Tο Bitcoin σημειώνει άνοδο 9% και περνάει το όριο των 6.000 για 3η φορά, μέσα σε 7 ημέρες

Τι ακριβώς συνέβη μέχρι να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας; Το Bitcoin κατέρρεε στα κόκκινα κατά τη διάρκεια των ωρών συναλλαγών της Ασιατικής αγοράς. Και ενώ πλησιάζαμε στο τέλος της ημέρας διαπραγμάτευσης, οι τελευταίοι συναλλασσόμενοι σέρνονται σε ακαταμάχητα χαμηλά, ενώ ο πρώτος υψώνει ξαφνικά το πράσινο σημαιάκι, πάνω από τις 6.000 δολάρια.

Εντυπωσιακά, η τιμή του BTC αυξήθηκε πάνω από τις 6.000 δολ. για 3η φορά κατά τη διάρκεια των 7 ημερών, εν μέσω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας κρίσης, όταν ακόμη και ο ασφαλέστερος παράδεισος- ο χρυσός- δεν μπορούσε να σταθεροποιηθεί.
Ωστόσο, το Bitcoin φαίνεται να αλλάζει τη θέση του, καθώς καταγράφει κέρδος άνω του 9% σε λίγα λεπτά από το περίπου 5.800, σε ένα υψηλό ημέρας στις 6.350.
Είναι χαρακτηριστικές οι αναρτήσεις διαφόρων σχολιαστών – αναλυτών της αγοράς, σε σχέση με το θέμα:

The Crypto Dog@TheCryptoDog: How high does $BTC need to pump right now for everyone to turn bullish? 414Twitter – 243 people are talking about this (μετ. πόσο ψηλά πρέπει να εκτιναχτεί η τιμή του $BTC τώρα, για να θεωρηθεί από όλους, ανοδική η κίνηση της?)

Λοιπόν, ξανά και ξανά, το Bitcoin απέδειξε την αξία του, χωρίς η σημερινή μέρα να αποτελεί εξαίρεση, όταν οι παγκόσμιες αγορές γνώριζαν τη συντριβή και το BTC άντλησε (κεφάλαια), λαμβανομένης υπόψη της εγγενούς αστάθειας του.

Ενόσω, το Bitcoin συνεχίζει να συγχέει με την πρωτοφανή διακύμανση της τιμής του, πιστεύουμε εν συντομία ότι πρόκειται για την τελευταία επιλογή μέσα σε μια τέτοια αγορά.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ Bitcoin

Η ενδοημερήσια κίνηση του ζεύγους BTC / USD, σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση κατά 9% μέσα σε λίγα λεπτά, λίγο πριν από την συγγραφή αυτής της ανάλυσης.
Παρόλα αυτά, η κίνηση της ημέρας ήταν αρκετά κερδοφόρα για τους επενδυτές, καθώς το νόμισμα ανακτά την υποστήριξη από τη ΜΑ των 10 ημερών, των 50 ημερών και των 200 ημερών.
Μια περαιτέρω άνοδος είναι πιθανό να χτυπήσει και τα δύο ορόσημα των επόμενων υψηλών του, δηλαδή να ξεπεράσει τα 6.400 και τα 6.500.

Αναλύοντας τα ημίωρα κίνησης του Bitcoin έναντι του αμερικανικού δολαρίου, βλέπουμε ότι η σημερινή αύξηση της τιμής του νομίσματος ήταν αρκετά απρόβλεπτη, αφού κατέγραψε, δύο φορές, ένα χαμηλό γύρω στα 5.600 δολάρια, μέσα σε 4 ημέρες.
Με την εβδομαδιαία αντίσταση του να διαμορφώνεται στα 6,990 δολάρια, η τιμή του BTC συνέχισε να συσσωρεύεται αφού ολίσθησε κάτω από τα 6.000, με μερικές εκτινάξεις να σημειώνονται στα κατώτερα σημεία.

Οι τεχνικοί δείκτες που παρουσιάστηκαν παραπάνω, δείχνουν μια εντυπωσιακή αύξηση, καθώς το MACD του Bitcoin διασχίζει πάνω από τη γραμμή σήματος, με το RSI να κυμαίνεται στο 73, χτυπώντας την περιοχή άνω του overbought, δηλ. άνω του 70.

πηγή: Mehak Punjabi- 23/03/2020 – https://www.cryptonewsz.com/bitcoin-marks-9-gain-crosses-above-6k-for-3rd-time-in-7-days/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται αυτούσια και μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.