London Blockchain Week: Τα crypto συναντούν τον κορονοϊό

Ο πυρετός του κορονοϊού, φαίνεται ότι επισκιάζει τον πυρετό για την blockchain στα crypto-συνέδρια κορυφής σε όλο τον κόσμο. To Blockchain Week του Λονδίνου μπορεί να μην ματαιώθηκε, όμως σίγουρα επηρεάστηκε.

«Το φάντασμα του κορονοϊού κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό στο συνέδριο» γράφει ο απεσταλμένος της Cointelegraph στο Ηνωμένο Βασίλειο, Joseph Birch. «Το Λονδίνο έχει πουλήσει πολύ απολυμαντικό» αστειεύεται «κι αν και συναντάμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα tης blockchain, αποφεύγονται οι χειραψίες».

Το London Blockchain Week ξεκίνησε κανονικά , με πολλούς όμως από τους ομιλητές να υπόκεινται σε απαγορεύσεις ταξιδιού, λόγω του κορονοϊού. Η διοργανώτρια του Συνεδρίου, Dr. Jane Thomason ( Διευθύνων Σύμβουλος της Fintech Worldwide και συνιδρυτής της British Blockchain) ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας «Είχαμε πολλές αποχωρήσεις, πολλοί από τους διεθνείς ομιλητές μας δεν κατάφεραν να έρθουν. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά να πλένετε τα χέρια σας καλά και να μην φταρνίζεστε σε κανέναν.»

Τα θέματα που συζητήθηκαν την πρώτη μέρα του συνεδρίου ήταν το Web 3.0 και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, η έλλειψη συγκεκριμένου ρυθμιστικού πλαισίου, το πρόβλημα της ανεπαρκούς ρευστότητας και φυσικά η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi). Ειδικά η DeFi προβλημάτισε ιδιαίτερα τους ομιλητές και ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις. Ο Jonathan C.Dunsmoor, ιδρυτής και επικεφαλής της Dunsmoor Law P.C., εντυπωσίασε με τη δήλωση του, ότι τα ψηφιακά νομίσματα αποτελούν μια ακατάλληλη βάση για τη DeFi λόγω της αστάθειας τους. Ο Daniel Coheur, co-founder του Tokeny διαφώνησε ακόμη και με τον όρο: «Νομίζω πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για DeFi. Αυτό που πραγματικά κάνουμε είναι κεντρική χρηματοδότηση σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο.«

Η κλιμάκωση της επιδημίας του κορονοϊού παγκοσμίως, δεν επηρέασε μόνο το Συνέδριο του Λονδίνου. Το Blockchain 2020, που είχε προγραμματιστεί για τις 27 και 28 Μαρτίου στο San Francisco, αναβλήθηκε για το τρίτο τρίμηνο του 2020. Το Blockchain Week Summit του Παρισιού που αρχικά είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου, αναμένεται πλέον να πραγματοποιηθεί στις 9-10 Δεκεμβρίου. Επίσης πολλά, σχετικά με την κρυπτογράφηση, συνέδρια σε ολόκληρη την Ασία μετέθεσαν τις ημερομηνίες τους, λόγω της εξάπλωσης του ιού.


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.