Συνεργασία Brave με Βinance

Το Brave συνεργάζεται με την Binance, για να προσφέρει συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στους 13 εκατομμύρια χρήστες του. To widget της Binance, δίνει την δυνατότητα στους Βrave χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, χωρίς να χρειαστεί να βγούν από το πρόγραμμα περιήγησης.

Ο Branden Eich, Διευθύνων Σύμβουλος της Brave Software, σε συνέντευξή του στην Cointelegraph, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από αυτή την εταιρική σχέση: «Εστιάζουμε πάντα στους χρήστες μας. Αυτή τη φορά, θέλουμε να κάνουμε τα crypto πιο εύχρηστα σε περισσότερους ανθρώπους. Έχουμε ήδη 1,6 εκατομμύρια χρήστες που ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ανταμοιβών BAT. Tώρα θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα, χωρίς να αφήνουν το πρόγραμμα περιήγησης.»

Το widget της Binance εμφανίζεται στη νέα καρτέλα της Brave, Brave Nightly, μια δοκιμαστική, αναπτυξιακή έκδοση του browser, που ενημερώνεται κάθε βράδυ. Θα είναι διαθέσιμο στην κύρια έκδοση του προγράμματος περιήγησης, μέσα στον Απρίλιο και σύμφωνα με την Binance θα κάνει το Brave το μοναδικό πρόγραμμα περιήγησης που προσφέρει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα για την αγορά και εμπορία κρυπτονομισμάτων.

Οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν στο widget με τον προυπάρχοντα λογαριασμό τους στη Binance. Για τους χρήστες στις ΗΠΑ το Brave συνεργάζεται με την Binance US. Επίσης διάφορες θυγατρικές της Binance, σε όλο τον κόσμο, θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες του Brave. Σύμφωνα με τον Eich, το widget επικεντρώνεται κυρίως στο εμπόριο και μπορεί να λείπουν κάποια απο τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας της Binance. Ωστόσο, όλα τα ζεύγη συναλλαγών που προσφέρονται από την πλατφόρμα, θα είναι διαθέσιμα και στους χρήστες του Brave.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα παραμένουν οι κεντρικοί στόχοι για το Brave: «Επιπλέον, το widget της Binance είναι ενσωματωμένο στο Brave, δεν είναι φορτωμένο iframe και διατηρεί το απόρρητο του χρήστη. Οι κλήσεις ΑPI θα γίνονται μόνο αν ο χρήστης πιστοποιηθεί μέσω του OAuth και αλληλεπιδρά με το widget.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βinance, Changpeng Zhao, δήλωσε: «Το widget της Binance, στο πρόγραμμα περιήγησης Brave, που έχει γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του, στοχεύει σε έναν ασφαλέστερο τρόπο να αγοράσει και να πουλήσει κάποιος κρυπτονομίσματα, στο να μειώσει την τριβή των χρηστών και να δώσει την δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το οικοσύστημα Binance. Προσβλέπουμε στην μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με το Brave, για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα και να ενθαρρύνουμε την χρησιμότητα τους στο εγγύς μέλλον.«

Bravebook, Bravephone, Brave messenger;

Ο Eich επιβεβαιώνει ότι η Brave Software εξετάζει την δυνατότητα επέκτασης της και σε άλους τομείς, όπως τα μηνύματα και τα λειτουργικά συστήματα για υπολογιστές και smartphones. Προς το παρόν, όμως, είναι πλήρως εστιασμένη στο πρόγραμμα περιήγησης. Ο Εich δεν πιστεύει ότι θα δούμε σύντομα ένα πλήρως αποκεντρωμένο Διαδίκτυο και επισημαίνει ότι τα VPN που βασίζονται σε blockchain, όπως το VPN0 του Brave, είναι πιο ρεαλιστικά.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του Brave με την Binance, συμπίπτει με τις δηλώσεις της Google, ότι, λόγω του Covid 19, θα εγκαταλείψει την κυκλοφορία του Chrome M82 και θα μετατοπίσει τους αναπτυξιακούς της πόρους στο M83. Αν η Binance, μπορέσει να επωφεληθεί από την πολύ μεγάλη χρηστικότητα του Brave, σίγουρα θα οδηγήσει στην εισροή νέας ρευστότητας στην αγορά των κρύπτο.

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/your-favorite-privacy-minded-browser-is-teaming-up-with-binance?fbclid=IwAR1KsZFMU1qXhJHE3uOAyfL2kt2N10JmyWZRhWA1xuPTb_ajI1aW-z99S7Q


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.