Το Ταχυδρομείο της Αυστραλίας επιτρέπει την αγορά Bitcoin από τους πελάτες του σε πάνω από 3.500 καταστήματα

Οι Αυστραλοί μπορούν πλέον να αγοράσουν bitcoin στα καταστήματα ενός από τους παλαιότερους οργανισμούς της χώρας, της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας.

Σε μια συνεργατική προσπάθεια μεταξύ της Australia Post και του Bitcoin.com.au, οι πελάτες θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα Post Billpay για να αγοράζουν bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα σε περισσότερα από 3.500 καταστήματα των Ταχυδρομείων σε ολόκληρη τη χώρα.

Η AusPost επιβεβαίωσε την είδηση στο CoinDesk μέσω email την Παρασκευή. Η ταχυδρομική υπηρεσία θα δέχεται πληρωμές σε μετρητά και κάρτες για αγορές ψηφιακών νομισμάτων που πραγματοποιούνται μέσω του Bitcoin.com.au, ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων που εδρεύει στο Cremorne της Victoria.

«Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τα ψηφιακά νομίσματα στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο. Αποδεικνύει ότι υπάρχουν καθιερωμένες επιχειρήσεις και οργανισμοί που θέλουν να μάθουν για τις νέες τεχνολογίες έμπρακτα, και όχι βάζοντας εμπόδια», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ανταλλακτηρίου, Holger Arians.

Η Australia Post, πρώην Γενική Διεύθυνση Postmaster, είναι ένας από τους μακροβιότερους οργανισμούς της χώρας, που ιδρύθηκε ως ιδιωτική οντότητα το 1809, με τον πρώην κατάδικο Issac Nichols να διορίζεται ως ο πρώτος διευθυντής της.

«Η Australia Post διαδραμάτισε εδώ και πολύ καιρό σημαντικό ρόλο στην κοινότητα για να κάνει τις υπηρεσίες προσβάσιμες σε όλους», δήλωσε η Susan Nicholson, επικεφαλής επιχειρηματικών και κυβερνητικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της AusPost.
«Το Post Billpay είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους πληρωμής λογαριασμών της Αυστραλίας για πάνω από 20 χρόνια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε τώρα τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών bitcoin σε ταχυδρομείο, το οποίο θα συνοδεύεται από τη βελτίωση των μεθόδων επαλήθευσης ταυτότητας και επιβεβαίωσης πληρωμής λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο στον δικαιούχο.»

Σύμφωνα με την Αυστραλιανή Υπηρεσία Φορολογίας, μεταξύ 500.000 και 1 εκατομμυρίου κατοίκων της χώρας διαθέτουν ήδη κρυπτονομίσματα. Το Bitcoin.com.au είπε ότι ελπίζει να αυξήσει αυτόν τον αριθμό μέσω της νέας συνεργασίας του.

«Η αποστολή μας είναι να κάνουμε το bitcoin ασφαλές και εύκολο για κάθε Αυστραλό», πρόσθεσε ο Arians. «Για πολλούς ανθρώπους, η πληρωμή για bitcoin σε ένα ταχυδρομείο της Αυστραλίας αποτελεί ασφαλέστερη επιλογή από τη μεταφορά χρημάτων στο διαδίκτυο, ειδικά για τους αρχάριους αγοραστές.»

πηγή: https://www.coindesk.com/australia-post-now-lets-customers-buy-bitcoin-at-over-3500-outlets


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ – Βιβλιοπωλείο, σχολικά είδη & εκτυπώσεις – Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/giorgakis.book/

DIGITECH4ALL – Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας – Αθήνα, https://www.digitech4all.eu/

THE REAL RUG COMPANY – on line κατάστημα με χαλιά από όλο τον κόσμο (Η Real Rug δέχεται πληρωμές με Bitcoin και μάλιστα κάνει έκπτωση 25% γι αυτό τον τρόπο πληρωμής.)
https://www.therealrugcompany.co.uk/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.