H σταθεροποίηση της τιμής του Bitcoin, προάγγελος μίας επικείμενης μεγάλης κίνησης?

Η τιμή του Bitcoin εξακολουθεί να βρίσκεται ή να δείχνει καθοδικές τάσεις, ωστόσο το ενδιαφέρον των επενδυτών εξακολουθεί να αυξάνεται. Οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι ότι η ανάκαμψη της αγοράς θα συνεχιστεί, αλλά πότε θα επιστρέψουν οι μέρες της ανόδου?

Ο Μάρτιος βλέπει ελαφρΑ κέρδΗ ΓΙΑ ΤΟ BITCOIN

Το Bitcoin ξεκίνησε μια διόρθωση στις 20 Φεβρουαρίου, γεγονός που απογοήτευσε πολλούς επενδυτές, που έλπιζαν ότι θα παραμείνει πάνω από τις 10.000 δολάρια. Ωστόσο, η τιμή κινήθηκε ανοδικά, σιγά-σιγά, από τις αρχές Μαρτίου. Η σημαία των κρυπτονομισμάτων είναι πλέον 2% πάνω για αυτό το μήνα.

Ο αναλυτής DonAlt προβλέπει, ότι το Bitcoin βρίσκεται βραχυπρόθεσμα, ολοκάθαρα σε ένα σταυροδρόμι, αλλά, οι γενικοί δείκτες εξακολουθούν να δείχνουν ανοδική μεταβολή των τιμών.
Ακολουθούν τα tweet, με τα σχετικά διαγράμματα ανάλυσης της τιμής από τον DonAlt.

DonAlt@CryptoDonAlt · Replying to @CryptoDonAlt $BTC update: Re-entered my short at confluent resistance here. I closed this trade last week due to over-eagerness by bears but my original idea & target still stands. Risking not even half of my earlier profits due to my trade management.

DonAlt@CryptoDonAlt, $BTC update: So far so good. Tightened risk a little bit, if the much sought out $9500 level hits I think we go higher, not lower. Today’s weekly close will be interesting if we close below $8750 BTC will have had bearish retests on the monthly, weekly, 3d and daily timeframe.

2888:49 AM – Mar 8, 2020 Twitter Ads info and privacy – 46 people are talking about this

Ένα βασικό συμπέρασμα από τις σημερινές τεχνικές αναλύσεις, είναι το γεγονός ότι η τιμή του Bitcoin είναι πολύ λιγότερο ασταθής από ότι κατά τη διάρκεια του Φεβρουάριου.
Αυτός ο τύπος σταθεροποίησης των τιμών γενικά, έχει ως αποτέλεσμα μια αξιοσημείωτη κίνηση. Επίσης, οι σημερινές συνθήκες της αγοράς αντικατοπτρίζουν εκείνες των προηγούμενων ετών, όταν οι τιμές άρχιζαν να αυξάνονται περίπου τον Μάρτιο και συνέχιζαν ανοδικές μέχρι τον Ιούλιο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι το ενδιαφέρον για τα altcoins συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς πολλοί επενδυτές εκμεταλλεύονται αυτή την ευκαιρία για να συσσωρεύσουν (νομίσματα). Το Ethereum, για παράδειγμα, έχει συμπεριφερθεί πολύ καλύτερα από το Bitcoin τις τελευταίες μέρες, παρά τη διόρθωση των τελευταίων 24 ωρών. Έτσι, η συνολική διάθεση παραμένει πολύ θετική.

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Πρόσφατες ειδήσεις που σχετίζονται με τη χρήση και την υιοθέτηση (των κρυπτονομισμάτων) υπήρξαν θετικές, κάτι που σαφώς είχε αντίκτυπο στην δραστηριότητα της αγοράς.

  • Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας αποφάσισε υπέρ των Crypto και των τραπεζικών δραστηριοτήτων, πράγμα που προκάλεσε άλμα στις τιμές, έστω και προσωρινά. Μακροπρόθεσμα, ο αντίκτυπος θα είναι θετικός.
  • Σημαντική αύξηση της δραστηριότητας δικτύου, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί σε πολλές πλατφόρμες blockchain.
  • Η εξόρυξη Bitcoin βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και ο αριθμός των συναλλαγών του δικτύου Bitcoin, αυξάνεται επίσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Η συνολική δραστηριότητα του δικτύου blockchain, είναι σημαντικά υψηλότερη από ότι ήταν πριν από ένα χρόνο.
  • Η αύξηση της χρήσης στην πραγματική οικονομία και τις καθημερινές συναλλαγές, επίσης λαμβάνει χώρα.
  • Το Ripple διακινεί τώρα περισσότερο fiat χρήμα από το Paypal, μέσω του δικτύου του και το VeChain συνεχίζει να φέρνει τους μεγάλους παίκτες στο οικοσύστημα του.
  • Ενώ τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούνται ελάχιστα ως νόμισμα, περισσότεροι έμποροι από ποτέ κάνουν βήματα για να τα αποδεχθούν.

Προεξέχον, πάνω από όλες τις αναλύσεις της αγοράς, είναι το επικείμενο halving του Bitcoin. Όλοι οι αναλυτές συμφωνούν, ότι με τη μείωση της προσφοράς Bitcoin, η τιμή είναι πιθανό να κινηθεί υψηλότερα. Ο αντίκτυπος του halving στο συνολικό χώρο των κρυπτονομισμάτων δεν είναι γνωστός, αλλά είναι δύσκολο να δει κανείς μία αρνητική προοπτική.

Παρόλο που η βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη των τιμών δεν είναι καθόλου βέβαιη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πλάγια κίνηση του Bitcoin σύντομα θα τελειώσει.
Η μετακίνηση του σε υψηλότερη τιμή, θα ενισχύσει τις αυξανόμενες ενδείξεις, ότι έχει αρχίσει μια ανοδική περίοδος για την αγορά.

πηγή: TREVOR SMITH | 08/03/2020 |https://bitcoinist.com/bitcoin-price-consolidating-is-a-big-move-about-to-happen/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται αυτούσια και μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.