Η Γερμανική «Νeobank» προσφέρει λογαριασμούς bitcoin με 4,3% επιτόκιο καταθέσεων

Η Γερμανική «neobank» Bitwala προσφέρει στους πελάτες της επιτόκια έως και 4,3%, με το νέο προϊόν του λογαριασμού καταθέσεων σε Bitcoin. Και οι 80.000 πελάτες της γερμανικής νέας τράπεζας Bitwala, μπορούν πλέον να αγοράσουν, να κρατήσουν και να κερδίσουν τόκο για τα Bitcoin (BTC) στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, χάρη σε μια νέα συνεργασία με την πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων, τη Celsius Network.

Σύμφωνα με το defiprime.com, η Bitwala είναι η πρώτη κλασική τράπεζα fiat, που προσφέρει τόκο για την κατοχή Bitcoin στους λογαριασμούς των πελατών της, ενώ τρία ακόμα DeFi DApps προσφέρουν παρόμοια προϊόντα. Ενώ τα προϊόντα DeFi έχουν υψηλότερα ποσοστά επιτοκίων, έως και 8,6% ετησίως, η Bitwala είναι περισσότερο ενταγμένη στους τραπεζικούς Κανόνες και προσφέρει υπηρεσίες fiat και κρυπτονομισμάτων σε 32 ευρωπαϊκές χώρες, με άδεια από την κορυφαία γερμανική τράπεζα SolarisBank AG.

Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν Bitcoin αξίας από 30 ευρώ και να το κρατήσουν στον δωρεάν τοκοφόρο λογαριασμό Bitcoin και να λαμβάνουν πληρωμές των τόκων εβδομαδιαίως.
Το Bitcoin στους λογαριασμούς δανείζεται μέσω του δικτύου Celsius σε «αξιόπιστους συνεργάτες». Τα χρήματα μπορούν να μετατραπούν ξανά σε ευρώ αμέσως.

κερδιζοντας τοκο απο το BITCOIN

Με μια δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bitwala Ben Jones, αναφέρθηκε στο Bitcoin halving ως υπενθύμιση ότι «τα χρήματα του κράτους (fiat) δεν μπορούν να διογκώνονται αιώνια»:

«Αυτή τη στιγμή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμπιστεύονται το Bitcoin. Η Bitwala είναι η καθημερινή γέφυρα για αυτό. Τώρα συνεργαζόμαστε με το Celsius Network, τον κορυφαίο πάροχο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να αξιοποιήσουν τις συμμετοχές τους σε Bitcoin όπου κι αν βρίσκονται»

οι «Neobanks» αγωνίζονται να διατηρησουν τις αδειες τους

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, νεοσύστατες startups εταιρείες εμφανίστηκαν, σε μια προσπάθεια να γεφυρωθούν οι κλάδοι χρηματοδότησης μεταξύ fiat και crypto. αλλά λίγες έχουν αποκτήσει πλήρη τραπεζική άδεια και κανένας δεν προσφέρει λογαριασμούς επένδυσης σε Bitcoin.

Οι φιλικές προς τα κρύπτο Neobanks

Η Revolut έλαβε πλήρη τραπεζική άδεια στην Ευρώπη, στα τέλη του 2018, αλλά αγωνίστηκε να λάβει μια αντίστοιχη τραπεζική άδεια στην Αυστραλία. Ο πρώην εκτελεστικός σύμβουλος της Barclays, ο Mark Hipperson, ξεκίνησε επίσης την, εν μέρει αδειοδοτημένη, Starling Bank ως μια νέα τράπεζα (neobank) που είναι φιλική προς τα κρυπτονομίσματα.

Πηγή: JOSHUA MAPPERSON– 14/05/2020 – https://cointelegraph.com/news/german-neobank-offers-bitcoin-accounts-with-43-interest


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% ΤΗΣ LEDGER ΣΤΟ Nano s

Με την ευκαιρία του Halving, η Ledger κόβει την τιμή του Nano s στη μέση! 50% έκπτωση στο συγκεκριμένο μοντέλο για τις επόμενες 5 ημέρες. Ανώτατο όριο 3 τεμάχια για κάθε αγοραστή. Η προσφορά ισχύει μέχρι 17/5/2020.
Δείτε τη προσφορά https://shop.ledger.com/pages/we-are-the-bull-run/…

DESIGN INDIVIDUALS – We are a multidisciplinary collaborative design group of individuals. Based in Greece, working worldwide.
http://www.designindividuals.com

THE REAL RUG COMPANY (για πληρωμές με Bitcoin κάνει έκπτωση 25%)
https://www.therealrugcompany.co.uk/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.