Η Grayscale αγοράζει πολύ περισσότερα εκτός του BTC

Ενώ έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στις πρόσφατες τεράστιες δραστηριότητες συσσώρευσης του Bitcoin Investment Trust ή εν συντομία BIT της Grayscale, η εταιρία διαχείρισης κεφαλαίων κρυπτονομισμάτων έχει επίσης αναπτύξει επιθετικά το απόθεμά της σε Ether (ETH).

Μιλώντας σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast των αγορών Coinscrum, ο διευθυντής επενδυτικών σχέσεων της Grayscale, ο Ray Sharif-Askary, αποκάλυψε ότι ETH αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν αγοραστεί από την εταιρεία κατά τη διάρκεια του 2020.

οι ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡοποιούν τα χαρτοφυλάκια τουσ με ΤΟ ETH

Ως εκ τούτου, οι αγορές της Grayscale ισούνται με το 0,4% του συνολικού ανώτατου ορίου αγοράς του Ethereum τους τελευταίους πέντε μήνες. Ο Sharif-Askary σημείωσε ότι πάνω από το 38% των τρεχόντων πελατών της Grayscale κατέχουν πλέον περισσότερα από ένα στοιχεία κρυπτονομισμάτων, αυξημένοι σημαντικά από το περίπου 9% που ήταν πριν από 12 μήνες.

«Είναι ενθαρρυντικό για τους επενδυτές […] να διαφοροποιούνται εντός της κατηγορίας επενδύσεων σε ψηφιακά νομίσματα, όπως θα έκαναν με οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή κατηγορία περιουσιακών στοιχείων», δήλωσε. Κατά την ίδια περίοδο, η Grayscale αγόρασε 390 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin (BTC), που αντιστοιχεί στο 0,2% της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία αγοράζει BTC με ρυθμό ίσο με 1,5 φορές την ποσότητα του νέου Bitcoin που εξορύσσεται.

το καταπίστευμα τησ Grayscale σε Ethereum εκρηγνυται

Η συσσώρευση Ether από τη Grayscale συνέπεσε με μια δραματική ετήσια απόδοση (YTD) για τις μετοχές στο Grayscale Ethereum Trust, οι οποίες έχουν αυξηθεί σχεδόν 800% σύμφωνα με το τελευταίο καταγεγραμμένο κλείσιμο της αγοράς, στα 210$.

Grayscale Ethereum Trust/USD: TradingView

Μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, to trust δοκίμασε για λίγο την τιμή των 250$, προσφέροντας αποδόσεις YTD 995% σε επενδυτές που αγόρασαν μετοχές στις αρχές Ιανουαρίου.

οι ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ εναντι τησ αβεβαιοτητασ και του πληθωρισμου

Ο Sharif-Askary απέδωσε την τεράστια συσσώρευση κρυπτονομισμάτων της Grayscale σε οργανισμούς που επιδιώκουν μια αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού, ως απάντηση στην νομισματική πολιτική των ΗΠΑ εν μέσω της κρίσης του COVID-19.

«Ως προοπτική, ο COVID-19 και οι επιπτώσεις της πολιτικής ειδικά, έθεσαν πραγματικά τη σκηνή ώστε να αναδειχθεί το Bitcoin ως ένα απόθεμα αξίας. […] Οι θεσμικοί επενδυτές παίρνουν ενεργητικά θετικές θέσεις στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία μέσω των προϊόντων μας και αυτό οφείλεται στο ότι αναζητούν ένα περιουσιακό στοιχείο που είναι σπάνιο και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστάθμιση του πληθωρισμού, σε έναν κόσμο όπου αντιμετωπίζουμε πρωτοφανή νομισματική πολιτική κινήτρων (ενν. εκτύπωση χρήματος για διοχέτευση στην οικονομία).»

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια ζήτηση για τα προϊόντα μας», πρόσθεσε.

πηγή: SAMUEL HAIG – 05/06/2020 – https://cointelegraph.com/news/grayscale-is-buying-up-more-than-just-bitcoin


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

MEDICAL DENT – Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα, Αθήνα
Web: www.medicaldent.gr

HERSONISSOS PHARMACY – Χατζηδάκη Κ. & Χατζάκης Μ.
Φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα ιατρικών ειδών & προϊόντων ομορφιάς
Χερσόνησος, Κρήτη. http://hersonissospharmacy.com/gr/

PHARMACY 128 – Φυσικό και ηλεκτρονικό φαρμακείο. Θεσσαλονίκη
https://www.pharmacy128.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.