H Binance ενσωματώνει τουρκική τράπεζα

Η Binance ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Akbank, μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Τουρκίας. Η συμφωνία αυτή καθιστά την Αkbank, την πρώτη τράπεζα που ενσωματώνεται άμεσα με την Binance, επιτρέποντας στους χρήστες να καταθέτουν και να αποσύρουν την τουρκική λίρα, σε πραγματικό χρόνο, κατευθείαν από την εφαρμογή Binance iOS ή desktop.

Η κορυφαία σε όγκο συναλλαγών Binance, συνεργάζεται για πρώτη φορά με μια τράπεζα, που θα συγχωνεύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, στην πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Η Akbank θα επεξεργάζεται τις καταθέσεις και τις πληρωμές για τους Τούρκους πελάτες της Binance, όπως αναφέρει η BeInCrypto Turkey. Όπως δηλώνεται στην ανάρτηση της Binance στο blog της, η Akbank είναι το πρώτο τραπεζικό κανάλι της Binance Global, που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της πλατφόρμας, να καταθέτουν και να αποσύρουν άμεσα την τουρκική λίρα, με πολύ χαμηλά τέλη.

H Αkbank, που ιδρύθηκε το 1948, είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς της Τουρκίας. Το 2018 κατατάχθηκε  ως το «πιο αξιόλογο τραπεζικό εμπορικό σήμα στην Τουρκία», σύμφωνα με την έκθεση της Brand Finance Banking 500.

Σχολιάζοντας τη συμμαχία της εταιρείας του με την Akbank, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao δήλωσε: «Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την αύξηση της ελευθερίας του χρήματος σε παγκόσμιο επίπεδο και κυρίως σε ένα έθνος που υιοθετεί γρήγορα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, επεκτείνουμε τις διαθέσιμες επιλογές για να μειώσουμε το φράγμα εισόδου». Επίσης πρόσθεσε ότι τα καινοτόμα προϊόντα της Binance θα συμβάλουν γενικά στην ανάπτυξη στον χώρο της κρυπτογράφησης, καθιστώντας ευκολότερο στον καθένα το να ανταλλάσσει, να εμπορεύεται ή να επενδύει σε κρυπτονομίσματα.

Kαθώς η λίρα συνεχίζει να έχει πτωτική τάση, με την τουρκική οικονομία να μην έχει ανακάμψει πλήρως από την ύφεση του 2018, πολλοί είναι οι Τούρκοι που θεωρούν το Bitcoin μια βιώσιμη επιλογή. Τον περασμένο χρόνο μάλιστα, η Τουρκία ήταν στην κορυφή των χωρών με υψηλό ρυθμό στην υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων. Τώρα, με την ενσωμάτωση της Akbank στην πλατφόρμα της Binance, οι Τούρκοι θα είναι πλέον σε θέση να αγοράσουν εύκολα Βitcoin, καθώς επίσης και τα altcoins που υποστηρίζονται, με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

Πηγή: https://btcmanager.com/binance-turkish-bank-akbank-lira/?q=/binance-turkish-bank-akbank-lira/&q=/binance-turkish-bank-akbank-lira/&q=/binance-turkish-bank-akbank-lira/&fbclid=IwAR1IclznfQXXYpbXhKF3c1CMINr5v_T4C5wI4lVR8nl0idJfvCNT0nKL1s4


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.