Επισκόπηση των κινήσεων BTC & ETH, μετά το halving

Σύμφωνα με έναν trader στον γνωστό ιστότοπο TradingView, μετά το πρόσφατο halving, οι κρυπτωρύχοι του BTC, πωλούν τα bitcoin τους.

Πράγματι, πολλοί από αυτούς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση καθώς δεν θεωρούν πλέον την εξόρυξη κερδοφόρα, γι’ αυτό και το hashrate έχει επίσης μειωθεί πρόσφατα.
Η ανάλυση του TheApphaTrades τον οδηγεί σε μία προσεκτική πρόβλεψη για καθοδική κίνηση του BTC, λαμβάνοντας υπ όψη ότι οι miners πουλάνε τα Bitcoin τους, σύμφωνα με τα στοιχεία του.

Συμπεραίνει δε: Από το εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο, το BTC λειτουργεί έναντι του cloud ως αντίσταση. Αυτό συμβαίνει μετά από αρκετές προσπάθειες να κατακτήσει το επίπεδο των 10.000, οπότε είμαι προσεκτικά πτωτικός για το BTC σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε με μερικούς ακόμα μήνες αναδρομής και συσσώρευσης, καθώς οι άνθρωποι αγοράζουν φθηνότερο BTC για μια προσεχή προσπάθεια να πιάσει το επίπεδο των 10.000, αργότερα φέτος.

Ethereum: τα ματια στα 220$

Εν τω μεταξύ, σήμερα το ETH μειώνεται κατά 2%, αλλά ανακτά το όριο του 8,5% ως προς την κυριαρχία στη συνολική αγορά των κρυπτονομισμάτων. Εάν επρόκειτο να σπάσει το τρέχον όριο των 215$, η επόμενη αντίσταση θα ήταν μεταξύ 220 και 230$, επομένως αυτή η περιοχή θα πρέπει να παρακολουθείται.

«Είναι σημαντικό η ανοδική κίνηση να διατηρήσει την τιμή πάνω από 215$. Αυτό θα επιτρέψει να επικεντρωθεί στη διάσπαση των ζωνών αντίστασης στα 220 και στα 230$ αντίστοιχα. Αν πρόκειται να κατέλθει από τα τρέχοντα επίπεδα, περιμένετε υποστήριξη στα 205$, το Fibo στα 191$ και το SMA 200 ημερών στα 175$ », εξηγεί ο αναλυτής.

Πηγή: Amelia Tomasicchio -19/05/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/05/19/tradingview-btc-miners/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

DELTA STROM – Στρώματα ύπνου, χειροποίητα, υβριδικά νέας τεχνολογίας
Καλλιθέα, Αττική. https://deltastrom.com/

HostChefs – Web Hosting & Design Services, Βόλος
https://hostchefs.eu/

OXYZEN YACHTING
Your expert for tailor – Σκάφη αναψυχής (superyacht), αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις και management. Λευκωσία, Κύπρος
https://oxyzenyachting.com/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.