Τιμή Bitcoin: επόμενη στάση στα 23.000$ ενώ το halving πλησιάζει

Τα περισσότερα δεδομένα ρέουν υποδηλώνοντας ότι το halving του Μαΐου θα προκαλέσει αξιοσημείωτα κέρδη στην αξία του Bitcoin. Αυτή η τελευταία ανάλυση, υποδηλώνει ότι η ναυαρχίδα των κρυπτονομισμάτων θα κινηθεί αργά ανοδικά για το υπόλοιπο έτος και τελικά θα επισκιάσει το υψηλό όλων των εποχών του.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ BITCOIN ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΟΤΙΒΟ

Ο αναλυτής «Bitcoin Jack» έχει δημοσιεύσει ένα γράφημα στο Twitter το οποίο εξετάζει μια σειρά δεικτών για τις εβδομαδιαίες τιμές κλεισίματος, οι οποίοι δείχνουν την επικείμενη πορεία υψηλής ανόδου.
Λέει στο tweet: //Bitcoin 𝕵ack @BTC_JackSparrow ·  Replying to @BTC_JackSparrow «Αυτό θα πρέπει τώρα να είναι έτοιμο, από την άποψη της ανάλυσης της τιμής και της χρονικής συγκυρίας, να αρχίσει να ανεβαίνει» «Έχουμε περάσει τη χρυσή μας αναλογία» https://twitter.com/BTC_JackSparrow/status/1229337290436161538?s=20 …

View image on Twitter

//Bitcoin 𝕵ack @BTC_JackSparrow#Bitcoin fair value analysis

We are not ready for moon, yet
//Bitcoin 𝕵ack @BTC_JackSparrow
(μετ. δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για το «φεγγάρι»

$BTC δίκαιη τιμή \ανάλυση – ενημέρωση
40% για τον εκτιμώμενο από εμάς χρόνο που η τιμή διακυμάνθηκε κάτω από το 0,5 του συνολικού εύρους ενοποίησης για τις 20.000
Το ’13 -’17 η ενοποίηση έφτασε το 41,57%
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα μαθηματικά υποδηλώνουν ότι υπήρξε αρκετή έκπτωση κάτω από τη δίκαιη τιμή για να αλέσει το υπόλοιπο του έτους

View image on Twitter
1261:59 PM – Apr 8, 2020Twitter Ads info and privacy38 people are talking about this

Αυτό το διάγραμμα εξετάζει τους κινητούς μέσους όρους και τις ακολουθίες fibonacci της τρέχουσας αγοράς και τα συγκρίνει με παρόμοια δεδομένα από την ανοδική πορεία της περιόδου 2013-2017. Υπάρχει ένας σαφής παράλληλος δρόμος σε πολλά από τα δεδομένα. Συνεπώς, εάν το μοτίβο συνεχίσει, η τιμή του Bitcoin θα κινηθεί προς τα επάνω τουλάχιστον για τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Bitcoin Jack δεν προβλέπει μια γρήγορη άνοδο των τιμών, τουλάχιστον όχι από τα standards της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Αντίθετα, υπαινίσσεται ότι το Bitcoin θα κινηθεί σταθερά, όπως έκανε κατά τη διάρκεια της τελευταίας διαδρομής των ταύρων, που κράτησε μέχρι τις αρχές του 2018. Παρόλα αυτά, τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν ακόμα να ξεπεράσουν το υψηλό όλων των εποχών τους μέσα σε λίγους μήνες.

Πολλοί εξωτερικοί παράγοντες θα επηρεάσουν την κίνηση των τιμών

Το halving του Bitcoin συνεχίζει να κυριαρχεί στη συζήτηση των πιθανών κινήσεων των τιμών. Θα μειώσει τον αριθμό των νέων νομισμάτων που εισέρχονται στην αγορά κατά 900 ανά ημέρα, γεγονός που δεν οδηγεί παρά στην αύξηση της αξίας, αν η ζήτηση παραμείνει η ίδια. Επομένως, δεν υπάρχει ένδειξη από άλλα δεδομένα και αναλύσεις που να αποδεικνύει πώς η κίνηση αυτή θα μπορούσε να αλλάξει την ίδια τη δυναμική της υιοθέτησης του Bitcoin.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, πολλές άλλες δράσεις στο χώρο της blockchain τεχνολογίας, είναι επίσης πιθανό να έχουν αξιοσημείωτο αντίκτυπο στην αγορά.
Για παράδειγμα, μετά από εβδομάδες παρακμής, η δραστηριότητα του δικτύου Bitcoin κινείται και πάλι. Η αύξηση αυτή συμπίπτει με την ανάκαμψη των τιμών, υποδεικνύοντας ότι οι συναλλασσόμενοι και οι χρήστες γίνονται όλο και πιο δραστήριοι. Δεν ήταν επίσης ποτέ πιο εύκολο να αγοράσει κανείς, καθώς τα Bitcoin ATM και άλλες γέφυρες συναλλαγής με τα fiat πολλαπλασιάζονται με εκπληκτικό ρυθμό.

Η συνολική αύξηση, της συνολικής blockchain δραστηριότητας, είναι ένα άλλο πολλά υποσχόμενο σημάδι, καθώς περισσότερο από ποτέ, μια ποικιλία ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και οργανισμών διερευνά την υιοθέτηση της τεχνολογίας.
Δεδομένου ότι η χρήση της blockchain από τον πραγματικό κόσμο, θα καθορίσει τελικά την αξία όλων των κρυπτονομισμάτων, αυτός ο παράγοντας είναι ένας εξαιρετικός δείκτης πρόβλεψης της μελλοντικής αξίας. Στην πραγματικότητα, σε αυτό το ευρύτερο πλαίσιο το ενδιαφέρον για το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, ποτέ δεν ήταν ισχυρότερο.

Παρά την πτώση της αγοράς τις τελευταίες εβδομάδες, ο συνολικός χώρος της blockchain, παραμένει ισχυρός. Οι εξωτερικές επιρροές δίνουν έναν σοβαρό λόγο για να είμαστε αισιόδοξοι για τη μελλοντική θετική εξέλιξη της αξίας.

Πηγή: TREVOR SMITH | 08/04/2020 | https://bitcoinist.com/bitcoin-price-next-stop-23000-as-halving-approaches/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.