Best Sellers στο Amazon τα βιβλία για Bitcoin και Blockchain

Το Bitcoin και η τεχνολογία blockchain προκαλούν το ενδιαφέρον των αναγνωστών και κυριαρχούν στη λίστα με τις καλύτερες πωλήσεις του Amazon, για βιβλία σχετικά με τα χρήματα και τη νομισματική πολιτική.

Η αναδυόμενη τεχνολογία Blockchain και τα ψηφιακά νομίσματα είναι το αντικείμενο των μισών τίτλων που βρίσκονται σήμερα στα πρώτα 10 best sellers βιβλία στο Amazon, με τρία μάλιστα από αυτά να κυριαρχούν στα πέντε πρώτα σε πωλήσεις.

Στην κορυφή της λίστας είναι το «The Deficit Myth» (Μύθος του Ελλείμματος: Η Σύγχρονη Νομισματική Θεωρία και η Γέννηση της Λαϊκής Οικονομίας) της Stephanie Kelton. Η Kelton διερευνά τη σύγχρονη νομισματική θεωρία, αποσυνθέτοντας μύθους σχετικά με το έλλειμμα και τον επαναπροσδιορισμό της πολιτικής και της οικονομίας. Η συγγραφέας, υποστηρικτής της σύγχρονης νομισματικής θεωρίας, προσφέρει μια ριζικά διαφορετική, τολμηρή, νέα αντίληψη για το πώς να οικοδομήσουμε μια δίκαιη και ευημερούσα κοινωνία.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση της λίστας η ακουστική έκδοση του βιβλίου του Saifedan Ammous, «The Bitcoin Standard: The Decentralized Alternative to Central Banks». Ο συγγραφέας διερευνά το νέο επίπεδο τραπεζικών συναλλαγών που μπορεί να προσφέρει το Bitcoin στην κοινωνία τερματίζοντας το μονοπώλιο της κυβέρνησης για τα χρήματα και δημιουργώντας έναν κόσμο όπου το νόμισμα δεν επηρεάζεται από τα σύνορα και την πολιτική.

Το Bitcoin Standard αναλύει το ιστορικό πλαίσιο για την άνοδο του bitcoin, τις οικονομικές ιδιότητες που του επέτρεψαν να αναπτυχθεί γρήγορα και τις πιθανές οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές επιπτώσεις του. Η έκδοση σκληρού εξώφυλλου εμφανίζεται επίσης στο νούμερο 9 των best sellers.

Στην τρίτη θέση είναι η ακουστική μορφή του «Life Αfter Google:  The Fall of Big Data and the Rise of the Blockchain Economy», του George Gilder. Ερευνά μια κοινωνία όπου οι μεγάλες εταιρείες συγκέντρωσης δεδομένων, όπως η Google, βρίσκονται στον τελευταίο τους κύκλο, λόγω ελλιπούς ασφάλειας. Το βιβλίο προβλέπει ότι το μέλλον ανήκει στο blockchain και στα παράγωγά του, τα οποία θα παρέχουν μια ασφαλή παγκόσμια μέθοδο πληρωμής. Η έκδοση με σκληρό εξώφυλλο του τόμου του Gilder βρίσκεται στην τέταρτη θέση στη λίστα.

Αξιόλογες πωλήσεις έχει σημειώσει και η kindle έκδοση ενός βιβλίου από τον best-seller συγγραφέα του «Wikinomics», Don Tapscott και τον γιο του, εμπειρογνώμονα blockchain, Alex Tapscott, με τίτλο «Blockchain Revolution: Πώς η τεχνολογία πίσω από το Bitcoin αλλάζει τα χρήματα, τις επιχειρήσεις και τον κόσμο».Το βιβλίο βρισκόταν στην πέμπτη θέση ως πριν λίγες ημέρες που εξαντλήθηκε. Διερευνά πώς η τεχνολογία blockchain μπορεί να ανταλλάσσει ψηφιακό νόμισμα, να αποθηκεύει και να μεταφέρει αξία και να δημιουργεί πλατφόρμες για την οικοδόμηση επιχειρήσεων. Οι Tapscott εξετάζουν επίσης πώς η τεχνολογία blockchain έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει πολύ πέρα ​​από το νόμισμα, να καταγράψει σχεδόν ό, τι έχει αξία για την ανθρωπότητα, από πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου έως ασφαλιστικές απαιτήσεις, τίτλους γης , ακόμη και ψήφους.

Πηγή: https://dailyhodl.com/2020/05/16/money-spot-amazon-readers-are-buying-bitcoin-and-blockchain-bestsellers/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ -Ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός & νηπιαγωγείο
http://www.to-xamogelo.gr/new2/

DELTA STROM -Στρώματα ύπνου, χειροποίητα, υβριδικά νέας τεχνολογίας https://deltastrom.com/

EYEBOOT -κατασκευαστής και σχεδιαστής ηλεκτρονικού υλικού και εξοπλισμού πληροφορικής https://www.eyeboot.com/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.