Bitcoin φάλαινα μεταφέρει 414 εκατομμύρια δολάρια, με τέλη μόλις 0.68$

Ένα τεράστιο ποσό 47.452 Bitcoin (414εκατομμύρια δολάρια) αποσύρθηκε από την Bittrex, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο με το μέγεθος του, αλλά και με το πόσο φτηνότερη είναι πλέον η μεταφορά BTC.

Όπως ανακοίνωσε η Whale Alert, στις 27 Φεβρουαρίου 47.452 Bitcoin (αξίας 414 εκατoμμυρίων δολαρίων) αποσύρθηκαν από την Bittrex. Η νέα διεύθυνση παραλήπτη μετέφερε γρήγορα τα Bitcoin σε άλλη διεύθυνση. Η συνολική αμοιβή (fee) για την απόσυρση ήταν μόλις 0,68 δολάρια. Τα χαμηλά τέλη φαίνεται ότι είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο στο δίκτυο Bitcoin.

Όπως ανέφερε η BeinCrypto, το δίκτυο Bitcoin σημείωσε από την αρχή του χρόνου ένα νέο υψηλό ποσοστό υιοθέτησης του SegWit. Πλέον οι μισές τουλάχιστον συναλλαγές γίνονται με τη βοήθεια της SegWit, η οποία έχει μειώσει σημαντικά τα τέλη. Η πτώση ήταν τόσο μεγάλη που οι μέσες αμοιβές του Bitcoin είναι περίπου 0,50 δολάρια σήμερα. σε αντίθεση με τις χρεώσεις των 20 δολαρίων που υπήρχαν τον Δεκέμβριο του 2017.

Η πτώση των τελών στο δίκτυο του Bitcoin, εξέπληξε μερικούς από τους επικριτές του SegWit. Ο Roger Ver, για παράδειγμα, δήλωσε ότι το Bitcoin είναι «άδικα φτηνό» κι ότι αυτό θα αποθαρρύνει το δίκτυο εξόρυξης. Αυτό ανατρέπει την προηγούμενη κριτική του βέβαια, όπου υποστήριζε ότι «το Bitcoin είναι πολύ ακριβό». Φαίνεται ότι κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τίποτα.

Το Bitcoin υποχωρεί εν μέσω της αβεβαιότητας της Αγοράς

Παρόλο που μπορούμε να ελπίζουμε πως η φάλαινα που απέσυρε από τη Bittrex Bitcoin, ύψους 14 εκατ. δολαρίων, σχεδιάζει να τα κρατήσει (HODL), το υπόλοιπο της αγοράς ήταν απροσδόκητα χαμηλό. Σύμφωνα με ανάλυση της BeinCrypto, το επόμενο επίπεδο υποστήριξης για το Bitcoin είναι πλέον τα 8.350 δολάρια, ενώ ως τώρα ήταν τα 9.500 δολάρια. Απ’ ότι φαίνεται το Bitcoin πρέπει να πέσει τόσο χαμηλά για να ξανακερδίσει την ανοδική του πορεία.

Οι φόβοι για τον κοροναϊό έχουν κατηγορηθεί για τις απώλειες, καθώς έχουν επηρεάσει γενικότερα την παγκόσμια οικονομία. Όλες οι αξίες βυθίστηκαν την εβδομάδα που πέρασε λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με την πιθανή πανδημία. Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει το Bitcoin, εν μέσω αυτών των ανησυχιών.

Πηγή: https://beincrypto.com/bitcoin-whales-on-the-move-414m-in-btc-transferred-for-mere-0-68-fee/?fbclid=IwAR2M2aJInE_ngsWAaIGG15KnIajZF18afmclXRpxLJ6FnFzRFvG4S1GAsh8


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.