«ΕΙΝΑΙ απλά μαθηματικά», ο CZ προβλέπει ΟΤΙ η ποσοτική χαλάρωση Θα οδηγήσει την τιμή του BTC ανοδικά

Μιλώντας στο BlockDown 2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance προέβλεψε ότι τα αποτελέσματα της ποσοτικής χαλάρωσης θα μετατραπούν σε κρυπτονομίσματα τους επόμενους μήνες.

Το BlockDown 2020 είναι ένα διήμερο συνέδριο που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 17 Απριλίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά εξ αιτίας της καραντίνας που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Μιλώντας λοιπόν στο συνέδριο BlockDown 2020, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του κορυφαίου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance, ο Changpeng Zhao (CZ), μοιράστηκε τις προβλέψεις του για τα κρυπτονομίσματα εν μέσω του τρέχοντος παγκόσμιου κλίματος οικονομικής αβεβαιότητας.

τα ανταλλακτηρια κρυπτονομισματων δυναμωνουν παρα την μεταβλητοτητα των τιμων

Ενώ ο CZ αναγνώρισε ότι το 2020 ήταν «βραχώδες σε ότι αφορά ολόκληρο το παγκόσμιο περιβάλλον», υποστήριξε ότι τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων «λειτουργούν πραγματικά αρκετά καλά».
«Παρόλο που η τιμή του bitcoin μειώθηκε, βλέπουμε πολύ περισσότερη δραστηριότητα συναλλαγών», είπε, τονίζοντας ότι ο όγκος αυξήθηκε, από 3 έως και 5 φορές, στα μεγάλα ανταλλακτήρια.

οι κρυπτο αγορεσ ψαρευουν μεσα στην κριση ρευστοτητασ

Ο Changpeng Zhao εικάζει ότι οι περισσότεροι επενδυτές κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, δεν ανέμεναν τον αντίκτυπο που θα είχε μια επιθετική απόσυρση στις παραδοσιακές χρηματαγορές, στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

“Όλοι πίστευαν ότι η τιμή του Bitcoin θα ανέβει όταν θα υπάρξει οικονομική κρίση. Αλλά βασικά αυτό που συνέβη είναι ότι, όταν η [παραδοσιακή] αγορά υποχώρησε κατά 5%, εξαφανίστηκαν πολλά χρήματα από τα χέρια των ανθρώπων.”

Ο CZ ισχυρίζεται ότι η βιασύνη των συναλλασσόμενων που προσπαθούν ταυτόχρονα να πουλήσουν κρυπτονομίσματα για να αποκτήσουν fiat, επιτάχυνε την πτώση της αγοράς.

ρεκορ ανοδου στον ογκο συναλλαγων παρα την συντριβη

Mε το βλέμμα στο μέλλον, ο CZ ερμηνεύει το ρεκόρ της εμπορικής δραστηριότητας εν μέσω της βίαιης συντριβής του Μαρτίου, ως θετικό σημάδι για τις αγορές κρυπτονομισμάτων.
Ο ηγέτης της Binance σημειώνει ότι ιστορικά, «όποτε η τιμή πέφτει και σταθεροποιείται σε χαμηλότερη τιμή, οι όγκοι συναλλαγών είναι χαμηλότεροι […] ενώ, σε αυτήν την πτώση, στην πραγματικότητα βλέπουμε πολύ υψηλότερους όγκους συναλλαγών».

Ο CZ συνάγει από την άνοδο στον όγκο συναλλαγών πως «υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που μπαίνουν στον κλάδο», υπογραμμίζοντας την πρόσφατη αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας.
«Συνήθως, όταν συμβαίνει αυτό, οι τιμές δεν παραμένουν χαμηλές για πολύ», προσθέτει.

θα ειναι η ποσοτικη χαλαρωση ο σπινθηρασ για την επομενη ανοδικη πορεια;

Ενώ ο CZ αναμένει ότι τα μέτρα ποσοτικής χαλάρωσης θα οδηγήσουν τελικά σε μεγαλύτερη υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων, ισχυρίζεται ότι πολλοί συμμετέχοντες στην αγορά, έχουν υπερβολικές προσδοκίες ανόδου, σε σχέση με το πως το πακέτο τόνωσης των ΗΠΑ, θα επηρεάσει βραχυπρόθεσμα τις αγορές κρυπτονομισμάτων.

“Νομίζω ότι βασικά ο καθένας περιμένει τα πράγματα να γίνουν αμέσως σε καθημερινή βάση… Έτσι, τη στιγμή που η FED εκτυπώνει χρήματα, η τιμή του Bitcoin θα αυξάνεται επειδή οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα. Αλλά κανείς δεν έχει πάρει αυτά τα χρήματα ακόμα, και βέβαια (οι άνθρωποι) προσπαθούν ακόμα να σχεδιάσουν πώς θα κατανείμουν αυτά τα χρήματά.”

«Νομίζω ότι σε διάστημα κάποιων μηνών ίσως, πιθανόν να δούμε να παίζει αυτό το σενάριο» δήλωσε στη συνέχεια.

“Τα μαθηματικά λειτουργούν. Εάν αυξήσετε την ποσότητα του νομίσματος fiat ενώ το bitcoin εξακολουθεί να είναι ένα αυστηρά περιορισμένο στοιχείο, τα μαθηματικά τελικά θα λειτουργήσουν. Νομίζω λοιπόν, ότι θα δούμε τις επιπτώσεις [της σημερινής ποσοτικής χαλάρωσης] σε λίγους μήνες.”

πηγή: SAMUEL HAIG – 16/04/2020- https://cointelegraph.com/news/mathematics-works-cz-predicts-qe-will-drive-btc-prices-up


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.