Η Mastercard επεκτείνει το πρόγραμμα Cryptocurrency για εκδότες κάρτας Crypto

Η Mastercard απευθύνεται σε εταιρείες κρυπτονομισμάτων και τις ενθαρρύνει να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν συνεργάτες στο πλαίσιο του πρόσφατα διευρυμένου προγράμματός της, καρτών κρυπτογράφησης.

Στις 20 Ιουλίου, η Mastercard δήλωσε ότι απλοποιεί την πρόσβαση στο πρόγραμμα Accelerate για εκδότες κρυπτογράφησης, επιτρέποντας στους αιτούντες να ενταχθούν ως συνεργάτες «μέσα σε λίγες εβδομάδες». Ο γίγαντας πληρωμών ανακοίνωσε «την επέκταση του προγράμματος κρυπτογράφησης, καθιστώντας για τους συνεργάτες της απλούστερο και ταχύτερο το να φέρουν στην αγορά ασφαλείς, συμβατές κάρτες πληρωμών».

Tο πρόγραμμα Accelerate παρέχει στους συνεργάτες της Mastercard υποστήριξη για την είσοδό τους στην αγορά, τη συνεχή ανάπτυξη και τη διεθνή επέκταση. Οι νέοι συνεργάτες κρυπτογράφησης θα βοηθηθούν στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας της Mastercard και θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία της εταιρείας στον κυβερνοχώρο και την έρευνα αγοράς.

Ενώ βελτιστοποιεί την πρόσβαση στο πρόγραμμά της για εταιρείες κρυπτογράφησης, η Mastercard τονίζει ότι όλοι οι συνεργάτες της πρέπει να συμμορφώνονται με τις «βασικές αρχές» της.

Αυτές περιλαμβάνουν την παροχή ισχυρής προστασίας των καταναλωτών (διασφάλιση απορρήτου και ασφάλειας για τους χρήστες), τη λειτουργία σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς, όπως οι κανόνες κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και η καθιέρωση ίσων όρων ανταγωνισμού για όλους τους ενδιαφερόμενους, όπως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπόρους και φορείς εκμετάλλευσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Ο Raj Dhamodharan, εκτελεστικός αντιπρόεδρος συνεργασιών, ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και προΪόντων blockchain στη Mastercard, δήλωσε:

Η αγορά κρυπτογράφησης συνεχίζει να ωριμάζει και η Mastercard την προωθεί, δημιουργώντας ασφαλείς εμπειρίες για καταναλωτές και επιχειρήσεις, στη σημερινή ψηφιακή οικονομία.

Η Wirex είναι ο πρώτος συνεργάτης κρυπτογράφησης της Mastercard με κύρια ιδιότητα μέλους

Παράλληλα με την προσέγγιση των συνεργατών καρτών κρυπτογράφησης, η Mastercard ανακοίνωσε επίσης ότι επεξεργαστής πληρωμών κρυπτογράφησης Wirex, με έδρα το Λονδίνο , έχει γίνει η πρώτη μητρική πλατφόρμα cryptocurrency που απέκτησε κύρια ιδιότητα του μέλους, η οποία θα της επιτρέψει να εκδώσει άμεσα κρυπτο κάρτες πληρωμών. 

Χάρη σε αυτή την συνεργασία, οι χρήστες της κάρτας Wirex θα μπορούν να μετατρέπουν άμεσα τα κρυπτονομίσματά τους σε νόμισμα fiat, το οποίο θα μπορεί να δαπανηθεί σε σημεία πώλησης που δέχονται Mastercard. Έτσι, το νόμισμα θα εισέλθει στο δίκτυο της Mastercard με τη μορφή fiat και όχι κρυπτονομίσματος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Wirex, Pavel Matveev, δήλωσε ότι η ιδιότητα μέλους «αντιπροσωπεύει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον και αναγνώριση για την αποδοχή της κρυπτογράφησης από κορυφαίους φορείς και ρυθμιστικές αρχές». Πρόσθεσε ότι η συνεργασία με την Mastercard θα βοηθήσει την εταιρεία να πραγματοποιήσει το «όραμά της για την ενδυνάμωση όλων για να βιώσουν έναν κόσμο όπου όλα τα νομίσματα, παραδοσιακά και κρυπτονομίσματα, είναι ίδια.»

Η Wirex ρυθμίζεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει άδεια έκδοσης κρυπτογραφικών καρτών στην Ευρώπη. Νωρίτερα φέτος, η Wirex ανακοίνωσε ότι έχει πλέον περισσότερους από 3 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, σημειώνοντας ότι ο μεγαλύτερος αριθμός από αυτούς δεν είναι «οι τυπικά σκληροπυρηνικοί χρήστες». 

Πριν συνεργαστεί με την Wirex,τον Ιούνιο, η Mastercard συνεργάστηκε με τον πάροχο πληρωμών blockchain BitPay, για να κυκλοφορήσει μια προπληρωμένη κάρτα για χρήστες κρυπτογράφησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: https://cointelegraph.com/news/mastercard-expands-cryptocurrency-program-for-crypto-card-issuers


USE CRYPTO, ACCEPT CRYPTO

Γιατί να αγοράζω και να πουλάω με crypto;
Πάνω από 180.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια καταναλωτές, χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα τους ως νόμισμα, στις καθημερινές ή τις εμπορικές τους συναλλαγές. Ενθαρρύνουμε  και στηρίζουμε ενεργά αυτή τη προσπάθεια, για την ευρεία καθιέρωση του αποκεντρωμένου χρήματος.
Στον κατάλογο μας θα βρείτε επιχειρήσεις, από την Ελλάδα και όλο το κόσμο, που δέχονται κρυπτονομίσματα.
Σήμερα σας προτείνουμε:

POINTER  -Hosting Experts - Domain Names
https://www.pointer.gr/
MEDICAL DENT  -Αισθητική Οδοντιατρική και Εμφυτεύματα
https://www.medicaldent.gr/

ΙΚΤΕΟ ΕΚΗΒΟΛΟΣ ΑΕ  -Ιδιωτικό κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων
https://www.ikteo-istiaias.gr/

Αποποίηση ευθυνών
Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί προσφορά ή προσέλκυση προσφοράς για αγορά ή πώληση ή σύσταση, επικύρωση ή χορηγία για προϊόντα, υπηρεσίες ή εταιρείες. Ούτε η ιστοσελίδα ούτε ο συγγραφέας ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε, από ή σε σχέση, με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο.
Δήλωση της ιστοσελίδας
H σελίδα Crypto Hellenic Bloc, δημιουργήθηκε και λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από μία ομάδα φίλων της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό την πληροφόρηση και την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς ενσωμάτωσης τους στην καθημερινή ζωή. Όλες οι εικόνες, τα βίντεο ή τα κείμενα τρίτων, ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους και αναδημοσιεύονται μόνο για λόγους πληροφόρησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.