Ντεμπούτο της χρεωστικής κάρτας crypto της Binance στην Ευρώπη

Η πολυαναμενόμενη χρεωστική κάρτα κρυπτονομισμάτων της Binance, η Binance Card, κάνει επίσημα το ντεμπούτο της στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Η Binance ανακοίνωσε στις 14 Ιουλίου ότι οι χρήστες με έδρα τον ΕΟΧ, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την χρεωστική κάρτα Binance από τον Αύγουστο. Ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο θα ακολουθήσει στο εγγύς μέλλον, οι χρήστες σε άλλες περιοχές καλούνται να «δηλώσουν το ενδιαφέρον τους» μέσω της ιστοσελίδας της Binance Card, ανέφερε η εταιρεία.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η χρεωστική κάρτα της Binance είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε 31 χώρες εντός του ΕΟΧ, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία, μεταξύ άλλων. Δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η Binance σκοπεύει να απελευθερώσει την υπηρεσία, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των κατάλληλων αδειών και εγγραφών.

Τέσσερα κρυπτονομίσματα διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία

Αρχικά, κατά την κυκλοφορία της, η Binance Card θα υποστηρίξει συνολικά τέσσερα κρυπτονομίσματα. Αυτά είναι τα Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD)  και το token της Swipe (SXP).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διάθεση της κάρτας Binance -με την υποστήριξη της πλατφόρμας Swipe- θα επιτρέψει στους χρήστες να μετατρέψουν άμεσα τα cryptos σε fiat και να τα ξοδέψουν σε πάνω από 60 εκατομμύρια εμπόρους, σε 200 περιοχές. 

Η Binance τόνισε ότι η κάρτα της θα λειτουργεί σαν μια παραδοσιακή χρεωστική κάρτα και δεν θα απαιτεί από τους χρήστες να μετατρέπουν χειροκίνητα τα κρυπτονομίσματα τους σε fiat πριν πραγματοποιήσουν μια αγορά.

Οι χρήστες της κάρτας Binance θα μπορούν να επαναφορτίζουν το πορτοφόλι της κάρτας τους απευθείας από το πορτοφόλι τους στο Spot Binance, καθώς και να επιλέγουν τη σειρά προτίμησης για τη χρέωση των στοιχείων BTC, BNB, SXP και BUSD. Ο διευθύνων σύμβουλος της Swipe Joselito Lizarondo εξήγησε: «Για παράδειγμα, αν έχω 50 ευρώ στο BTC και 50 ευρώ στο BNB, αν έκανα μια συναλλαγή για 75 ευρώ, θα εγκριθεί και στη συνέχεια θα αφαιρέσει το crypto μου με τη σειρά που τα επέλεξα.» 

Η πλατφόρμα Swipe θα επιτρέψει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα κρυπτονομίσματά τους στο πορτοφόλι της κάρτας τους και να τα μετατρέπουν σε νομίσματα fiat, μόνο όταν πραγματοποιείται μια συναλλαγή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao είπε ότι η Binance Card θα συμβάλει σημαντικά στην υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο:

Παρέχοντας έναν απλό και ξεκάθαρο τρόπο συναλλαγής, μετατροπής και δαπάνης των κρυπτονομισμάτων για καθημερινή χρήση, προωθούμε την αποστολή μας να κάνουμε τα κρυπτονομίσματα πιο προσβάσιμα στις μάζες. Δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να μετατρέπουν και να ξοδεύουν το crypto τους απευθείας σε εμπόρους σε όλο τον κόσμο, θα καταστήσουμε την εμπειρία των κρυπτονομισμάτων πιο απρόσκοπτη και εφαρμόσιμη.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Zhao παρουσίασε τις πρώτες συναλλαγές Binance Card , επιβεβαιώνοντας επίσημα ότι η Binance Card θα τροφοδοτείται από το Swipe. Η Binance απέκτησε το Swipe λίγο νωρίτερα αυτό το μήνα, σηματοδοτώντας τη δεύτερη εξαγορά της φέτος.

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/binances-swipe-powered-crypto-debit-card-debuts-in-europe


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

HOSTCHEFS   -Web Hosting & Design Services  https://hostchefs.eu/
Snif.gr  -Μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών 
https://www.snif.gr/?fbclid=IwAR3IiHOPTX8nw6Gr-pZiPtpn0cdaKDM1qo2phMOq-H5JpBKZCHBQTg3Ljb8
PHARMACY 128  -Φυσικό και ηλεκτρονικό φαρμακείο.  https://www.pharmacy128.gr/Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.