Να και το πρώτο «Αγιο» νόμισμα

Από τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων έλλειπε – ή ίσως όχι – ένα έργο που να συνδέεται με το χώρο των θρησκειών, μέχρι πρόσφατα που δημιουργήθηκε το token HOLY Coin, με στόχο τη διάδοση του λόγου του Θεού της χριστιανικής θρησκείας μέσω της τεχνολογίας blockchain!

Μελετώντας τις λεπτομέρειες αυτού του token, ανακαλύπτουμε ότι είναι ένα token SLP (Simple Ledger Protocol), το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα χρησιμοποιώντας τη blockchain του Bitcoin Cash (BCH). Το Holy έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ειδικά σε συμβολικό επίπεδο.

οι λεπτομερειεσ του Holy Coin

Το token ονομάζεται Jesus Piece, ενώ το ticker είναι HOLY και έχει 8 δεκαδικά ψηφία. Η προσφορά του είναι 77.777.777 tokens, εμπνευσμένη από τα 7 θαύματα που έκανε ο Μεσσίας, όπως περιγράφεται από τον Απόστολο Ιωάννη.

Αυτοί οι αριθμοί δεν επιλέχθηκαν τυχαία και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ blockchain, token και θρησκείας υποδηλώνει την ισχυρή επιθυμία για τη διάδοση αυτής της θρησκείας, ως αποτέλεσμα ενός έργου με ισχυρή ιδεαλιστική βάση, το οποίο επιδιώκει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Επί του παρόντος, η μεγαλύτερη περίπτωση χρήσης του HOLY, όπως εξηγείται στην ανακοίνωση του έργου, είναι η αποστολή προσευχών και, συνεπώς, η προώθηση της προσευχής καθώς και η γνώση της blockchain του Bitcoin Cash.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ Τησ BLOCKCHAIN

Ο πολλαπλασιασμός μίας blockchain και ενός κρυπτονομίσματος επιτυγχάνεται κυρίως μέσω συγκεκριμένων χρήσεων στην καθημερινή ζωή και σε αυτήν την περίπτωση το token θέλει να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά στη χριστιανική θρησκεία, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούσε να διδάξει στους πιστούς κάτι περισσότερο για την τεχνολογία blockchain.

Ας μην ξεχνάμε ότι για τη διαχείριση του token απαιτείται ένα πορτοφόλι, καθώς και η γνώση του τρόπου λειτουργίας των τελών, των μπλοκ κ.λπ.

Τέλος πάντων, αυτά τα Ιερά νομίσματα μπορούν να αποκτηθούν δωρεάν μέσω ενός faucet που είναι διαθέσιμο στο Telegram. Κάθε ώρα είναι δυνατό να ζητάτε 7 HOLY νομίσματα για να διαδώσετε την υιοθέτησή τους και να τα χρησιμοποιήσετε για να συμβουλευτείτε άλλα έργα στο Telegram.

πηγή: 13/07/2020 – https://en.cryptonomist.ch/2020/07/13/holy-coin-religion-is-starting-to-use-tokens/


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

CUT & STYLE – Κομμωτήριο, περιποίηση μαλλιών, Παπάφη 5 – Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/CUT-STYLE-

GRANDMA VASILIKI – Κυκλαδίτικος ξενώνας, Χώρα της Ίου
https://grandma-vasiliki.business.site/

Lush -εταιρεία παραγωγής «φρέσκων» χειροποίητων καλλυντικών, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
https://www.lush.com/


Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.