Η Binance προσθέτει τις μεταφορές χρημάτων μέσω SEPA στις υπηρεσίες της

Η Binance μόλις ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε τις μεταφορές ευρώ μέσω SEPA, μεταξύ των αποδεκτών από αυτή μεθόδων ανάληψης και κατάθεσης.

Πράγματι, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Clear Junction, το περίφημο ανταλλακτήριο θα είναι σε θέση να δέχεται τις άμεσες τραπεζικές μεταφορές μέσω συστήματος SEPA σε ευρώ (EUR) και τις ταχύτερες πληρωμές (FPS) σε στερλίνες (GBP).

Αυτό θα επιτρέψει τις άμεσες καταθέσεις και αναλήψεις μεταξύ της Binance και των τραπεζικών λογαριασμών των πελατών της. Ωστόσο, υφίστανται κάποιοι περιορισμοί.

Όσον αφορά το ευρώ, θα είναι δυνατή η μετακίνηση έως και 50.000 ευρώ την ημέρα, ή έως 500.000 ευρώ το μήνα, και μόνο συναλλαγές από 20 έως και 15.000 ευρώ θα είναι δυνατές.

Τα τέλη θα είναι 1,5€ τόσο για τις καταθέσεις όσο και για τις αναλήψεις. 

Για τις λίρες, θα είναι δυνατή η μετακίνηση έως και 50.000£ ημερησίως, ή 500.000£ ανά μήνα και μόνο συναλλαγές μεταξύ 20 και 15.000£ θα είναι δυνατές.

Τα τέλη θα είναι £1.95 τόσο για τις καταθέσεις όσο και για τις αναλήψεις.  

Ωστόσο, αυτά τα όρια είναι δυνατόν να αυξηθούν σε 200.000£ την ημέρα και 2.000.000£ το μήνα, επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών και συμπληρώνοντας μια ειδική φόρμα για να δηλωθεί η προέλευση των χρημάτων.

Για να χρησιμοποιήσουν αυτήν την υπηρεσία, οι χρήστες θα πρέπει να πιστοποιήσουν την ταυτότητα και τη διεύθυνσή τους.

Αυτή ήταν μία πολυαναμενόμενη για τους Ευρωπαίους και τους Βρετανούς χρήστες υπηρεσία του ανταλλακτηρίου, δεδομένου ότι τα ζεύγη άμεσων συναλλαγών σε ευρώ και GBP, έχουν ενεργοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Στο binance.com υπάρχουν επί του παρόντος τέσσερα άμεσα ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε EUR και GBP, δηλαδή BTC, ETH, XRP και BNB. Επί του παρόντος, το μόνο από αυτά τα ζεύγη που υπερβαίνει τα 100.000$ σε ημερήσιο όγκο συναλλαγών είναι το ζεύγος BTC / EUR, ενώ τα μόνα που ξεπερνούν τα 50.000$ είναι τα ETH / EUR και BTC / GBP.

Πηγή:Marco Cavicchioli – 22/06/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/06/22/binance-sepa-transfers/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ – Δικηγόρος – Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη
http://iglezakis.gr/

MEDICAL DENT – Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα, Αθήνα www.medicaldent.gr

METABOOK – online marketplace μεταχειρισμένων βιβλίων
https://www.facebook.com/metabookgr/
https://metabook.gr/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.