Αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν μάσκες, γάντια, είδη πρώτης ανάγκης, έναντι κρυπτο

Γεγονότα όπως η παγκόσμια επιδημία του κορωνοϊού, αποτελούν μία καλή αφορμή – και αιτία- για κάποια μέτρα πρόληψης. Κρίσεις όπως αυτή, συχνά οδηγούν σε ελλείψεις και σε υψηλές τιμές σημαντικών ειδών έκτακτης ανάγκης, αποδεικνύοντας ότι όλοι πρέπει να διατηρούν ένα κουτί από μάσκες προσώπου, ή και ακόμη, ένα αξιοπρεπές κιτ επιβίωσης, αν τα πράγματα γίνουν πραγματικά άσχημα.

Η «πανδημία» που έπληξε τους κατόχους κρυπτο αυτή την εβδομάδα οδήγησε σε μαζικές πωλήσεις. Αλλά ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, υπάρχουν πιο ορθολογικοί τρόποι να αποχωριστείτε τα νομίσματά σας, από το να τα πωλήσετε μέσα στον πανικό.
Βέβαια, στην παρούσα κρίση, με την απαγόρευση των πτήσεων μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, μάλλον η παραγγελία θα φτάσει.. κατόπιν εορτής. Ωστόσο, ας γίνουμε προνοητικοί, αφού ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έλθει η επόμενη κρίση…

ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΑΝΤΙ-VIRUS ΜΕ BITCOIN

Η αποφυγή των γεμάτων καταστημάτων είναι μια καλή επιλογή αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που θα σας πουλήσουν ακριβώς όλα όσα θα χρειαστείτε σε ένα σενάριο κρίσης ή σε μια κατάσταση επιβίωσης.
Μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε από το διαδίκτυο όλα τα είδη που σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο κιτ επιβίωσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή μίας καταστροφής, όπως π.χ. ένας φακός με επιπλέον μπαταρίες, ένα ραδιόφωνο χειρός, ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων και ένα ΚΟΥΤΊ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.

Η Greenbelt Outdoors διαθέτει έναντι μερικών κρυπτονομισμάτων, μέσω της Bitpay, επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες .

Εντούτοις, εν μέσω μιας επιδημίας δημόσιας υγείας, οι προτεραιότητες αλλάζουν. Από τότε που ξεκίνησε η διάδοση του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πρόληψη λοιμώξεων, όπως οι χειρουργικές μάσκες, έχουν γίνει πιο δύσκολο να βρεθούν και πιο δαπανηρές για να αγοραστούν. Οι επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες είναι ακόμη ακριβότερες, αλλά αποτελούν μια εναλλακτική λύση.
Το Greenbelt Outdoors είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη και εξοπλισμό δραστηριοτήτων περιπέτειας και υπαίθρου, που έχει ξεκινήσει να βοηθά τους πελάτες του σε αυτό το θέμα.
Ο ιστότοπός του αναφέρει: Σήμερα εστιάζουμε στην προμήθεια μασκών N95 και αναπνευστήρων, όπου μπορούμε, για πιθανή προστασία από τον κορωνοϊό (COVID-19). Συνεργαζόμαστε με τους προμηθευτές μας για να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πιθανά σενάρια «SHTF.

Η εταιρεία πίσω από το Greenbelt Outdoors, μια ιστορική επιχείρηση που εδρεύει στο Ώστιν του Τέξας, δέχεται BTC, BCH, ETH και XRP μέσω Bitpay και υποστηρίζει πολλές επιλογές fiat, πιστωτικές κάρτες και Paypal. Σήμερα διαθέτουν διάφορες μάρκες μασκών μη μίας χρήσης με φίλτρα ενεργού άνθρακα και μάσκες που μπορούν να πλυθούν και που παρέχουν αναπνευστική προστασία. Μάλιστα, προσφέρονται σε μειωμένες τιμές.
Εκτός αυτών όμως, διαθέτει μια επιλογή εργαλείων επιβίωσης, που μπορεί να θέλετε να πάρετε μία ιδέα περί τίνος πρόκειται… just in case…,

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Μπορείτε επίσης να προετοιμαστείτε για το χειρότερο σενάριο, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες άλλων πλατφορμών, που δέχονται πληρωμές με κρυπτονομίσματα.
Το Survival Camping Store είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, καθώς η ιστοσελίδα του είναι μια πλούσια πηγή όχι μόνο για εξοπλισμό κατασκήνωσης αλλά και για ένα ευρύ φάσμα ειδών για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Αυτά περιλαμβάνουν τα εργαλεία επιβίωσης, καταφύγια, κλινοσκεπάσματα και προϊόντα μαγειρικής, καθώς και ορισμένα μέσα αυτοάμυνας και όπλα κυνηγιού, αλλά και επιπλέον προμήθειες σε είδη υγιεινής και ιατρικής βοήθειας.
Το Survival Camping Store υποστηρίζει πολλές παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων πιστωτικών καρτών και του Paypal, αλλά μπορείτε επίσης να πληρώσετε με κρυπτονομίσματα, μέθοδο για την οποία το κατάστημα προσφέρει έκπτωση 5% για άμεσες πληρωμές.

Εκτός του εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων, το Survival Camping Store, διαθέτει εξοπλισμό ειδών υγιεινής και ιατρικής βοήθειας.


Μια άλλη επιλογή είναι να ελέγξετε πλατφόρμες όπως το Spendabit, το οποίο λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης προϊόντων που μπορούν να αγοραστούν με bitcoin. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να καθορίσετε την περιοχή και τα καταστήματα που σας ενδιαφέρουν ή να εισαγάγετε λέξεις-κλειδιά.
Η αναζήτηση για κιτ επιβίωσης και ιατρικά γάντια δίνει δεκάδες αποτελέσματα που προέρχονται από καταστήματα που υποτίθεται ότι δέχονται κρυπτονομίσματα. Μία καλή λειτουργία είναι η δυνατότητα που σας επιτρέπει να ορίσετε λίστα με εκείνους που προσφέρουν σήμερα έκπτωση 10% ή περισσότερο.
Μπορείτε επίσης να ψάξετε για καταστήματα που δέχονται πληρωμές με κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πλατφόρμες όπως οι Spendbitcoins και Acceptbitcoin.cash.

Το κατάστημα  Bitcoin.com Store μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε παρόμοια προϊόντα – αν πάτε στη σελίδα Gift Cards, όπου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δωροκάρτες για μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης και παρόχους υπηρεσιών, όπου μπορείτε να αγοράσετε είτε με bitcoin (BTC) ή με BCH.
Είναι ταξινομημένα σε πολλές κατηγορίες, όπως το Sports & Outdoors, όπου μπορείτε να παραγγείλετε μια κάρτα για το δημοφιλές κατάστημα εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων και σπορ, Cabela’s. Ενώ στην κατηγορία Υγεία, μπορείτε να αγοράσετε μια δωροκάρτα για την αλυσίδα φαρμακείων CVS.

Πηγή: Lubomir Tassev – 15/03/2020 – https://news.bitcoin.com/these-stores-will-sell-you-masks-gloves/?utm_source=OneSignal%20Push&utm_medium=notification&utm_campaign=Push%20NotificationsΑποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται αυτούσια και μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.