Το Bitcoin θεωρείται περισσότερο ως μακροπρόθεσμη επένδυση από τους πελάτες λιανικής

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην Julia Chatterley του CNN, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lolli*, Alex Adelman, μίλησε για το πώς το επερχόμενο halving του Bitcoin θα μπορούσε να επηρεάσει την τιμή του και αν πρόκειται ή όχι, για ένα προεξοφλημένο γεγονός.
Η Lolli προσφέρει στους χρήστες της επιστροφές σε Bitcoin για τις αγορές που πραγματοποιούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της. Σύμφωνα με τον Adelman, πάνω από το 90% των χρηστών του, δεν μεταφέρουν το Bitcoin από το πορτοφόλι που έχουν ανοίξει στη Lolli.

«Νομίζω είναι ένα σημάδι, ότι οι άνθρωποι το αντιμετωπίζουν ως επενδυτικό προϊόν», είπε ο Adelman, προσθέτοντας ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του Bitcoin μέχρι στιγμής: μία επενδυτική αξία.
Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένα σημάδι, ότι οι χρήστες δεν γνωρίζουν τι άλλο πρέπει να κάνουν με τις επιστροφές που λαμβάνουν επί των αγορών τους, καθώς πολλοί έμποροι δε δέχονται Bitcoin ακόμα.

Εντούτοις, αντέτεινε σε αυτήν την άποψη το επιχείρημα ότι οι πελάτες βλέπουν το Bitcoin περισσότερο ως μακροπρόθεσμη επένδυση, καθώς η αξία του έχει σχεδόν τριπλασιαστεί, από τότε που ξεκίνησε η εφαρμογή του Lolli. Όσον αφορά το halving, ο Adelman είπε ότι δεν πιστεύει ότι η τρέχουσα τιμή έχει να κάνει με το προγραμματισμένο γεγονός.
«Το Bitcoin έχει φτάσει μόνο σε ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού», εξήγησε. «Νομίζω ότι το θεσμικό κεφάλαιο, τα αξίας δισεκατομμυρίων hedge funds, εξακολουθούν να ετοιμάζονται και να περιμένουν. Δεδομένου ότι πρόκειται για το πρώτο halving του Bitcoin από τότε που έγινε το μεγάλο ράλι της τιμής, το 2017, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lolli πρόσθεσε, ότι δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο για να προβλεφθεί τι μπορεί να συμβεί τώρα που οι μάζες καταλαβαίνουν τι συνεπάγεται το γεγονός.
Με το halving να φτάνει το Μάιο του τρέχοντος έτους, οι συζητήσεις σχετικά με την πορεία της τιμής είναι αχαλίνωτες στο crypto-Twitter, με αναφορές στην «Υπόθεση Αποτελεσματικών Αγορών» και την «Αναλογία Αποθέματος προς Ροή».

Παρ’ όλο που και οι δύο πλευρές έχουν έγκυρα επιχειρήματα, η αλήθεια βρίσκεται πιθανώς κάπου στη μέση.

πηγή: Manu Naik – 19/02/2020 – https://eng.ambcrypto.com/bitcoin-is-being-viewed-more-as-a-long-term-investment-by-retail-users/?fbclid=IwAR0jKkhSBrSBfoEJLZS0vOSWI4IpPPpaoofdFG9h8bD4Ouw6KVOQiNAoUyc

*Lolli: Το Lolli είναι η πρώτη εφαρμογή που επιστρέφει σε Bitcoin, ένα ποσοστό της αγοράς του πελάτη, όταν ψωνίζει online από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της πλατφόρμας του. Συνεργάζεται με περισσότερες από 500 κορυφαίες μάρκες και προς το παρόν, η επιστροφή της έκπτωσης σε Bitcoin, ισχύει μόνο για τους πελάτες από τις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ην. Βασίλειο.
Σε επικοινωνία μας μαζί τους, μας πληροφόρησαν ότι εργάζονται για να συμπεριληφθούν άμεσα και οι χώρες της ΕΕ στο σύστημα επιστροφών. Όταν ο πελάτης αγοράζει αγαθά από μία συνεργαζόμενη επιχείρηση, το Lolli λαμβάνει ως αμοιβή ένα ποσοστό της πώλησης. Ένα μέρος της αμοιβής του, το επιστρέφει στον πελάτη, ο οποίος με την εγγραφή του έχει αυτόματα αποκτήσει ένα πορτοφόλι Bitcoin. Εκεί λαμβάνει το ποσοστό επιστροφής, σε Bitcoin φυσικά!
https://cryptohellenicbloc.com/%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.