιο γράφημα είναι ένα άλλο, το τέταρτο, πολύ θετικό σημάδι για μακροχρόνια αντιστροφή της τάσης.

Αυτό συνέβη πριν από δύο ημέρες, όταν η τιμή του κινούμενου μέσου όρου των 50 ημερών, πέρασε πάνω από αυτή των 200 ημερών. Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν τον Απρίλιο του 2019 και ακολούθησε αύξηση κατά 200% τους επόμενους δύο μήνες.
Μια παρόμοια ώθηση από τις σημερινές τιμές του bitcoin, θα μπορούσε να είναι ο πέμπτος λόγος που θα έστελνε το νόμισμα (σύμφωνα μόνο με την τεχνική ανάλυση και όχι άλλους εξωγενείς παράγοντες) στα 28.000 δολ., μετά το halving

Ουσιαστικά ευνοούμενο

Εκτός από αυτά τα πέντε μακροπρόθεσμα τεχνικά σημάδια, υπάρχουν ορισμένοι θεμελιώδεις παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν, ξανά και σύντομα, το bitcoin σε πενταψήφια τιμή.
Το halving είναι πιθανώς η μεγαλύτερη επιρροή για την τιμή του bitcoin φέτος, και αν πρόκειται να επαναληφθεί η ιστορία των δύο τελευταίων, του 2012 και του 2016, τότε το επόμενο έτος θα βρει το πρώτο κρυπτονόμισμα ακόμα ψηλότερα σε αξία.

Η παγκόσμια οικονομία αντιμετωπίζει δυσκολίες που προκλήθηκαν από την επιδημία του Coronavirus, η οποία φαίνεται να ασκεί πίεση στην αγορά συναλλάγματος και στις Κεντρικές Τράπεζες, αλλά όπως βλέπουμε την τελευταία εβδομάδα, η πίεση προς αυτούς, ευνοεί ουσιαστικά το bitcoin.

πηγή: MARTIN YOUNG – 04/02/2020 – https://bitcoinist.com/5-reasons-why-bitcoin-price-will-be-back-at-five-figures-soon/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.