BTC αξίας 200 εκ. δολαρίων, έφυγαν από τα ανταλλακτήρια μετά το Halving

Η κοινότητα του Bitcoin, μετακίνησε νομίσματα αξίας αξίας 200 εκ. δολαρίων από τα ανταλλακτήρια, την πρώτη ημέρα μετά το Halving. Συγκεκριμένα, μόλις την επομένη του 3ου halving του κορυφαίου κρυπτονομίσματος, οι χρήστες μετακίνησαν 23.450 Bitcoins (BTC), από τα online ανταλλακτήρια. Αυτή η κίνηση φανερώνει την ενισχυμένη εμπιστοσύνη των χρηστών προς το Bitcoin.

Συνεχίζει επίσης την πρόσφατη τάση των χρηστών, να μεταφέρουν τα νομίσματά τους σε πορτοφόλια που ελέγχουν και μακριά από τα μεγάλα μη αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια.
Κατά τους δύο αυτούς μήνες μετά από τη Μαύρη Πέμπτη, ο αριθμός των BTC στα πορτοφόλια των ανταλλακτηρίων, μειώθηκε από 2.634.574 σε 2.332.524 τεμάχια. (βλ. στοιχεία Glassnode)

η συμπεριφορα των χρηστων

Θα μπορούσε κάποιος λογικά να υποθέσει, ότι οι χρήστες που αποσύρουν τα κεφάλαια τους από τα ανταλλακτήρια είναι ένα αισιόδοξο σημάδι (bullish).
Εάν ένας χρήστης σκοπεύει να πουλήσει το Bitcoin του στο εγγύς μέλλον, θα ήταν απίθανο να το απομακρύνει από ένα ανταλλακτήριο. Αντ’ αυτού, είναι πιθανό οι χρήστες να μεταφέρουν τα νομίσματά τους σε ένα πορτοφόλι που δεν είναι εποπτευόμενο για πιο ασφαλή, μακροχρόνια αποθήκευση.

Μπορούμε να δούμε ότι στις 12 Μαρτίου – τη Μαύρη Πέμπτη- τα ανταλλακτήρια γνώρισαν μία από τις μεγαλύτερες εισροές Bitcoin που έχουν ιστορικά καταγραφεί. Οι χρήστες κατέθεσαν σχεδόν 40.000 νομίσματα σε διάστημα 24 ωρών. Η τάση αυτή έχει αντιστραφεί καθώς η τιμή έχει ανακάμψει, με τους χρήστες να αποσύρουν πλέον τα περιουσιακά τους στοιχεία από τα ανταλλακτήρια.

Πολλές βασικές on-chain μετρήσεις δείχνουν ένα πολύ υγιές δίκτυο Bitcoin. Οι Hodlers μπορεί να στοιχηματίζουν στο Bitcoin εκτιμώντας, ως αποτέλεσμα της μόνιμης πτώσης στην παραγωγή νομισμάτων, την ανοδική πορεία της τιμής του.

πηγή: MICHAEL KAPILKOV – 13/05/2020 – https://cointelegraph.com/news/200m-worth-of-btc-removed-from-exchanges-post-halving


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ledger: 50% ΣΤΟ Nano s

Με την ευκαιρία του Halving, η Ledger κόβει την τιμή του Nano s στη μέση! 50% έκπτωση στο συγκεκριμένο μοντέλο για τις επόμενες 5 ημέρες. Ανώτατο όριο 3 τεμάχια για κάθε αγοραστή. Η προσφορά ισχύει μέχρι 17/5/2020.
Δείτε τη προσφορά https://shop.ledger.com/pages/we-are-the-bull-run/…

Snif.gr – Μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών
http://www.snif.gr

ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ – βιομηχανία γρανιτών και μαρμάρου. Κατασκευή & τοποθέτηση κάθε φυσικού και χαλαζιακού πετρώματος, Μαρούσι – Αθήνα
https://www.marmara.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.