Ο συνιδρυτής του Ripple, Chris Larsen ανακάμπτει πλήρως από τον κορονοϊό

Ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Ripple, Chris Larsen, ανακοίνωσε πως έχει ανακάμψει πλήρως από τον κορονοϊό. Σε ένα tweet του, στις 2 Απριλίου, ευχαρίστησε όλους εκείνους εργάζονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον ιό και κάλεσε όσους ασθενείς το έχουν ξεπεράσει, να προσφέρουν αίμα για χρήση σε μεταμοσχεύσεις αντισωμάτων.

Ο Larsen δεν είχε αποκαλύψει δημοσίως το γεγονός ότι είχε διαγνωσθεί με COVID-19. Η πλειοψηφία της crypto κοινότητας ενημερώθηκε για αυτό διαβάζοντας το tweet του, που συνοδευόταν από φωτογραφία του, την στιγμή που έδινε αίμα, φορώντας μάσκα.

Οι ασθενείς που έχουν αναρρώσει μπορούν να βοηθήσουν τους άρρωστους

Παρά την πρόσφατη ανάρρωσή του από την ασθένεια, ο Larsen προσπάθησε να ενθαρρύνει κι άλλους, που έχουν ανακάμψει, να βοηθήσουν με τη δωρεά αίματος, όσους εξακολουθούν να υποφέρουν.

Το αίμα εκείνων που έχουν αντιμετωπίσει επιτυχώς τη νόσο περιέχει αντισώματα. Μέσω της μετάγγισης αίματος , τα αντισώματα αυτά, μπορούν να βοηθήσουν πολλούς ασθενείς να καταπολεμήσουν τον ιό, ακόμη και πριν αρχίσουν να παράγουν τα δικά τους αντισώματα.

Ο Chris Larsen, ίδρυσε τη Ripple και ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μέχρι την αποχώρησή του, τον Νεοέμβριο του 2016. Με την μεγάλη άνοδο της τιμής του XRP το 2017, κατέχοντας το 37% των μετοχών της εταιρείας, θεωρήθηκε από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Σήμερα είναι εκτελεστικός πρόεδρoς της Ripple και μαζί με τη σύζυγο του Lyna Lam, αφιερώνουν σημαντικό χρόνο σε φιλανθρωπικές προσπάθειες.

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/ripple-co-founder-chris-larsen-makes-full-recovery-from-covid-19


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.