Ψηφίστε τον καλύτερο crypto trader στο Twitter

Τις τελευταίες ώρες, το DeversiFi, ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο που προηγουμένως ήταν υπό τον έλεγχο της Bitfinex, ξεκίνησε ένα στοίχημα για το ποιος είναι ο καλύτερος trader κρυπτονομισμάτων στο Twitter, δημιουργώντας ένα διαγωνισμό μεταξύ των χρηστών που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για το έπαθλο του στοιχήματος.

Η πρωτοβουλία δεν έχει καμία σχέση με τους εμπλεκόμενους traders, συνολικά 15 άτομα, καθώς μόνο οι λογαριασμοί τους στο Twitter θα παρακολουθούνται για να ελέγχεται η δραστηριότητά τους και εάν οι προβλέψεις τους είναι σωστές ή όχι.

Το σύστημα έχει μια αυτόματη λειτουργία, στην οποία οι 15 λογαριασμοί στο DeversiFi έχουν φορτωθεί με 1 ETH και 230 USDtt, και θα διαχειρίζεται από μια ειδική σελίδα που θα αναφέρει τα tweets που προέρχονται από τους επιλεγμένους traders. Για κάθε θετικό tweet, ο έμπορος θα λαμβάνει ETH, ενώ για κάθε αρνητικό σχόλιο τα ETH θα πωλούνται.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι επιλεγμένοι λογαριασμοί θα παρακολουθούνται για να προσδιοριστεί ο νικητής ως ο καλύτερος crypto trader

Αυτά είναι τα ονόματα που θα συμμετάσχουν σε αυτό το διαγωνισμό:

 • Meltem Demirors, 
 • Anthony Sassano, 
 • Anthony Pompliano, 
 • Nouriel Roubini, 
 • Laura Shin, 
 • Hear Wertheimer, 
 • Donald Trump, 
 • Vitalik Buterin, 
 • Elon Musk, 
 • Paolo Ardoino, 
 • Larry Cermak, 
 • Su Zhu, 
 • The Crypto Dog, 
 • Eric Conner.

Όλα τα σημαντικά και επιδραστικά ονόματα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και της blockchain σε διάφορα επίπεδα. Όποιος χρήστης του twitter ποντάρει σε κάποιον υποψήφιο, μπορεί να κερδίσει μέρος των επάθλων, εφ’ όσον η επιλογή του … διαπρέψει.

Η συμμετοχή είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε έναν υποψήφιο από την επίσημη σελίδα και να κάνετε tweet στην επιλογή.

Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική ιδέα για όλους εκείνους που ακολουθούν αυτόν τον χώρο και έχουν λογαριασμό στο Twitter.

Επιπλέον, σίγουρα ενθαρρύνει την υιοθέτηση της πλατφόρμας DeversiFi που προσφέρει σημαντικά οφέλη, όπως σημείωσε ο CEO της DeversiFi, Ross Middleton σε πρόσφατη συνέντευξη.

πηγή: By Alfredo de Candia – 9/07/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/07/09/crypto-trader-twitter/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

LENNON ECO - GASTROBAR Coffe/bar - restaurant. Multi Cuisine https://www.facebook.com/LennonEcoGastrobar/

POINTER Hosting Experts - Domain Names https://www.pointer.gr/

DELTA STROM Στρώματα ύπνου, χειροποίητα, υβριδικά νέας τεχνολογίας https://deltastrom.com/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.