Μία BLOCKCHAIN STARTUP σχεδιάζει πλατφόρμα για να βοηθήσει τους Ινδούς αγρότες

Η startup αγροτεχνολογίας Agri10x, συνεργάζεται με την ινδική κυβέρνηση για να υποστηρίξει το εισόδημα των αγροτών της Ινδίας, με τη βοήθεια μίας πλατφόρμας blockchain. Η πλατφόρμα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους αγρότες να πουλούν τα προϊόντα τους απευθείας σε αγοραστές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο Ινδικό πρακτορείο ειδήσεων Business Standard, η Agri10x θα αποκτήσει πρόσβαση σε μισό εκατομμύριο κέντρα εξυπηρέτησης που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση, τα οποία θα βοηθήσουν τους αγρότες να εγγραφούν στην πλατφόρμα Agri10x.

ο αγροτικοσ τομεασ στην ινδια εχει τεραστια περιθωρια βελτιωσησ

Μια έκθεση για την πώληση τροφίμων που παράγονται από Ινδούς αγρότες, επισημαίνει ότι, σε ποσοστό από 69% έως και 73% των προϊόντων που έχουν απομείνει με τους αγρότες, πωλείται κάτω από την ελάχιστη τιμή στήριξης (MSP). Λόγω της αποτυχίας των κυβερνητικών υπηρεσιών να φτάσουν στους αγρότες, αυτοί αναγκάζονται να τα πουλήσουν σε μεσάζοντες με σχεδόν μηδενικό κέρδος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Agri10x, Pankajj Ghode, δήλωσε ότι η πλατφόρμα τους θα αφαιρέσει μεσάζοντες και θα εμπλέξει τους αγρότες απευθείας με τους αγοραστές:

Στόχος μας είναι να «Συνδέσουμε τους ντόπιους αγρότες με τους αγοραστές σε όλο τον κόσμο» που όχι μόνο θα αυξήσει τα επίπεδα του εισοδήματός τους, αλλά θα αυξήσει μαζικά την απασχόληση στο γεωργικό τομέα.

Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση των Ινδών αγροτών, εάν η Agri10x είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην υπόσχεσή της να συνδέσει τους αγρότες από ολόκληρη την Ινδία με τοπικούς και παγκόσμιους αγοραστές, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το εισόδημα των αγροτών.

Το διευθυντικό στέλεχος της Ο Agri10x, ο Abhijith Naraparaju, δήλωσε ότι η εταιρία θα επεκτείνει τις υπηρεσίες της από το περιφερειακό επίπεδο σε εθνικό επίπεδο. Στοχεύουν να εγγράψουν στην πλατφόρμα περισσότερους από 3 εκατομμύρια αγρότες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη BLOCKCHAIN στον γεωργικο τομεα

Τόσο η Ινδική πολιτεία όσο και οι κυβερνήσεις στα κρατίδια, αναζητούν ενεργά τρόπους για την προώθηση της γεωργίας, με τη βοήθεια της τεχνολογίας blockchain.
Τον Αύγουστο του 2019, η Cointelegraph ανέφερε ότι η δεύτερη μεγαλύτερη ινδική πολιτεία, η Maharashtra, σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τη blockchain στην εφοδιαστική αλυσίδα και στο γεωργικό μάρκετινγκ.
Τον Μάρτιο, το ινδικό Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι το Συμβούλιο για τον καφέ της Ινδίας (Coffee Board of India) ξεκίνησε μια πιλοτική ηλεκτρονική αγορά βασισμένη σε blockchain προκειμένου να φέρει σε επαφή και συνεργασία τους ντόπιους παραγωγούς καφέ με τις αγορές.

πηγή: https://cointelegraph.com/news/blockchain-startup-aims-to-help-indian-farmers-get-fair-crop-prices


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

προσφορά Ledger Nano s

Με την ευκαιρία του Halving, η Ledger κόβει την τιμή του Nano s στη μέση! 50% έκπτωση στο συγκεκριμένο μοντέλο για τις επόμενες 5 ημέρες. Ανώτατο όριο 3 τεμάχια για κάθε αγοραστή. Η προσφορά ισχύει μέχρι 17/5/2020.
Δείτε τη προσφορά https://shop.ledger.com/pages/we-are-the-bull-run/…

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΙΜΙΩΝΗ – Ελληνικό Αττικής
https://www.facebook.com/kimionipharmacy/

ΣΠΙΤΙΚΟ – Παραδοσιακά προϊόντα ζύμης, χειροποίητες πίτες, Ιωαννίνων 13, Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/pita.thessaloniki/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.