Ripple, νέα συνεργασία για να διευρύνει την παγκόσμια παρουσία της

Η fintech εταιρεία DeeMoney, με έδρα την Ταϊλάνδη, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Ripple. H DeeMoney διεξάγει διεθνείς πληρωμές που τώρα πλέον θα τις πραγματοποιεί μέσω του RippleNet.

Το δίκτυο Ripple αριθμούσε ως τον περασμένο Νοέμβριο πάνω από 300 πελάτες, τράπεζες αλλά και φορείς αποστολής εμβασμάτων, με μεγαλύτερο από αυτούς την MoneyGram. Τώρα με την συνεργασία του με την DeeMoney, θα ενισχύσει την παρουσία του στην Ασία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ripple, η DeeMoney είναι η πρώτη χρηματοοικονομική εταιρεία -μη τραπεζικό ίδρυμα- στην Ταϊλάνδη που χρησιμοποιεί το RippleNet.

H DeeMoney που ειδικεύεται στις ψηφιακές διασυνοριακές μεταφορές χρημάτων, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το RippleNet για να παρέχει εισερχόμενες πληρωμές στην Ταϊλάνδη από τις γύρω χώρες -τη Νότια Κορέα, την Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη καθώς και από το Ισραήλ και τις περιοχές της Μέσης Ανατολής- προσφέροντας χαμηλότερα τέλη για εμβάσματα,

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, αυτη την στιγμή υπαρχουν περίπου ένα εκατομμύριο Ταϊλανδοί, που εργάζονται σε όλο τον κόσμο και στέλνουν χρήματα πίσω στην πατρίδα τους. Κάθε παραλήπτης στην Ταϊλάνδη, που χρησιμοποιεί τη DeeMoney, λαμβάνει τα μετρητά από το εξωτερικό απευθείας στο τραπεζικό λογαριασμό του.

Όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση της συνεργασίας των δυο εταιρειών, η DeeMoney θα ξεκινήσει -μόλις βρεθούν κατάλληλα τραπεζικά ιδρύματα να συνεργαστούν- και να στέλνει πληρωμές από την Ταϊλάνδη σε άλλες χώρες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DeeMoney, Aswin Phlaphongphanich, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Ripple, καθώς από κοινού στοχεύουμε στον εκδημοκρατισμό της οικονομίας στη Ταϊλάνδη, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο προσβασιμότητας και αποτελεσματικότητας στις διασυνοριακές συναλλαγές, προς και από τη χώρα.»

Η Ripple, από την πλευρά της, θεωρεί τη DeeMoney βασικό παράγοντα στον τομέα των εμβασμάτων στην Ταϊλάνδη και είναι ευτυχής που είναι το πρώτο μη τραπεζικό ίδρυμα στη χώρα, που χρησιμοποιεί το RippleNet.

H επιδημία του κορονοϊού, έχει αποδειχθεί επιζήμια τόσο για τις μεγάλες όσο και για τις μικρές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τον CEO της Ripple, Brad Garlinghouse, η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην υγεία των εργαζομένων της. Συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της και σε αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο. Το προσωπικό της Ripple εργάζεται τώρα από το σπίτι και κάνει ότι μπορεί, για να έχουν οι άνθρωποι την δυνατότητα να στέλνουν εμβάσματα διασυνοριακά στους αγαπημένους τους.

Πηγή: https://u.today/ripple-strikes-new-partnership-to-broaden-its-global-presence?fbclid=IwAR1nVMHlmi5RqsU2vQ2eSEtuiDosMahvaHBiqMlrV-U3PQgdXZkjF4IrzEg


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.