Το BTC κρατάει σταθερά πάνω από τα 9.000 USD, νέα τάση ανόδου για τα altcoins

Η τιμή του Bitcoin εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από μια κρίσιμη υποστήριξη κοντά στα 9.000 USD. Το Ethereum κέρδισε 3% για να ξεπεράσει τα 232 USD και το XRP ανέβηκε πάνω από την αντίσταση των 0,80 USD. Η BTM και η NULS έτρεξαν σχεδόν στο 20% σήμερα. Αναλυτικότερα:

Τις τελευταίες ημέρες, η πτωτική τάση στο bitcoin έκανε περισσότερες από δύο προσπάθειες για την κατάρριψη της υποστήριξης στο επίπεδο των 9.000 δολαρίων. Το BTC πετάχτηκε κάτω από τα 9.000 USD, αλλά ανέκαμψε γρήγορα. Η τιμή είναι επί του παρόντος (08:30 UTC) πάνω από 2% και πλησιάζει τα επίπεδα αντίστασης στα 9,240 έως και 9,300 USD.
Παρομοίως, τα περισσότερα μεγάλα altcoins, συμπεριλαμβανομένων των ethereum, XRP, litecoin, bitcoin cash, BNB, EOS, TRX, ADA και XLM, παρέμειναν σταθερά πάνω από τα σημαντικά στηρίγματα τους και πρόσφατα ξεκίνησαν μια νέα αυξητική πορεία.
Το ζεύγος ETH / USD είναι προς το παρόν πάνω από 3% και αυξήθηκε πάνω από την αντίσταση των 232 δολαρίων. Το ζεύγος XRP / USD δείχνει θετικά σημάδια και διαπραγματεύεται πάνω από την αντίσταση των 0,80 USD.

Συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς

Η τιμή του Bitcoin

Μετά την επανεξέταση της υποστήριξης των 9.000 δολαρίων, η τιμή του bitcoin ξεκίνησε μια νέα αύξηση. Το BTC ξεπέρασε το επίπεδο των 9.150 USD και αργότερα αυξήθηκε πάνω από το επίπεδο των 9.200 USD. Η ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει μια κρίσιμη αντίσταση κοντά στα 9.300 USD.
Απαιτείται επιτυχές κλείσιμο πάνω από το επίπεδο των 9,300 δολαρίων για μια σταθερή ανοδική κίνηση τις επόμενες ημέρες. Σε αντίθετη περίπτωση, η τιμή θα μπορούσε να μειωθεί πολύ κάτω από την υποστήριξη των 9.000 USD. Η επόμενη υποστήριξη είναι στα 8.800 USD, κάτω από το οποίο υπάρχουν πιθανότητες περισσότερων απωλειών.

η τιμη του Ethereum

Η τιμή του Ethereum αυξάνεται και πρόσφατα έσπασε τα επίπεδα αντίστασης στα 230 και τα 232 USD. Το ETH δοκίμασε την εβδομαδιαία αντίσταση των 235 USD και σταθεροποιεί τα κέρδη. Για την καθοδική πορεία, τα επίπεδα των 230 και 228 δολαρίων είναι μία αξιοπρεπής υποστήριξη, κάτω από την οποία η τιμή θα μπορούσε να μεταβεί πάλι στα 220 δολάρια ΗΠΑ.
Από την άλλη πλευρά, ένα σαφές διάλειμμα πάνω από την αντίσταση των 235 δολαρίων, μπορεί ίσως να ωθήσει την τιμή στο επίπεδο των 242 ή ακόμη και στα 250 USD .

οι τιμεσ των Bitcoin cash, litecoin & XRP

Η τιμή του Bitcoin cash αυξάνεται αργά πάνω από το επίπεδο των 225 USD. Το BCH είναι πάνω από 2% και πλησιάζει την αντίσταση των 230 USD. Ένα επιτυχημένο κλείσιμο πάνω από την αντίσταση των 230 δολαρίων θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες για μια μεγαλύτερη ανοδική κίνηση προς τα επίπεδα των 245 και 250 δολαρίων ΗΠΑ. Στο μειονέκτημα, το επίπεδο των 220 δολαρίων είναι μια ισχυρή υποστήριξη.
Το Litecoin κερδίζει έλξη πάνω από τα επίπεδα αντίστασης των 42,00 και 42,20 USD. Το LTC είναι πιθανό να συνεχίσει υψηλότερα προς το επίπεδο των 43,50 USD. Η κύρια αντίσταση είναι ακόμα κοντά στο επίπεδο των 45,00 δολαρίων. Αντίθετα, η υποστήριξη στα 40,00 USD κρατάει το κλειδί για ενδεχόμενη απότομη πτώση στο εγγύς μέλλον.
Η τιμή του XRP δείχνει θετικά σημάδια και τώρα διαπραγματεύεται πάνω από την αντίσταση των 0,18 USD. Η τιμή συγκεντρώνεται κοντά στα 0,182 USD και φαίνεται ότι η ανοδική τάση στοχεύει στη δοκιμή των 0,185 USD. Η κύρια αντίσταση είναι κοντά στα 0,190 και στα 00,192 USD. Κλείσιμο πάνω από 0,192 δολάρια ΗΠΑ ενδέχεται να αυξήσει την τιμή στα 0,200 USD.

η αγορα στα αλλα altcoins

Στις τελευταίες τρεις συνεδρίες, πολλά altcoin μικρής κεφαλαιοποίησης κέρδισαν πάνω από 5%, συμπεριλαμβανομένων των BTM, NULS, ABBC, IOST, CHSB, ZRX, HEDG, ONT, ATOM, HOT, BNT, ALGO, LEND, TRX και REP. Από αυτά, το BTM σημείωσε άνοδο κοντά στο 20% πάνω από τα 0,085 USD και το NULS σημείωσε άνοδο πάνω από την αντίσταση των 0,700 USD.

Συνοψίζοντας, η τιμή του bitcoin δείχνει θετικά σημάδια πάνω από τα επίπεδα των 9.100 και 9.150 USD. Εάν το BTC συνεχίσει να αυξάνεται πάνω από τα 9,250 και 9,300 USD, ενδέχεται να ακολουθήσει ισχυρή ανοδική πορεία. Από την άλλη πλευρά, ένα κλείσιμο κάτω των 9.000 USD, ενδέχεται να προκαλέσει απότομη πτώση.

Πηγή: Aayush Jindal – 6/07/2020 – https://cryptonews.com/news/bitcoin-holds-steady-above-usd-9-000-altcoins-starts-fresh-i-7030.htm


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

REGALO – Δώρο γάμου, διακοσμητικά, ανδρικό & γυναικείο δώρο. Δήμος Δύμης, Αχαΐα
https://www.facebook.com/regalo.com.gr/

LORD UNDERWEAR – Men, women, children underwear – Ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα. Κατερίνη, Πιερία
https://www.lord.gr

VAPER STORE – Ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές
Αρτα.
http://www.vaperstore.gr


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.