Δυναμική εξαγορά του 6% του Bitcoin fund της Grayscale, από την Three Arrows Capital της Σιγκαπούρης

Η Three Arrows Capital Ltd αγόρασε μερίδιο ύψους 6,26% από το Bitcoin Trust της Grayscale Investment, το οποίο αποτιμάται σε αξία περί τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με καταχώρηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), το crypto hedge fund με έδρα τη Σιγκαπούρη, απέσπασε το ισοδύναμο των 21 εκατομμυρίων μετοχών του Bitcoin Trust της Grayscale Investment

Οι μετοχές αποτιμώνται συνολικά σε 227 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τις τιμές αγοράς της 11ης Ιουνίου. Κάθε μετοχή διαπραγματεύτηκε στα 10,80$ στην εξωχρηματιστηριακή αγορά.

Με όρους bitcoin (BTC), το μερίδιο της Three Arrows αντιπροσωπεύει περίπου 20.000 BTC από τα 365.000 BTC που κατέχονται επί του παρόντος στο ταμείο της Grayscale, για λογαριασμό των επενδυτών. Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη εξαγορά από έναν και μόνο επενδυτή.

Και όταν η Three Arrows ξεπέρασε το 5% των μετοχών της Grayscale Bitcoin Trust, κατέστη απαραίτητο βάσει του νόμου να υποβληθεί μια αίτηση γνωστή ως Πρόγραμμα 13G στην SEC. Η φόρμα υποχρεώνει τους επενδυτές που αγοράζουν ποσοστό άνω του 5%, οποιασδήποτε κατηγορίας μετοχών μιας εταιρείας, να υποβάλουν αναφορά στον ρυθμιστή κινητών αξιών, εντός 10 ημερών από την απόκτηση του πακέτου των μετοχών.

«Είμαστε αισιόδοξοι για τη ζήτηση Gbtc. Premium σημαίνει εισροές. Δεν μπορεί να υπάρξει ασφάλιστρο χωρίς εισροές», δήλωσε ο Su Zhu, συνιδρυτής της Three Arrows Capital.

Η Grayscale, η οποία κατέχει περίπου το 2% του συνόλου του κυκλοφορούντος bitcoin, διαθέτει δέκα επενδυτικά προϊόντα κρυπτονομισμάτων επικεντρωμένα σε θεσμικούς επενδυτές. Με το Gbtc, οι θεσμικοί επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν έκθεση στο BTC αλλά χωρίς να έχουν στην κατοχή τους νομίσματα.

Κατά την 11η Ιουνίου, η Grayscale είχε υπό διαχείριση ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αξίας 4 δισ. δολαρίων, το υψηλότερο ποσό όλων των εποχών. Τα κεφάλαια καλύπτουν ethereum (ETH), μετρητά bitcoin (BCH), zcash, XRP και άλλα. Το συγκεκριμένο bitcoin fund είναι το μεγαλύτερο απ’ όλα, αντιπροσωπεύοντας το 88% των υπό διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Τους τελευταίους μήνες, η όρεξη της Grayscale για BTC έχει αυξηθεί, καθώς αυξάνεται το θεσμικό ενδιαφέρον για τον πρωτοποριακό χώρο των κρυπτονομισμάτων. Η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, αγόρασε περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των bitcoin που εξορύχτηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου του 2020.

Η Grayscale αγόρασε επίσης το 50% του συνόλου των νέων ETH, που αντιπροσωπεύει το 1,1% του κυκλοφορούντος ether, κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες του τρέχοντος έτους.

πηγή: Jeffrey Gogo – 12/06/2020 – https://news.bitcoin.com/singapores-three-arrows-capital-buys-6-of-grayscales-3-5-billion-bitcoin-fund/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ – Βιβλιοπωλείο, σχολικά είδη & εκτυπώσεις, Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/giorgakis.book/

ΦΡΟΝΤΙΔΑ – Ορθοπεδικά, ιατρικά εξαρτήματα & υποδήματα, Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/frontidathessaloniki/

SexWeLove -μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα ερωτικών ειδών με έδρα την Ιρλανδία
https://sexwelove.com


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.