Το ARK δημιουργεί το Protokol: λύσεις και υπηρεσίες Blockchain για επιχειρήσεις

Μεγάλα νέα για την ARK… μετά από σχεδόν ένα χρόνο στα σκαριά, οι προσπάθειες της ARK να οδηγήσει στην υιοθέτηση της πλατφόρμας ARK blockchain στον επιχειρηματικό χώρο των blockchain, έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά. Στην πραγματικότητα, ένα τεράστιο άλμα στην επιχειρηματική αρένα των blockchain. Πως? Παρουσιάζοντας το Protokol, που είναι ο κλάδος των υπηρεσιών δημιουργίας ενδοεπιχειρησιακών blockchain της ARK.

Τους τελευταίους μήνες, η ARK αθόρυβα αλλά με επιμονή εργαζόταν επιμελώς στο παρασκήνιο όχι μόνο για να διαμορφώσει τη στρατηγική για την προώθηση της υιοθέτησης της τεχνολογίας ARK σε επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, αλλά και για τη δημιουργία μιας εντελώς νέας εταιρείας για να εξυπηρετήσει το σκοπό αυτό. Έτσι παρουσίασε το Protokol.

Το Protokol ιδρύθηκε ως ένας αυτόνομος εταιρικός οργανισμός που θα παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας blockchain και θα βοηθήσει επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία blockchain της ARK.

τι ειναι και τι θα προσφερει το Protokol;

Ιδρύθηκε από βασικά μέλη της ομάδας ARK (και υποστηρίζεται από το ευρύτερο διοικητικό συμβούλιο), το Protokol προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και προσαρμοσμένες λύσεις blockchain και (στο εγγύς μέλλον) εταιρικά προϊόντα blockchain για χρήση τους από επιχειρήσεις.

Συνδυάζοντας την εξαιρετικά προσαρμόσιμη πλατφόρμα ARK blockchain με επιχειρηματικό μετασχηματισμό και τεχνογνωσία παροχής λύσεων, το Protokol θα βοηθήσει τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν την τεχνολογία blockchain της ARK με τρόπο που να προσθέτει πραγματική αξία στην επιχείρησή τους.

Από τη συμβουλευτική σε θέματα blockchain έως την προσαρμοσμένη παραγωγή, τη συντήρηση και την υποστήριξη, οι επαγγελματικές υπηρεσίες blockchain του Protokol θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και των κλάδων, να ξεκλειδώσουν τα οφέλη της τεχνολογίας blockchain της ARK.
Είτε πρόκειται για την αύξηση της αποτελεσματικότητας, τη μείωση του λειτουργικού κόστους, τη βελτίωση της ακεραιότητας των δεδομένων ή τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων, οι περιπτώσεις χρήσης για το blockchain των επιχειρήσεων είναι τόσο τεράστιες όσο και συναρπαστικές.

γιατι δημιουργηθηκε το Protokol?

Η ομάδα του Protokol θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προώθηση της blockchain επιχειρηματικότητας, ενώ η ομάδα ARK θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην οικοδόμηση κορυφαίων προϊόντων και εργαλείων blockchain για προγραμματιστές ώστε να αξιοποιήσουν την τεχνολογία blockchain για τα δικά τους έργα.

Γιατί όμως στοχεύει στις επιχειρήσεις; Πρώτον, η αγορά blockchain των επιχειρήσεων αναπτύσσεται γρήγορα. Μόνο πέρυσι, οι επιχειρηματικές και κυβερνητικές δαπάνες για τεχνολογία blockchain αναμενόταν να φτάσουν πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.
Οι προβλέψεις της IDC περιγράφουν μία αγορά περί τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2023, για δαπάνες δημιουργίας blockchain εφαρμογών από επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια σαφής τάση προς την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain, από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου και προφανώς η ARK επιδιώκει αυτές οι εταιρείες να χρησιμοποιούν την τεχνολογία της.
Από το τέταρτο τρίμηνο του 2020 και μετά, το Protokol θα ξεκινήσει πλήρως τη λειτουργία του στην επιχειρηματική blockchain αρένα και θα στραφεί πλήρως στην παραγωγή και εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών.

Είναι οι Protokol και ARK ξεχωριστές εταιρείες;
Ναι και όχι. Η Protokol είναι θυγατρική της ARK. Έτσι, αν και είναι μια ξεχωριστή νομική οντότητα, η επιτροπή ARK διατηρεί τον έλεγχο της πλειοψηφίας.

Πώς χρηματοδοτείται το Protokol;
Η ARK χρηματοδότησε τη δημιουργία και την έναρξη λειτουργίας του Protokol. Στο μέλλον, η Protokol θα είναι μια αυτοσυντηρούμενη οντότητα με έσοδα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Τι σημαίνει αυτό για το token ARK, τους εκπροσώπους και το συνολικό οικοσύστημα στο σύνολό του;
Θα μπορούσε να γραφτεί μια ολόκληρη ξεχωριστή ανάρτηση σχετικά με αυτό. Ωστόσο, η ουσία είναι ότι οι επιχειρήσεις που θα υιοθετούν την πλατφόρμα blockchain της ARK ως θεμέλιο για τα οικοσυστήματα blockchain που θέλουν να εγκαταστήσουν, μπορούν να είναι μόνο ένα εξαιρετικά θετικό βήμα για το οικοσύστημα ARK.
Τα έσοδα, οι εξελίξεις, η ανατροφοδότηση, η διορατικότητα και η ζήτηση τελικά θα διοχετεύονται στο ARK.io για να συμπληρώσουν τις υπάρχουσες αναπτυξιακές του προσπάθειες.
Παράλληλα με όλη τη δουλειά που γίνεται στο ARK, οι πρόσθετες πληροφορίες, τα έσοδα και η αναγνώριση που θα λαμβάνει από τις επιχειρήσεις που θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain ARK θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο ισχυρό οικοσύστημα για όλους.

Το Protokol θα αναπτύσσει επιχειρηματικές λύσεις χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ARK. Τυχόν πληροφορίες, σχόλια ή τομείς βελτίωσης που προκύπτουν κατά την ανάπτυξη του Protokol, θα κοινοποιούνται στην ομάδα ARK. Επιπλέον, μερικές από τις λύσεις και τις ενότητες που θα αναπτύσσει το Protokol θα διατίθενται μέσω του MarketSquare, ενός νέου προϊόντος του ARK που θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2020.
Αυτό θα καταστήσει διαθέσιμα για ολόκληρο το οικοσύστημα των προγραμματιστών ότι εργαλείο ή εφαρμογή αναπτύσσεται. Αυτήν τη στιγμή, για παράδειγμα, το Protokol βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης μιας λύσης NFT, μια έκδοση της οποίας τελικά θα προστεθεί στο MarketSquare ή / και στο Deployer.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για την πρόοδο του έργου, τα μέλη της κοινότητας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει ερώτημα στο https://arkio.typeform.com/to/HHPLMB ή /και στο ARK Ecosystem Slack, ή να στείλει email στο  info@protokol.com.

πηγή: https://blog.ark.io/ark-launches-protokol-our-new-enterprise-blockchain-services-provider-a626390f5733


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

METABOOK – online marketplace μεταχειρισμένων βιβλίων
https://www.facebook.com/metabookgr/
https://metabook.gr/

Snif.gr – Μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών
http://www.snif.gr

DOS.gr – Διαδικτυακό ραδιόφωνο, οπτικοακουστική κάλυψη εκδηλώσεων & Live streaming, Αμπελόκηποι – Αθήνα
https://www.dos.gr/#


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.